![]() |
Dzięki za radę :) Widziałem już wcześniej Twoje screeny. Gratuluję wysokiej wygranej, może i ja kiedyś "dorobię" się własnego auta na zakładach. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć na jakich ligach najlepiej się skupić. zastanawiałem się nad polską, angielską i niemiecką. Kiedyś słyszałem, że nie warto obstawiać włoskiej ligi...
|
to zależy co chcesz obstawiać...
under/over, hendi, standardowo, na live itp. jest wiele opcji... jak zaczynasz to polecam betclick tam jest cashback do 100zł. za pierwszy nieudany zakład... jak nie wejdzie kupon to zwracają ci do 100zł. i możesz sobie wypłacić z powrotem na konto gdybyś tam zagrał np. te mecze które ja podałem niżesz za 100zł. to ew. wygrana wyniosłaby 474zł. a jak by nie weszło to nic się nie dzieje... proste :] jak będziesz się chciał zarejestrować i nie będziesz miał jakiegoś znajomego który ci wyśle zaproszenie to daj znać... ty nic z tego zdaje się nie będziesz miał... ale ja dostane 40zł. :D WOW!! jak zagrasz kupony o łącznej stawce większej jak 1000zł. o ile dobrze pamiętam. moja typy na najbliższe dni: Man City - Everton 1 kurs: 1,55 stawka 100zł. Arsenal - Swansea 1 kurs: 145 stawka 100zł. Barca -1 - Athl Bilbao 1 kurs 1,3 stawka 100zł. Juve - Torino 1 kurs 1,35 stawka 100zł. Napoli - Pescara 1 po kursie 1,22 tutaj muszę dorzucić jakiegoś kondona z ligi bułgarskiej czy greckiej, żeby był kurs 1,5 stawka 100zł. jeszcze mam pytanie odnośnie LM co decyduje która drużyna awansuje dalej w przypadku kiedy mają tyle samo ptk. chodzi mi dokładniej o gr. E Juve i Chelsea anglicy wygrają na pewno... więc Juve będzie też musiało wygrać na Ukrainie... a kurs na włochów 4,0 :D |
-chodzi mi dokładniej o gr. E Juve i Chelsea
anglicy wygrają na pewno... więc Juve będzie też musiało wygrać na Ukrainie... a kurs na włochów 4,0 :D- Itu z kolega, nie do konca sie zgodze... Wlasciciel Ukraincow to dobry przyjaciel Romana i razem maja wspolne interesy wiec raczej ............? |
Cytat:
|
Kamil_mchw, spoko:) gdybym się rejestrował, dam znać :))
Ps. Dziś grają ze sobą Hertha BSC Berlin - 1. FC Köln. Statystyki są za Herthą. Hertha BSC Berlin - 1. FC Köln, mój typ: 1 kurs 1.50, stawka 5zł Cytat:
|
widzieliście... STS online!!
https://www.sts.pl/pl/top-menu/bonusy/ odnośnie bonusa... ze względu na kaca mam pewne problemy z rozumieniem :D wpłacam 200zł. i od razu dostaje bonusowe 200zł. które muszę obrócić?? czy wpłacam 200zł., obracam wg. zasad i dopiero dodają mi do konta bonusa 200zł. Proszę o szybką odp. |
Cytat:
wpłacasz 200, obrót 4x kurs min 1.7 wtedy dopisują Ci bonusową kase |
Jest moze ktos kto mogl by mi podrzucic jakies dobre typy bo mam zamiar postawic grubsza kase
A nie sledzilem ostatnio zadnych lig wiec jak jest ktos w tym temacie w miare ogarniety to niech pisze EDIT: Na przyszłość używaj opcji ''edytuj'', a nie wysyłaj posta pod postem. WISŁAZWE |
Odnośnie tego sts-u od kiedy trzeba im dawać skan z dowodu ... ;o To jakiś nowy wymóg od ministerstwa czy ich regulamin orientuje się ktoś?
Oczywiście mam 18 ale to zaczyna się robić denerwujące;/ wszystko by chcieli wiedzieć... |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja w bah-u żadnego skanu nie wysyłałem i pieniążki normalnie wypłacam
|
aktualnie najlepszy buk interentowy który polecacie ?
|
Cytat:
|
Na dziś polecam Turniej Czterech Skoczni, kilka luźnych typów ode mnie :
Kot M.-Mechler M. 1 (Isza seria) Fannemel A.-Matura J. 1 (Isza seria) Hlava L.-Zografski V. 1 (Isza seria) Kubacki D.-Koch M. 1 (Isza seria) Wellinger A.-Stoch K. 2 Hvala J.-Freitag R 2. Jacobsen A.-Freund S. 1 Loitzl W.-Ammann S. 1 Bardal A.-Morgenstern T. 1 |
dlaczego akurat bet365? szukam łatwej obsługi, szybkich wpłat/wypłat i dobrych kursów.
|
Cytat:
|
w takim razie dziękuję bardzo za poradę :)
|
Bet akurat wysokich kursow nie ma, polecam Pinnacle, Sbobet albo 188 oczywiscie jesli grasz single, ako tam nie pograsz...
|
https://pl.betclic.com/content.aspx?...ndroid_betting
nie mogę znaleźć regulaminu do tej promocji... próbował ktoś? loguje się przez tel. - Wifi? czy normalnie (płatnie)? robię zakład za 40zł. i zwrot jak nie wejdzie...?? o to w tym chodzi? |
Ma ktos z was moze jakies typy w miare pewne na wekend lub lige mistyrzow bo zastanawiam sie nad postawianiem grubszej kasy Z góry dzieki...jak siadzie cos to mozna cos odpalic
|
juve i bayern w LM kurs 3,8
co myślicie? jednak nie... dopiero obczailem że bayern gra 2 tyg. później... to może PSG na hendi+1 edit: PSG nie grałem, ale pierwsze grałem na oddzielnych kuponach. |
ManU- Real
ilość rożnych w 1 połowie drużyny Realu więcej 2,5 rożne - tak kurs 1,9 albo ile będzie rożnych do 15 min. więcej jak 1,5 - tak kurs: 1,8 wydaje mi się że od pierwszej min. Real będzie chciał za wszelką cenę strzelić bramkę... a później jechać z kontry, dlatego rożne. że Lewy strzeli brame w dzisiejszym meczu jest kurs 1,85... strasznie niski :/ KOMENTARZ moich typów WSKAZANY!! weszło... tylko szkoda że mi bank internetowy o 18 zamykają i nie zagrałem... :/ WISŁAZWE jaka klątwa? rozmowy nt. buka raczej są prowadzone na SB |
Dawno nic podawałem, ponieważ klątwa tego tematu trwa w najlepsze. Jednak dziś się przełamałem:
Single: Enppi Club - Haras El Hodood X 3,00 PAE Levadeiakos - Paok Thessaloniki X 3,1 NK Maribor - NK Olimpija Ljubljana 1 1,90 Dundee FC - St. Mirren X 3,3 |
Anzhi 1,6
Tottenham 1,67 Plzno - Fenerbahce X 3,45 to wyżej za dyszku... 83 do zgarnięcia zastanawiam się jeszcze nad Zenitem |
to ja też wrzuce:
Zalgiris Kaunas - Real Madrid 1 2,15 zł euroliga Rytiri Kladno - HC Pardubice X 4,0 zł hokej single |
Przy zleceniu wypłaty z STS pieniądze dojdą bezpośrednio na podane konto przy rejestracji,tak?:D
Z tego co widzę jest też możliwość odebrania pieniędzy w dowolnym punkcie STS. |
chyba tak :)
ogolnei w punkcie STS mozesz odebrac kupon który zrobiłeś w necie.spoko opcja |
muszę się pochwalić bo gram na zakładach raz na ruski rok , zainspirowało mię weszło i postawiłem resztkę z wypłaty z pokera http://scr.hu/9v7/ep2s3 hehe - ekstraklasa jest chora:D
Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk! |
myślę, że flota w 1 lidze to może być dobry temat na zarobienie paru groszy.
tzn. moim zdaniem zaczną przegrywać (już zaczęli) co przez jakiś czas może być traktowane w typach jako niespodzianki Słabo widzę też awans Termaliki, a więc... |
Cytat:
Macie jakies propozycje na jutro?? Co myslicie o : Dresden- Köln 2 Piast Gliwice-Lechia Gdańsk under 2,5 Metalist Kharkiv-Hoverla Uzhhorod over 3,5 ??? |
Cytat:
Co do Drezna grałbym remis. |
Polska kurs 2,2 stawka 200zł. (bonus z sts-a) - pierwszy obrót :D
no i .... do dupy... nigdy więcej nie gram na PL... może wtedy zaczną wygrywać. |
Zagłębie - Korona , Korona strzeli bramkę - 1,44
Betis - Sevilla BTTS 1,61 Peruwelz - Heist 1 1,61 5j wygrana: 18,66 zysk: 13,66 |
Singielek na noc
Isner - Berankis , wynik po 4 gemach 2:2 1,61 8,85j wygrana: 14,24 zysk: 5,39 |
To już stanowczo na dobranoc i rekreacyjnie:)
Miami Heat - Boston Celtics LIVE 1 -1,4 Santos Laguna - Toluca over 1,5 -1,36 9,3j wygrana: 17,7 zysk: 8,4 |
Tychy-Sandecja 1
Schalke-Leverkusen bts Lokomotiv-Zenit bts Valladolid-Getafe 1 Lipa dwa weszły |
Oszołom z tenisa:
Bachinger - Kubot 1 2,1 Bagnis - De Greef 1 1,44 Mahut - Petzschner 1 2,37 Klizan - Anderson over 9,5 gema w 1 secie 1,57 2,75j Pewniaczki:) Arsenal - Norwich 1 1,25 Bayern - Nurnberg 1 1,22 Wisła - Legia x2 1,3 20j wygrana: 39,65 zysk: 19,65 Krasnodar - Krylya 1 1,7 Valladolid - Getafe under2,5 1,66 Miedź(-1) - Polonia 1 1,8 Polonia - Śląsk x2 1,44 5j jeszcze dorzuciłem za resztke kasy z konta u buka:D Ipswich - Hull pierwsza połowa under1,5 1,3 Peterborough - Watford BTTS 1,53 Wolfsburg - Hoffenheim over 3,5 3,0 5j wygrana: 29,83 zysk: 24,83 to jeszcze za końcówkę z wygranego:) Espanyol - Valencia over2,5 1,9 Evian - Rennes 1x 1,3 Den Haag - Twente over2,5 Heracles - Groningen 1 1,9 4,9j |
Temat odczarowany, więc ja też coś wrzucę:
http://oi46.tinypic.com/33fgr2e.jpg |
Niedziela dzień święcić w robocie więc delikatnie i z umiarem.
PSV - Ajax BTTS 1,44 Yamagata - G. Osaka over2,5 1,66 14,72j kij w oko żółtkom:) w robocie na przerwie postawiłem jeszcze jeden kuponik - oby weszło Chelsea - MC over 1,5 1,25 PSV - Ajax over 2,5 1,5 Saragossa - Barcelona over2,5 1,61 40j wygrana: 120,75 zysk: 80,75 jak Barca nie wejdzie to nic w tym dziale już więcej nie napiszę :D na 15 meczów na wyjeździe w tym sezonie tylko raz over2,5 nie został pokryty w meczu z Valencią , nie gra Messi:) zobaczymy weszło kuerwa całkiem ładny zysk zaraz wrzucę jeszcze jakiegoś wariata na wieczór |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl