Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

chudy_TSW 27.03.2012 15:46

pisałem meila w sprawie biletów na legie na G ! taką odpowiedź dostałem

Na sektor G1 jest jeszcze sporo wolnych miejsc, natomiast na G2 zostało kilkadziesiąt sztuk, na G3 na chwilę obecną też nie ma problemów z nabyciem wejściówek aczkolwiek jest ich mniej niż na G1.

rasel1906 27.03.2012 15:52

w tym watku rozmawiamy o biletach czy o tym czym dla kogo jest Wisła??

LanceTS 27.03.2012 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1234380)
I dopingując np Kirma, który po meczu w chorzowie stwierdził, że ta porażka to nic szczególnego, ot, po prostu jeden mecz mniej do końca sezonu chcesz to pokazać?
Trochę to dziwne.

Chcesz pokazać, że jesteś fanatykiem?
Przyjdź na kosza (x2), na siatkarki, wesprzyj złotówką sekcję strzelecką. A piłkarzy chwilowo olej, to im da do myślenia, a nie gorący doping przez cały mecz.

Bo jak na ten moment to tacy z Was "fanatycy" jak z koziej d..y flecik. Frekwencja na innych dyscyplinach Wisły to ukazuje dobitnie.
Chyba, że tu są sami fanatycy Wisły Kraków S.S.A. to przepraszam, pomyliłem fora.

Palikot fanatyku ile razy w tym sezonie byłeś na koszu kobiet, mężczyzn, na siatkówce, oraz na futsalu? Ja nawet na strzelnicy się pojawiłem.
Chcesz mi udowadniać, że mi dupa do krzesełka przyrosła? Przegrasz w przedbiegach.
Chciałem jeszcze dopisać, że nie mam pretensji, że się tak wyrażasz o mnie, jak byłem 15 lat młodszy to uważałem dokładnie tak samo.
Teraz mi się już nie chce klepać po pupie piłkarzy zarabiających kosmiczną jak dla mnie kasę za obijanie się i szarganie dobrego imienia Wisły Kraków, zmądrzałem :)

Zaczne od tego czemu chodze na Wisłe. Ostatnio na mecze chodzę nie dla piłkarzy, nie dla wyników. Ide się pobawić, podopingować z kumplami. Jeśli pomoge przy tym piłkarzom to jest ekstra. Jeśli mają mnie w dupie? Trudno, ja też ich moge mieć. Jednak piłką się interesuję, mogę oceniać piłkarzy, podziwiać akcje Meliksona czy dawać wsparcie Pareice. To jest następny powód dlaczego chodzę. Móglbym wymienić jeszcze kilka, ale to nie ten temat.

Na kosza, futsal, akcje charytatywne, turnieje SKWK I TKWM chodzą w miare możliwości. (nawet raz siatkówka jak był "organizowany" doping). Nie z taką częstotliwością jak na piłke, ale to dlatego że wiele znajomych mi osób niechce chodzić na hale. Do tego nie interesuję się koszykówką czy siatkówką. Więc odpadają dwa główne powody. A jednak przez ostatnie 3 lata byłem na pewno ponad 30 razy na samym koszu. Pare razy futsal, siatka, 2 turnieje, mecz piłkarzy z koszykarkami.

I dalej będę dopingował na meczu, chyba że zostanie podjęta decyzja żeby dopingu nie było. Nie zgodzę się z taką decyzją, ale ją uszanuję i nie będę dopingował. Aczkolwiek uważam, że pare tysięcy ludzi chodzi na mecze własnie dla zabawy. Dla innych ludzi, nie tych na boisku, a tych na trybunach. Po to żeby pokazać, że Wisła jest wysoko w hierarchii kibicowskiej w Polsce. 2 Lata temu twierdziłem już że na Wiśle narazie nie da się budować frekwencji na wynikach. Owszem, będą wyniki, przyjdą ludzie, ale na mecze z Podbeskidziem, ŁKS-em przyjdzie znowu 12k. Klub mógłby zacząć budować atmosfera od najmłodszych (akcje SKWK) po to by w przyszłości na Wiśle było nei 3000 fanatykow, a 10000. I wtedy ludzi chodzących na kazdy mecz będzie nei 10 000, tylko 17 000. Nie zależnie od wyników.

A teraz, ruszajcie dupe z domu po bilety. C wiadomo że będzie pełne. Zostało jeszcze pare trybun, które też pasuje zapełnic!

Tobi1906 27.03.2012 18:12

Informacja dla tych co jeszcze nie maja biletów,kolejka na godzinę 19 jest a kolejka wychodzi poza stadion.

fc.nowica 27.03.2012 20:29

Ja mam pytanko, ile PP obejmuje karnet?

bojantsw 27.03.2012 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fc.nowica (Post 1234613)

tylko mecz z Amicą.......

WISŁAZWE 27.03.2012 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fc.nowica (Post 1234613)

Obejmował tylko mecz 1/4 PP
Na mecz z Ruchem karnetowcy będą mieli zniżkę i pierwszeństwo zakupy zapewne :)

bojantsw 27.03.2012 20:49

dzisiaj spotkałem się z takim "problemem":
mam karnet na G, na mecz z Legią przyjeżdża do mnie kilka osób nie majacych karnetu.....chcialem kupić bilet na E tak żeby z nimi siedzieć......niestety Pani powiedziala że jak mam karnet to nie moge kupic biletu pojedynczego.....troche tego nie rozumiem , bo mając karnet chcę jeszcze DODATKOWO ponieść koszty i kupić bilet, a więc zasilić klubową kasę a tu lipa........

palikot 27.03.2012 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bojantsw (Post 1234627)
dzisiaj spotkałem się z takim "problemem":
mam karnet na G, na mecz z Legią przyjeżdża do mnie kilka osób nie majacych karnetu.....chcialem kupić bilet na E tak żeby z nimi siedzieć......niestety Pani powiedziala że jak mam karnet to nie moge kupic biletu pojedynczego.....troche tego nie rozumiem , bo mając karnet chcę jeszcze DODATKOWO ponieść koszty i kupić bilet, a więc zasilić klubową kasę a tu lipa........

Popieraliście działania Donalda... to teraz macie :-D

gypsy 27.03.2012 21:06

@bojantsw

ja wiem, czy to takie dziwne? raczej normalne, że na jeden numer pesel można zakupić tylko jeden bilet. w przeciwnym wypadku ktoś mógłby kupić sobie dziesięć biletów, bo ma taki kaprys, a zająć jedynie jedno miejsce i pozostałe dziewięć stałoby puste :P
a nie mogą twoi znajomi kupić biletów na G? wtedy bylibyście razem i po problemie

Japycz 27.03.2012 21:22

Orientuje się ktoś ile jest na tą chwile sprzedanych biletów? Jest już przynajmniej z 12 k sprzedanych?

Elendil 27.03.2012 22:28

gdyby do dziś było sprzedanych 12k biletów, to razem z karnetami dałoby to 23 tysiące. A do meczu jeszcze trzy dni, w takim tempie w piątek biletów by już nie było. Tak dobrze to nie ma, ale i tak powinno być przyzwoicie, pewnie ok. 6 tysięcy biletów sprzedanych, na meczu ok 23-24 tysiące ludzi.

LanceTS 27.03.2012 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1234639)
a nie mogą twoi znajomi kupić biletów na G? wtedy bylibyście razem i po problemie

Wypowiem się za kolege. Własnie ciężko, raz też maiłem taką sytuacje że miałem karnet na C, a Ojciec chciał iśc na mecz i nie miał z kim, więc powiedziałem ze z nim pójdę. Jest w takim wieku, że już bardziej go interesuje to co się dzieje na boisku niż na trybunach co jest oczywiście zrozumiałe, dlatego C odpadało. Niestety z powodu takich a nie innych zasad, musiał jednak kupić bilet na C, i po raz pierwszy byłem wtedy na C5. Takich przypadków jest dużo i tego się nie da uniknąc dopóki ten problem nie zniknie.

A bardzo dużo osób bierze znajomych na mecze którzy woleliby sobie usiąśc, dopłacając 10 czy 20zł więcej. I dlatego takie osoby nie kupią biletu na G, bo tam wszyscy stoją.

Werewolf 28.03.2012 02:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mihiber (Post 1234503)
napisałem do klubu kiedy wreszcie będzie można kupić bilety przez internet, bo mam problem z dwukrotnym zrobieniem 600 km (raz żeby na pewno kupić bilet na takie miejsce jak chcę, a drugi raz na mecz)

oto odpowiedź:

witam,
termin uruchomienia sprzedaży internetowej nie jest znany, a bilety można kupić w dniu meczu
pozdrawiam

(bez podpisu pracownika klubu)
W sumie mogli napisać żebym spierdalał, wychodzi na to samo a komunikat jaśniejszy.

dziwnym nie jest, że jako pracownik gazety wyborczej, w temacie okołoklubowym szukasz problemu tam gdzie go nie ma.

domin_czyzyny 28.03.2012 07:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 1234685)
A bardzo dużo osób bierze znajomych na mecze którzy woleliby sobie usiąśc, dopłacając 10 czy 20zł więcej. I dlatego takie osoby nie kupią biletu na G, bo tam wszyscy stoją.

Myśle, ze na G jest sporo osób, które skupiaja sie na wydarzeniach boiskowych. Więc na sektor G każdego można zabrać.

Ale moim zdaniem zmiana miejsca z karnetu na pojedyncze mecze powinna być bardzo prosta i bezproblemowa.
Ale to jak z przepisaniem biletu na inna osobę wymaga nieco elastycznosci ze strony klubu.

Pero 28.03.2012 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 1234685)
Wypowiem się za kolege. Własnie ciężko, raz też maiłem taką sytuacje że miałem karnet na C, a Ojciec chciał iśc na mecz i nie miał z kim, więc powiedziałem ze z nim pójdę. Jest w takim wieku, że już bardziej go interesuje to co się dzieje na boisku niż na trybunach co jest oczywiście zrozumiałe, dlatego C odpadało. Niestety z powodu takich a nie innych zasad, musiał jednak kupić bilet na C, i po raz pierwszy byłem wtedy na C5. Takich przypadków jest dużo i tego się nie da uniknąc dopóki ten problem nie zniknie.

Ja dokładnie własnie z tego powodu nie kupuje karnetu. Kiedy ide z kolegami to wiadmo że C. od czasu do czasu wyciągnę ojca więc wiadomo że E albo ewentualnie D. A na mecze mniej atrakcyjne zabieram chrzesniaka na sektor rodzinny. Póki nie będzie normalności i mozliwości zamiany miejsca karnetowowego (dajmy najpóxniej na 3 dni przed meczem) to go nie wykupię.

Niestety ale taka sama sytuacja jest z zamianą osoby na wykupionym bilecie.
Z tego co wiem to na Legii można na kilka dni przed meczem zmienić nawet osobę na wchodzącym karnecie, żeby miejsce nie było puste

Kaan 28.03.2012 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pero (Post 1234755)
Ja dokładnie własnie z tego powodu nie kupuje karnetu. Kiedy ide z kolegami to wiadmo że C. od czasu do czasu wyciągnę ojca więc wiadomo że E albo ewentualnie D. A na mecze mniej atrakcyjne zabieram chrzesniaka na sektor rodzinny. Póki nie będzie normalności i mozliwości zamiany miejsca karnetowowego (dajmy najpóxniej na 3 dni przed meczem) to go nie wykupię.

Niestety nad powyższą wygode przedkładam wygode niestania w kolejkach po bilet lub przyjeżdzania specjalnie. Coś niestety za coś. Jest to dla mnie przyznam duzy problem i nie tylko chyba dla mnie.

palikot 28.03.2012 14:03

Mówiłem, że będzie dobra frekwencja? :)

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...piatkowy_mecz/

Tak było w dniu meczu z Amiczką(Frekwencja 21100)
Cytat:

Na razie na to spotkanie zajętych zostało prawie 18 000 miejsc. Nie ma juz biletów na cały sektor C oraz sektory A21, D21 oraz H23. Kończą się natomiast wejściówki na sektory B11, B12, B21, D11, D12, E22 i F21.
Tak jest na dziś (2 dni przed meczem)

Cytat:

Oprócz trybuny północnej, na której wszystkie miejsca zajęte są od początku tygodnia, nie ma już też biletów na sektory A21; B11; B12; D11; D12; D21; G2 oraz H23. Jeśli ktoś chce kupić wejściówki na sektory B21; E22; E25; F21 lub G3 to musi się pospieszyć, gdyż bilety na te części stadionu kończą się.
Więc tak jak mówiłem, należy się spodziewać frekwencji na poziomie ok 23 tys przynajmniej

Pero 28.03.2012 14:07

będzie max 26 tysięcy (łącznie z Legią)

cinekw 28.03.2012 20:50

Do tej pory poszło niecałe 7000 biletów, więc jak na razie 10700karnetów, 7000 biletów, 1650 Legii więc na tą chwile jest koło 19,5 tys. Na meczu będzie 22-23 tysie.

gypsy 28.03.2012 20:59

Nie wiem na co komu te szacowania, czy będzie 20 tysięcy, czy 25... Ile będzie, to będzie. Mnie bardziej cieszy, że w kwestii marketingowej zaczyna się coś dziać (pomijając plakaty reklamujące mecz ;) ), chodzi mi głównie o tę dzisiejszą rozgrzewkę przed Galerią Krakowską.

bartek_strz 28.03.2012 21:14

Nie ma już biletów na sektor D.

sevenheaven 28.03.2012 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cinekw (Post 1234931)
Do tej pory poszło niecałe 7000 biletów, więc jak na razie 10700karnetów, 7000 biletów, 1650 Legii więc na tą chwile jest koło 19,5 tys. Na meczu będzie 22-23 tysie.

chyba jednak troche więcej, bo info było po 18, a sprzedaż jeszcze trwała przecież ..

ja się spodziewam 24-25

PvD 28.03.2012 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartek_strz (Post 1234944)
Nie ma już biletów na sektor D.

i po co wprowadzasz w błąd?!

na D11-D12 nie ma, reszta dostępna

palikot 28.03.2012 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1234936)
Nie wiem na co komu te szacowania, czy będzie 20 tysięcy, czy 25... Ile będzie, to będzie. Mnie bardziej cieszy, że w kwestii marketingowej zaczyna się coś dziać (pomijając plakaty reklamujące mecz ;) ), chodzi mi głównie o tę dzisiejszą rozgrzewkę przed Galerią Krakowską.

myślisz że nam to frekwencje przysporzy? :)

koniak 28.03.2012 23:00

jakby rozdali z 1000 darmowych biletów to pewnie tak a dali 3 na krzyż ;)

dynek.pl 29.03.2012 13:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1234631)
Popieraliście działania Donalda... to teraz macie :-D

po co każdemu wrzucasz ten tekst ?
sam popierałeś :)

palikot 29.03.2012 13:26

Są jeszcze bilety na G?

ManiekTS 29.03.2012 13:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1235131)
Są jeszcze bilety na G?

Byłem ok.12.30 to na G1 były

rasel1906 29.03.2012 14:23

na G zostało ostatnie pare sztuk

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl