![]() |
Dyrektor sportowy Partizana Belgrad Ivica Iliev sprowadza do swojego klubu Marko Jovanovicia. Ciekawe: http://www.mozzartsport.com/vesti/zavrseno-partizan-doveo-saranova-i-jovanovica/123537 …
|
Czyli jednak może grać ?
Cytat:
Już za momencik już za chwilę wystąpi do sądu o kasę za zerwanie kontraktu z Wisłą |
Mógł grać czy nie- i tak był słaby
|
no to na wiosne : Wisla to nasza Hstoria - part 2
|
Cytat:
Cytat:
|
Zgodnie z prawem o tym, czy może grać czy nie w polskiej lidze decydują polscy lekarze. A ci orzekli, że nie może i żaden wynik badania z Austrii czy gdzie on tam się badał tego nie zmieni.
Gdyby grał u nas mimo zaleceń lekarza (nie wiem, czy to w ogóle możliwe) i padłby na serce w trakcie meczu, to by dopiero były kłopociki. Myślę, że w tej akurat sytuacji wygrana będzie po stronie Wisły. Inna rzecz, że szkoda, że tak się to potoczyło, bo chłopak miał talent. |
Generalnie FIFA przyjmuje zasadę, że problemy zdrowotne zawodnika, nie są podstawą do jednostronnego rozwiązania kontraktu. Jak czytałem ich decyzje w podobnych sprawach, to uzasadniali to tak, że klub musi się liczyć z takim ryzykiem podpisując kontrakt.
Moim zdaniem Gaszyński popełnił błąd, że nie oddał sprawy do izby PZPN, tylko postanowił działać szybciej na własną rękę i niestety może się to skończyć niekorzystnie dla klubu w przyszłości, bo dojdą kolejne zobowiązania do spłaty. |
sarko cośtam w regresji - może wtedy nie mógł grać, a teraz może.
Albo są jeszcze inne nieznane nam szczegóły. Obyśmy na nim nie popłynęli ani grosza-jedyne co mi się nasuwa. |
Chory układ.
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ikarska/j37ere
Smuda sam dementuje :D a skoro tak, to akurat w tym przypadku mozna onetowi uwierzyc ;) |
Jebaniutki, porównał siebie i Cupiała do małżeństwa :D Dzięki Bogu więcej go tu nie zobaczę...
|
Kamień z serca, Smuda pełniący funkcję dyrektora sportowego Wisły to by był chyba idealny obrazek podsumowujący upadek Klubu...
|
Cytat:
|
Wiadomo, że Smuda to trochę inna osoba jeśli chodzi o dochowanie tajemnicy, ale przypomnijcie sobie co dzień przed objęciem funkcji dyrektora sportowego w 2007 r. mówił Bednarz.
|
|
Cytat:
Co do Nalepy to fajnie,że mu idzie. |
Uważam, że gdyby Nalepa został to dużo by nie pograł, nie rozwinąłby się - dobrze, że odszedł i mu się wiedzie gdzieś indziej.
|
Ciekawe ilu etatowych znawców futbolu z tego forum jechałoby po nim w prostacki sposób gdyby mu u nas nie szło tak jak teraz jadą po Alanie Urydze lub Michale Czekaju.
|
Cytat:
|
Kazimierz Moskal miał ofertę z Sandecji. Nie skorzystał.
|
Może faktycznie piłkarz, żeby grać zajebiście, musi się fajnie wkomponować w taktykę, nawet w takiej ogórkowej lidze jak nasza. Nalepa grał syfiasto, poszedł na Węgry i czesze eleganko, to samo Stępiński (choć tu powód jest znany, na siłę robienie skrzydłowego z napastnika).
|
Cytat:
|
Na mnie sprawiał wrażenie goscia o zwrotnosci wozu z węglem
i szybkosci starej chabety ciagnacej ten woz Przy Glowackim, Guzmicsie i Sadloku nie wstalby z lawki przez 1,5 sezonu |
do usuniecia
|
Cytat:
|
|
http://sportowymagazyn.pl/o-przeszlo...rzem-moskalem/
Poczytajcie, co miał do powiedzenia Pan Kazimierz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A prawda była taka, że za drogi - o ile pamięć mnie nie myli ~1 mln euro wykupu.
|
Przemek Lech pomocnik którego w tamtym roku forumowicze wsadzali do składu, nie powąchał murawy w Płocku i jest na testach w ...Stali Mielec.
|
Cytat:
|
Nunez niezłym grajkiem? Mnie zęby bolały od patrzenia na jego grę. Pożegnałam go zupełnie bez żalu.
A tu gol Kuby po 2-miesięcznej przerwie od gry: https://www.youtube.com/watch?v=-243YaZCyuI |
Cytat:
|
Pewnie większość już doczytała, że mamy kolejnego bramkarza ( ex ) na utrzymaniu, przed Państwem Milan Jovanic! podobno koszt utrzymania to 514000 €. Przy okazji pozdrawiamy Mirko Poledice...
straszna Chvjna, mnie się widzi, że typ się skończył już totalnie ( wg statystyk rozegrał od 2010 roku 6 spotkań, w tym 6 w barwach Wisły) i chyba jego kariera zawiśnie na włosku, to postanowił trochę wyciągnąć kasiorki od dawnego pracodawcy... |
Jebaniec bez honoru
|
To je byznes.
|
Nie ma co sie dziwic... Sami sobie kopiemy dolki... My sie mozemy wqrwiac ale prawda jest taka ze sa lub byli w naszym klubie ludzie ktorzy doprowadzili do takiej sytuacji... Jak weszlo wyliczylo juz w sumie 9 baniek przegralismy...
|
Wszystkie spory tego typu przegrywamy.
Niepoważny klub, to doją Wisłę, proste... dziwić się, że co kumatszy młody stąd ucieka. |
Konrad Handzlik podpisał kontrakt z 7egią.......
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl