![]() |
Ja dorzucam nijakiego Siwakowa, generalnie niczego chłopak nie pokazuje, a na potwierdzenie tego jaki ma stosunek do gry i wyników świadczyć może wizyta w jednym z krakowskich klubów go-go, dokładnie tego samego wieczora, po porażce z Zabrzem.
|
Co tu dużo mówić Rios i Żurawski szybkość mają na takim samym poziomie, różni ich tylko to że Rios lubi grać z piłką przy nodze a o Żurawskim możemy mówić że kilka razy ,,ładnie" przepuścił piłkę...
|
Cytat:
:D |
Klątwa. Przeszedł do nas z LEVADIAkosu. :o
|
Cytat:
Być może Jaliens lepiej spisywałby się na boku obrony , to że mecz z Podbeskidziem mu nie wyszedł to nie znaczy że nie będzie grał lepiej niż Cikosa , bo od Branco to wiadomo - połowa forum byłaby lepsza . |
Najwiekszy problem z naszymi pilkarzami to własnie taki, ze jak bramke strzeli rywal to praktycznie nic sie nie układa. Albo za malo wiary w nich albo nie wiem.
|
Jaliens miał tą widoczną przegraną główkę... po której wszyscy zamarli i postawili na nim krzyżyk ! Ale moim zdaniem powinen lepiej się zachować przy drugim golu, przeszkodzić w strzale, zablokować - cokolwiek!.
Jaliens zawodzi. Może się jeszcze ogra, ale jakim kosztem punktowym - taki doświadczony zawodnik powinien od razu grać na wysokim poziomie i przewyższać naszą ligę o klasę. Naszym przekleństwem są boczni obrońcy, a właściwie ich brak. Branco wiadomo - moim zdaniem Maskant nie powinien go więcej powoływać do 18-stki meczowej - szkoda miejsca. A klub powinien mu wypłacić, co ma wypłacić i nie tracić więcej kasy na utrzymanie tego amatora i darmozjada (woda, jedzenie, wejściówki na mecz, itp.). Trzeba ratować co się da, to jest najgorszy piłkarz od wielu wielu lat w Wiśle... ktoś napisał, że pół forum byłaby lepsza - i pewnie ma racje. Paljic, fakt na chwilę obecną nie ma alternatywy - ale z niego żaden obrońca, popełnia cały czas błędy. Myślę, że przy drugim golu zawalił. Sivakov - dla mnei zagadka totalna, ale nie pod względem pytania dobry/zły piłkarz (bo wiadomo, że żaden z niego następca Sobola). Zagadka tyczy się pytania: Po co go sprowadzano a teraz na siłę się ogrywa ? Prawie w każdym meczu grał przeciętnie, albo ręcz słabo. Rozumiem, że przy obronie, utrzymywaniu wyniku jeszcze jeszcze może grać - chociaż wolałbym ogrywać Wilka. Ale przy sytuacjach odrabiania strat wprowadzanie go jest niczym innym, jak sabotażem ! Żuraw, ze względu na szacunek do tego piłkarza nie ma sensu najeżdżać na Niego, jest bez formy i tyle. I albo zacznie pracować w klubie w dziale Marketing/Reklama, albo powinniśmy go bez żalu pożegnać, aby kończył karierę w Warcie Poznań. |
Cytat:
|
Cytat:
Pajlic z Jovanicem w ten sam wieczór usmiechnieci od ucha do ucha bawili sie w Cieniu |
Cytat:
Z ciekawości zapytam ilu z Was po jakiejś wtopie w pracy leży krzyżem na grochu cały wieczór? To jest ich praca i im szybciej to zostanie zrozumiane tym szybciej znikną takie dywagacje. Dla mnie mogą się nawet wzajemnie posuwać byle dobrze grali. Pracownika rozlicza się za pracę a nie za czas wolny. Niestety akurat na dzień dzisiejszy ciężko pochwalić kogoś oprócz Pareiko i może ze dwóch innych. |
Poki tego nie robia przed meczem to jest mi to obojetne
logiczne jest, że skoro ich widziałem, to musiałem też tam być odnosiłem sie do cytatu odnosnie tego że niby Sivakovoi miałoby mniej na wynikach zależeć, bo w nocy szukał rozrywki |
No co Wy. To jest sprawa indywidualna, gdzie ktoś spędza czas wolny. A co niby Pajlic miał Jovaniciovi strzelać gole po meczu? Zluzujcie trochę. Dobrze zrobili, przynajmniej pozbawili się złych myśli po porażce. A co do Sivakova to samo, facet tak lubi spędzać czas wolny i kropka.
|
Cytat:
BTW Swoją drogą to myślałem że chłopaki mają żony/narzeczone i już prowadzą stateczny tryb życia. |
Jeżeli już zeszło na temat clubbingu naszych gwiazd, to w mojej opinii największym hipokrytą jest Rios. Najpierw rekolekcje, Bóg, opowiastki jak to się zmienił, etc., etc., a później nadchodzi sobota i ktoś kto chociaż od czasu do czasu odwiedza klub Base to wie o co chodzi.
|
Cytat:
Rios to nie jest Dawidowski, że się szlaja, kasę ciągnie a o graniu nie myśli. |
Cytat:
Żałuje ze nie mamy druzyny B, która w III lidze była by bardzo łakomym kąskiem dla każdego przeciwnika wiec by nóg koledzy nie odstawiali i harpagaństwo na całego. |
Cytat:
fialo pisał o jego rzekomej religijności a nie o rozładowaniu frustracji za to że siedzi na ławce poprzez balowanie:) |
A jak ktoś jest religijny to do Base nie może pójść?
Dobra mniejsza z tym, zamiast szukać kwadratowych jaj to zajmijmy się gwiazdami z pierwszego składu a nie wbijać na Riosa którego na boisko nie wpuszczają a jest miejsce dla Macieja Ż. |
Cytat:
Co do kolegi wyżej. Mój podpis jest skierowany do pokemonów, które robią sobie w czasie meczu relacje live, z komentarzami "XYZ zjebał", "XYZ jest chujowy, do zmiany", żeby poźniej napisać "braaawo XYZ, ale urwał", po strzelonym golu. Nie mogę tego na tym forum zdzierżyć, a to podpis jest wyrazem mojej dezaprobaty w stosunku do takiej sytuacji. Nierzadko są to osoby z Krakowa właśnie, które większych problemów z pójściem na mecz by nie miały. I zapewniam Cię, że gówno jakie wytwarza się podczas trwania meczu z dyskusją ma tyle wspólnego co Przemysław Trytko z inteligentnym wyrazem twarzy. Koniec OT |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A na którym dancefloorze? :D
|
A niech pilkarze sobie balują ,piją itd
Kluczowe jest tylko to zeby taki styl rozrywki nie powodowal stopinowego opuszczania sie w swojej pracy-bo tak mozna nazwac to co pilkarze tutaj robia-Wisla im placi ,wiec maja sie wobec pracodawcy wywiazywac czyli dawac z siebie 100% na treningach i 200% na meczach. A jak nie to kop w dupe i dowiedzenia,czasy z bawieniem sie z pilkarzami mam nadzieje ze minely bezpowrotnie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
wiem co napisal Iwan o Sivakovie, ale dobra - zostal sprowadzony - ale po co tyle gra ??!!
Moze maja zapis w kontrakcie, ze jak nie zagra iles tam minut to beda musieli placic dodatkowo kase dla Cagliari za wypozyczenie. Nie moge znalezc innego wytlumaczenia dla gry takiego zawodnika jakis jest Sivakov. |
wiem co napisal Iwan o Sivakovie, ale dobra - zostal sprowadzony - ale po co tyle gra ??!!
Moze maja zapis w kontrakcie, ze jak nie zagra iles tam minut to beda musieli placic dodatkowo kase dla Cagliari za wypozyczenie. Nie moge znalezc innego wytlumaczenia dla gry takiego zawodnika jakis jest Sivakov. |
Ktos w ogole procz Iwana te rewelacje potwierdzil?
Jeden z ligi włoskiej, drugi z ligi rosyjkiej... jeden białorusin, drugi estończyk.. wspolnego menagera maja? |
Cytat:
Pareiko powołany.... W środę 25 maja Estończycy zmierzą się w Tallinie w spotkaniu towarzyskim z reprezentacją Kraju Basków. W związku z tym, że nie jest to termin FIFA, klub ma prawo nie wysyłać zawodnika na to spotkanie. W piątek 3 czerwca estońską drużynę czeka pojedynek o punkty w kwalifikacjach do Mistrzostw Europy 2012. O godz. 20:50 zagrają oni w Modenie z liderem grupy C, Włochami. Cztery dni później, 7 czerwca, Estonia zmierzy się na wyjeździe z Wyspami Owczymi w kolejnym meczu eliminacyjnym. Biuro Prasowe Wisły Kraków SA |
Czemu nie napisali czy klub się zgodził czy nie?
Nie mogą go puścić, bo wtedy jest męcz z Zagłębiem, który może być tym decydującym... |
Cytat:
|
Cytat:
i na 100% go nie wyśle |
Cytat:
W trakcie pierwszej połowy,nie schodzi się z siniakiem z boiska. Cikosz sie obsrał, co baaaardzo źle o nim swiadczy w kontekscie jakichkolwiek meczy w których trzeba zacisnać zeby i zapierdalac przez 90 minut. |
Różnie z tym bywa czasem czujesz że nie masz danego dnia sił, i nie dasz rady dać nic zespołowi więc lepiej żebyś zszedł.
Swoją drogą gdyby Erik wiedział że Branco odwali taką lipe w drugiej połowie to pewnie zostałby i próbował grać dalej. |
Cytat:
Jak czujesz ze nie masz sił,to mówisz o tym trenerowi PRZED MECZEM a jeśli popełniasz bład kosztowny jakim jest strata bramki a potem bierzesz zmiane to raczej swiadczy o natychmiastowym spaleniu psychiki czyli inaczej na syndrom "nigdy nie bede poważnym piłkarzem bo sie obsram" |
Cytat:
|
Cytat:
jesteś wypożyczony do przyszłego Mistrza Polski, walczysz o kontrakt, robisz błąd, zawalasz bramę, obsrywasz się i wracasz do II ligowej Petrżalki czy dajesz z siebie maksa do końca sezonu? :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl