![]() |
"Chociaż czwartek był dla piłkarzy Wisły dniem wolnym od ćwiczeń i odbyć się miał jedynie indywidualny trening (...) to na boisku bocznym stawiła się praktycznie cała drużyna Białej Gwiazdy. "
I to mi się podoba ! Hard work przede wszystkim i możemy myśleć o dobrych wynikach. |
|
Cytat:
|
Czy ktoś orientuje się czy Krzysztof Mączyński jest ciągle naszym piłkarzem czy został sprzedany do ŁKS-u?
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Widze że Eric korzysta z różnych sposobów mocy:D
http://allegro.pl/mb-m-balance-opask...590270323.html http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5939203792.jpg |
Cytat:
|
Serio daje to coś? :) Kolega to ma, ale po nim większego przepływu energii nie widzę (coś jak Kowalski z komixxów) ;)
|
Cytat:
|
Zapier cieba.
|
Pilkarza zalezy na MP to i podczas wolnego wpadli pokopac:)
|
Cytat:
Coś takiego jak wiara, ze jak przestawisz kalendarz 2 m dalej albo przesuniesz meble w inne miejsce to przyjdą dobre moce, które sprawią, że będziesz się czuł lepiej |
Ta opaska to pic na wodę. Ciekawe, czy Eric wierzy w krasnoludki :P
To powinno go bardziej mobilizować :) http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...w_dwukolorowa/ |
Cytat:
|
Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie kolacja z 20 facetami to "średnia" atrakcja. W dodatku z piłkarzami, którzy nie słyną raczej z erudycji. Mam przynajmniej nadzieję, że klub zaprasza do dobrej knajpy i nie jest to Wierzynek.
Generalnie dziwna ta nagroda. Wspólny trening, to bym jeszcze rozumiał. Ale kolacja... |
Cytat:
|
Cytat:
Myślę, że to dobry pomysł a kolacja chyba nie będzie z 20 facetami tylko z wybranymi. I jeszcze jedno powiedz Wiślaczkom, że lepszy trening niż kolacja z Maaskantem czy Małym :P |
Dla flamegisty powinni przygotować kolację z żonami piłkarzy hehe
Powinniśmy sobie zdawać sprawę że kibicami są nie tylko mężczyźni, osoby wysportowane, jest też dużo osób kalekich które na pewno bardzo by ucieszyła możliwość pokopania piłki z 20 zawodnikami Wisły |
No kalekich szczególnie interesują treningi główkowania i dryblingu :rotfl:
|
kolacja z dobrym winem w takim towarzystwie fajna sprawa...okazja do rozmowy w milej atmosferze
wiecej takich pomyslow, szkoda tylko ze nie mam karnetu i nie mam szans na wygrana...ale butelka dobrego wina hmhmh :) |
Cytat:
Czlowieku, nie kreuj sie na lwa salonowego i uczestnika obiadkow w MENSie, bo równie dobrze ktos moze napisac, ze przesiadywanie z flamengistą na jednym forum urąga jego inteligencji. Mogłbys sie serdecznie zdziwić jak z ludzmi “nie slynącymi z erudycji” można miło i wartosciowo spędzic czas. Rozumiem watpliwosci jesli nagroda mialaby byc kolacja z 20 pilkarzami GKS Katowice, ale Wisly ? O czym ty k...a z nimi chcesz rozmawiac, o fizyce kwantowej ? O dokonaniach Laotanskiej Partii Ludowej ? |
Ja w sumie chętnie bym na takie coś poszedł, ale nawet bym nie wiedział jak by to miało wyglądać. Pogadałbym z Sobolem, Czarkiem i Gułą, ew Żurawiem a tak to nic ;D
Szkoda że piłkarze narazie tak słabo znają polski, bo chętnie bym wymienił kilka zdać Sergiejem ;) |
Cytat:
|
Cóż, o gustach się nie dyskutuje. Rozumiem wasze preferencje i upodobania i je szanuję.
Dla mnie to jednak dziwna akcja. PS. 7 kotów, dorobiłeś sobie do mojego posta całą ideologię, a to już nie fair. Nie kreuję się na lwa salonowego, nie wiem tylko o czym można rozmawiać z naszymi piłkarzami przez 2 godziny podczas kolacji. Ale mi to nie grozi, więc odpuszczam temat. W dodatku erudycja nie jest tożsama z inteligencją - warto używać słów, które się jednak rozumie. |
Szkoda, że to konkurs tylko dla posiadaczy karnetów...
|
Cytat:
|
A będzie na tej kolacji wódeczka, czy trzeba samemu przynieść? :)
|
Nasz treneiro nie pija tegoż alkoholu :)
|
29 maja będzie musiał :D
|
Patryk Małecki w Pruszczu Gdańskim video
http://lechia.net/index.php?option=c...:tv&Itemid=390 |
Cytat:
|
|
co za gosc z tego Marokanczyka:) w naszej kopanej czerwona od razu:);)
|
:):):):) As. Wielka szkoda, że go kontuzje trapią w tej rundzie.
|
wiele osób narzeka na Sivakowa.. a ja bym go zostawił, oczywiście za rozsądną cenę, chłopak ma dopiero 22 lata !!
i nie mówie to na podstawie tylko tej ostatniej bramki, chociaż bardzo mi się podobała facet ma już doświadczenie z LM, jest młody, zarabia podobno tylko 100k więc nie tak dużo, bardzo dobrze zbudowany wyobraźcie sobie, że ktoś z ME strzeliłby taką bramkę, np Rado, mogę się założyć, że wszyscy domagali by się, żeby grał jak najwięcej, że ma potencjał .. Sobol pogra jeszcze rok max, racja jest Wilk, ale przez ten czas mógłby Michaił mógłby się ukształtować jeszcze.. nie zapominajmy, że jest tu od niedawna i nie wszyscy się tak szybko aklimatyzują |
Cytat:
|
a najśmieszniejsze jest to, że gdyby piłka siadła mu na bucie o milimet dalejr w którąś stronę i by nie trafił do bramki, to każdy na tym forum by go zjechał, że nie podał do wychodzącego Małeckiego i padły by głosy, żeby go sprzedać nawet dzisiaj :)
prawda jest taka, że koleś zawodzi przez cały okres wypożyczenia. Oczywiście za rok nikt tak o nim nie powie, tylko każdy będzie pamiętał tą bramkę. Nie dawajmy się ponieść emocjom... Przed nami jeszcze 5 spotkań, zobaczymy co Białorusin pokarze. wg transfermarkt.de Sivakov jest blisko dwukrotnie tańszy od Branco... Jeśli udało by się go wyciągnąć za 200-300k, to na pewno jest to rozsądna cena za kapitana Białoruskiej młodzieżówki. |
To co według Ciebie powinie pokazać środkowy pomocnik, żeby cię przekonał?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl