![]() |
Mam urzadzenei wielofunkcyjne canon mp210... napelnilem kasety atramentem samodzielnie z miesiac temu... wszytsko smigalo na poczatku peiknie ladnie.
Dzis chcialem cos wydrukowac to drukuje tylko w czarna czcionke a wszytsko inne na zolto. wyciagnalem kolor... sprawdzilem czy nei sa zatkane dysze... i bylo tak jak ma byc... tzn 3 kolory na kartce, ale nadal drukuje na zolto |
Cytat:
|
Cytat:
Nie dosc ze zgubilo sygnal to jeszcze zle pokazywalo dziadostwo. Polecam TomTom w tej chwili najlepsze do samochodow, Germani(nie pamietam jak sie pisze) jest dobry na lodki, klady- generalnie na wszystko co moze sie poruszac poza droga. Ale niestety sa dosc drogie ale nie zawodne |
Jakie polecicie strony ed2k...oprocz takich jak np.
osloskop.pl czy osiołek.pl... |
|
do usunięcia
|
Cytat:
ciekawe ,ale to chyba zalezy czy wypracuje jakis tam limit,bo to sie liczy w pracy telemarketera.. jesli go wypracuje to pewnie kwote jakas tam umowna dostaje,gorzej jak nie ..ale to chyba wczesniej wszytsko jest w umowie o prace spisane. |
Pytanie do posiadaczy Videostrady, moi rodzice podpisujac nowa umowę z TPSA dostali Liveboxa i ten dekoder do odebrania kanałów.
i pytanie czy ten wariat Livebox musi byc podlączony rownoczesnie z komputerem, linią telefoniczną oraz dekoderem? chocby tylko na moment instalacji? Nie uśmiecha mi sie robienia dziury w ścianie żeby przeciągnąc kabel telefoniczny do liveboxa. kabel Ethernet ma max 4 metry a ja potrzebuje ze 3 razy wiecej. Może jest jakiś inny sposob? |
Cytat:
w tym rzecz, ze ona tam nie ma zadnej umowy... podobno ma do wyboru: albo dostje podtawe czyli 1500zł na reke, albo chce prowizje ( tym, ze nie wie ile ona bedzie wynosic, bo to zalezy ile spotkan umowi itd)... Dosc duzo sie to wydaje... |
Cytat:
Była w bułgarii dojechała gdzieś raz dała jaja ale to wina map a nie nawigacji, a mapy beda do wszystkeigo takie same. Jako mapy po polsce polecam Automapę W polsce niezawodno jak do tej pory. |
Mam konto w Orange w tym starym POPie, chce je zmienic na NOWE ORANGE GO.
Takie pytanko czy jeśli mam teraz jakieś środki na koncie i zmienie moją taryfe na to NOWE ORAGNE GO to czy one pozostaną czy mi przepadną? z góry dzięki za odpowiedz |
Cytat:
a teraz moje pytanie: czy w militarnym sklepie na szpitalnej będą łańcuszki do nieśmiertelnika? |
Pytanie bardzo nietypowe od znajomego: nie wie ktoś ile kosztuje wyrobienie paszportu australijskiego w ambasadzie? Na ich stronach nic nie pisze.... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale sam mam pytanie, jak to jest z tymi ubezpieczeniami na uczelni? to jest wypłacane z calości zyskanych pieniedzy od wszystkich studentów z uczelni? czy jak? A co do wcześniejszego mojego pytania z tym syfem Liveboxem, nie lączy mi z komputerem kabel Ethenet i Wi-fi, chyba że potrzebny jest adapter Wi-fi, ale go chyba używa się w stacjonarnym? bo podłączałem do przez laptopa. I na tym gownie zależy mi tylko żeby działała ta telewizja |
Cytat:
|
Cytat:
Tak bylo ale moze sie cos zmienilo ale najlepiej sprawdzic umowe z ubezpieczycielem bo moga byc jakies zapiski w umowie. |
Gdzie wyrabia sie karty MPK ?
Z góry dzięki |
W Hucie na Centrum D na przeciwko NCku
|
Cytat:
na Brożka, na Mogilskiej, na Podwalu... |
witam. pracuje ktoś w icarze/ewentualnie ma ktoś znajomego co tam pracuje ? otóz mam pytanie związane z wszystkimi opłatami..jakie trzeba zrobić,aby otworzyć własną działalność gospodarczą..zus itp..chodzi mi ogólnie ile mniej więcej trzeba wyłożyć ?
|
Gdzie naprawię wyświetlacz LCD w aparacie Sony h9?
|
|
Wie ktoś jaką czcionkę użyto w "naszej-klasie"?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taki nietypowy problem...
Może ktoś pracował jako kierownik itp. w Orange będzie wiedział... mam numer w Orange od ponad 4 lat, numer cały czas doładowywany, kończyła się kasa na karcie to leciałem od razu po karte. Gdyby wyciągnąć średnią to sądze że doładowywałem 40-45 zł na miesiąc. Przez 4 lata bez zobowiązań! Chce teraz przejść na abonament, ale żeby coś z tego mieć bo jak mam dostać taką samą ofertę na abonament jak normalny Kowalski to mam to gdzieś. Ludzie w Orange bardzo niekompetetni. Jakiś czas temu było w Orange to w jednym salonie Pani mi wymieniła co mam więcej, a w drugim powiedziała że mi nic nie przysługuje. Dzisiaj dzwoniłem na *100 dowiedziałem się od Pani, że przysługuje mi tylko 50 zł lub 100 zł jednorazowego bonusu, a tak wszysko co przeciętny Kowalski ma. Uważam, że jakieś niezłe bonusy mi się należą... Gdzie z tym problemem uderzyć ? telefonicznie? osobiście? mailowo? Proszę o pomoc. Pozdrawiam |
Zna ktoś dobre pensjonaty na sylwestrowo noworoczny melanż dla 15 20 osób :D Najlepiej z wyrozumiałymi gospodarzami?? pozdrawiam
|
Zna ktos jakis kanal na Cyfrze+,ktory transmituje Mistrzostwa Europy w Siatke.???
Polsat wykupil wszytsko i znowu nic czlowiek poza meczami Polakow nie zobaczy....... |
Cytat:
Cytat:
Więc jak nie dostaniesz w orange satysfakcjonującej Cię oferty, to sprawdź u konkurencji co są w stanie Ci zaoferować w zamian za przeniesienie numeru do ich sieci - może się okazać, że wyjdziesz na tym dużo lepiej ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ale masz numer z orange na karte a nie abonament ? wiec jak tak to jestes dla nich anonimowy
|
Powiedz im, że dają Ci jakieś dobre warunki, albo przechodzisz do Play. W tej chwili Play zyskuje tylu klientów, że może to będzie jakaś ,,karta przetargowa" w Twojej sytuacji. Pozdrawiam
|
przy wysyłaniu smsa z sieci orange wyskakuje mi komunikat ?!
SMS: nieprawidłowy numer telefonu lub centrum wiadomości.sprawdz numer . o co chodzi ? |
Cytat:
|
A ja mam takie pytanko:
Czy zna ktoś dobrą szkołe karate, która znajdowała by sie na terenie Krakowa (najlepiej w południowej cześci) ?? |
jakby ktos znał sie na mikrofonach i mógłby mi doradzić jaki mikrofon najlepiej nadaje sie studia muzycznego, oraz podał stronke gdzie mógłbym przeczytac troche o rodzajach, własciwościach(co do czego) cenach, itp, to byłbym niezwykle wdzieczny (w gogle jak zawsze gówno piszą)
p.s jakby mial ktos porownanie w audio, to stawiam piwo :-) |
Witam
Ile czasu mam w GK aby wyjechać z płatnego parkingu po uiszczeniu opłaty w automacie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl