![]() |
1 Załącznik(ów)
Ma ktoś ten obrazek tyle że większy? Bo che sobie wrzucić to jako tapetę na pulpit.
|
co zrobic w firefoxie zeby po kliknieciu w jakis link otwieral sie on na nowej karcie w tle ??
sciagnalem juz tab mix plus ale nie moge go rozkminic odnosnie ustawien. |
Cytat:
|
West - jesli masz scrolla to przez nacisniecie na scrolla, powinien sie otworzyc w nowej karcie.
|
smiga,
myszke mialem zle skonfigurowana i mi nie dzialal ś.p.m. dzieki |
Możecie podać najlepszą stronę z torrentami bez konieczności rejestracji ?Raz znalazłem pewną stronę na której była możliwość przejścia do innych ale generalnie były wszystkie torrenty. Osobiście mam dość już mininovej.
|
Cytat:
123 |
Pewna czterdziostotysięczna strona ze sportowymi multimediami poszukuje nagrywaczy (kto może nagrywać z tv). Jeśli nie możesz nagrywać, a masz szybki internet też się przydzasz;) Mozesz robić reuploady. Chętnych prosze o zgłoszenie się na PW
|
dziękuje szprotson. A zna ktoś stronę gdzie znajdę utwory karaoke do ściągnięcia (głównie polskie) za free?
I może ktoś jeszcze poda inne strony z torrentami.(j.w.) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wniosek pracownicy są źle poinformowani, a to znaczy że jeśli gdzieś mi powiedzą "nic Panu nie przysługuje" nie oznacza że tak jest. Cytat:
Nie uważam, że na telefon wydaję Bóg wie jak dużo, ale wiem że ludzie dostają bardzo korzystne oferty gdy płacą abonament 2 lata przez 25 zł, więc dlaczego mi się ma nie należec gdy doładowywuje 4 lata przez 40 zł ? Pisząc, że nie mają mnie traktować jak przeciętnego Kowalskiego nie miałem na myśli, że wydaje tak dużo na telefon że mają mnie traktować jak VIP'a, tylko lepiej (pod względem oferty) niż nową osobę która nie zostawiła u nich ani złotówki. |
Mam pytanie, jakim programem zrobić coś takiego, że jeżeli mam mp3 na pulpicie zeby zamiast szpetnej ikonki winampa pojawiła się okładka albumu, alby była ona wyświetlana w kazdym programie do odtwarzania muzyki?
|
Coś mi sie dzieje z przeglądarką FF, czasami mi zamula i na reakcje musze czekac pare sekund,
również aby sie zalogować na forum czy na poczte, musze robić to po pare razy aby wkońcu zaskoczyło. Wiecie może co sie dzieje i co mam zrobić ?? ?? Zaznaczam ze IE chodzi bez żadnego problemu. |
Cytat:
W razie czego służe pomocą, mam karte w obu bankach pare lat. Pozdrawiam |
Cytat:
Coś koło 10 lat jestem ich klientem, nie napiszę ile płacę za TV (analog+cyfra) i internet bo się Żona załamie. Teraz natomiast jako człowiek nowy za połowę moich wydatków można mieć to samo plus internet 2x szybszy. :-/ |
pilna sprawa!!!!
potrzebuję telefon do jakiegoś chirurga szczękowego który przyjąłby mnie jeszcze dziś!!! W Krakowie oczywiście. Może być płatny!!!! |
Cytat:
Spróbuj tutaj http://denta-med.com.pl/index.php?id=onas EDIT: spróbuj jeszcze tutaj http://linemed.pl/services/links/cId...9kowo-twarzowa |
Cytat:
Ponawiam pytanie!!!! |
Cytat:
|
na którym kanale sopcast jest mecz?
|
Cytat:
|
Cytat:
a może byc tak zrezygnować i wziąc pakiet na żone - nowy klient ? Dostałem dzisiaj wiadomość mailową z Orange, że w poniedziałek skontaktuje się ktoś ze mną telefonicznie i poda oferte abonamentową. Zobaczymy co ciekawego usłysze. |
pasek od zegarka ;)
chyba taśma do podłączenia wyświetlacza np w tel komórkoiwym |
Cytat:
choć z drugiej strony jak ktoś się nauczy grać na takich to na dobrych będzie wymiatał. :D |
Będe miał format kompa a chcialbym jakoś zachować zakładki hasła historie itd w MOZILLI. Jest gdzieś jakis plik z tymi danymi? A może wystarczy cały folder z mozilla zgrac na plyte i potem na nowym dysku wgrac?
|
Cytat:
http://forumarchiwum.gry-online.pl/S...asp?ID=8603058 |
- oblicz rozciągłość km Polsk. Ale nie znając, ze 1stopien to ileś tam km.
- oblicz różnice czasu słonecznego między skrajnymi punktami Polski - skutki wprowadzenia w Polsce czasu letniego - Oblicz wysokość słońca we wskazanych miejscowościach w dowolnym dniu roku. np dla Krakowa i jeszcze jedno pytanie: jak jest po niemiecku: Lekcja Wychowawcza |
Gdzie mogę śledzić na żywo wyniki z II ligi?
|
ile druzyn wychodzi z kazdej grupy el.do mistrzostw swiata?, są baraże jak kiedyś?
|
Cytat:
http://www.livemecz.pl/pilka_nozna |
Cytat:
Od siebie powiem, ze nie wierze w awans naszych w barażach. |
Powie mi ktoś najlepiej z Jaworzna jak wygląda połączenie komunikacyjne między Krakowem a Jaworznem właśnie? Chodzi mi o powszechne dni tygodnia. Z góry dzięki
|
Ile mniej więcej kosztował ostatni wyjazd do Wrocławia? (bilet+transport)
|
Wszyscy słyszeli piosenkę "Poszła do Adama". Wie ktoś o jakiego Adama w niej chodzi?
|
Cytat:
|
a nie o Adama Musiała?
a ja mam pytanie gdzie w Krakowie można kupić puszki z napojem WSP? bo chciałbym porównać z BG |
Wchodzę na mój komputer, chce włączyć partycje D i wyskakuje mi że dysk w stacji dysków d jest niesformatowany, Chcesz go sformatować teraz?
Stało się to nagle a mam tam dużo ważnych rzeczy?? Wie ktoś co się mogło stać?? |
Chciałbym pooglądać sobie filmy w komórce, mam już dobry odtwarzacz na symbiana - divxplayer. Jednak po pierwsze nie potrzebuję mieć na karcie pamieci 700MBajtowego filmu, chciałbym go zmniejszyć tj.rozdzielczość, ewentualnie zubożyć dźwięk, czym to najlepiej zrobić? No i jakim program wstawić do takiego pliku na stałe napisy do filmu? Jest jakiś konkretny, prosty program?
A może ktoś po prostu zna inne rozwiązanie? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
Robiłem porządki na komputerze i chyba usunąłem nie to co powinienem. Od tego momentu przestało odtwarzać mi dźwięk w filmach. ( używając jakiegokolwiek Playera ). Ktoś pomoże ?
Jajo. Jedne filmy odtwarza normalnie, inne już nie. ;/ |
Realne jest poprawienie kondycji w tydzień? Jakby to powiedzieć, przygotowanie formy ( siły fizycznej ) na jeden mecz. Kwestia wydolności podczas 90 minut gry. Oczywiście bez żadnych środków dopingujących ale jakieś wspomagacze a'la powerade czy tiger tylko może bardziej profesjonalne, ktoś zna się na takich rzeczach? :-)
|
Hmmm, raczej niemozliwe jest cos takiego. Jedynie kondycje fizycna poprawisz ale w ciagu 7 dni ustawienie formy meczowej? Raczej niewykonalne.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl