![]() |
Cytat:
|
Przeczytaj moje poprzednie posty i zobaczysz, że właśnie to staram się udowodnić.
To nie ja twierdzę, że progresja na kurs 2.00 ma sens, tylko Kuczmen. |
A to przepraszam, wyrwałem posta z kontekstu.
|
narazie Giraldinio i panie Dudi wchodzi ,kolejna stówka do przodu.mi pasuje i tak będe grał
|
Nareszcie... ruszają poważne rozgrywki hokejowe :D rusza KHL,czyli najlepsza po NHL hokejowa liga świata.
faworyci: -Dinamo Moskwa - obrońcy tytułu -SKA St. Petersburg - jedna z najbogatszych druzyn z gwiazdami pokroju Afinogenov,Thoresen,Martensson itd -Metallurg Magnitogorsk - bardzo solidna,mocna druzyna.co roku w czołówce -AK Bars Kazań - Jarkko Immonen,Niko Kapanen,Danis Zaripov,Alexei Morozov itd.. mocna,zgrana ze sobą banda -Salavat Yulaev Ufa - druzyna co roku osłabiana odejsciami W.Bykowa,Thoresena,Radulova,Kozlova.. ale skład nadal mocny i równy. powalczą średniacy: -Avangard Omsk - ostatni sezon bez Jagra,teraz juz także bez Cervenki. nadal solidni ale nic wiecej -Tractor Chelyabinsk -Torpedo Nizhny Novgorod -Atlant -Dinamo Mińsk -Dinamo Riga -Severstal Cherepovec -Barys Astana -Yugra -Sibir Novosibirsk -Spartak Moskwa -Amur -Neftekhimik chłopcy do bicia: -Vityaz -Avtomobilist -Slovan Bratysława -Lev Praga -Donbass Donieck -Metallurg Nowokuznieck czarny koń: -CSKA Moskwa - duża szansa w tym roku żeby nawiązać do swoich najwiekszych sukcesów.w klubie są pieniądze i najwieksza gwiazda ligi,Alexander Radulov -Lokomotiv Yaroslavl - rok temu cała druzyna zginela w katastrofie lotniczej.. poprzedni sezon grali juniorami w VHL.teraz w składzie pozostali ci najzdolniejsi juniorzy,dodatkowo wzmocnieni gwiazdami takimi jak Viktor Kozlov,Maxim Kondratyev,Alexei Kalyuzhny,Vitali Vishnevsky,Mikelis Redlihs,Sami Lepisto,Niklas Hagman,Steffan Kronwall na dzien dobry gra Dinamo Moskwa z Avangardem. zapowiada sie wyrownany mecz z lekkim wskazaniem na Dinamo. wynik powinien być underowy... ale to pierwszy mecz i mogą sie dziac rozne rzeczy :D |
Postanowił po kilku latach wznowić zabawę w bukmacherkę.
Proszę powiedzcie mi proszę na jakim portalu najlepiej grać ? Z tego co pisaliście to bet365, może jeszcze jakiś inny ? |
Cytat:
|
http://www.livescore.in/pl/mecz/6siJ...zczegoly-meczu heheh overek 16,5 :D
Rocco masz jakas stronke z tabela i wynikami z tamtego sezonu??? |
|
Rosja v Irlandia Północna - 1
Chorwacja v FYR Macedonia - 1 Andora v Węgry (-1) - 2 Luksemburg v Portugalia (-2) - 2 Niemcy (-3) v Wyspy Owcze - 1 |
Czarnogóra - Polska DNB 1
Gruzja - Białoruś DNB 1 |
Dla zabawy na wieczór:
Czarnogóra - Polska X Fortuna, kurs: 3.10, stawka: 20 zł, EWK: 54.56 zl trochę nerwowo, ale siadło :alleluja: |
Czas rozpocząć LM, typy od Babci dla zabawy :)
PSG - Dyn. Kijów X Din. Zagrzeb - Porto 1 Olympiakos - Schalke 2 Montpellier - Arsenal X Malaga - St. Petersburg 1 Milan - Anderlecht 1 STS, kurs: 362.77, stawka: 6 zł, EWG: 1915.43 zł |
w życiu Ci ta tasma nie wejdzie-ewentualnie porozbijac na system,żebys wrazie jakies wtopy miał zwrot chociaż
|
Dla lubiących ryzyko i granie w poniedziałki ;)
Vålerenga - Hønefoss BK X 3,8 Alania - Anzhi X 3,55 Deportivo La Coruña - Sevilla X 3,25 system 2 z 3 |
Zawsze jak podaje typy to większość z nich nie wchodzi i jest dupa blada, ale podam na weekend kilka typów:
Hamburg SV - Hannover 1 2,3 Parma - AC Milan 1 3,05 FC Nürnberg - Stuttgart 1 2,3 Valenciennes - Marseille X 3.05 Nancy - Montpellier 1 2,85 Sunderland - Wigan 1 1,95 Granada - Celta Vigo 1 2,3 |
Mam zamiar postawc jakas grubsza kase macie moze jakies typy w miare pewne i na dobrym kursie
|
Ostatnio postawilem na 10 meczy same hadicapy i tylko wisla sie wylamala przez brak skutecznosc szkoda.
|
Na dziś polecam grać na miedź legnica po kursie 1.75 i na legie po kursie 2.40 w bet at home
|
CFR Cluj - Manchester Utd 2
BATE Borisov - FC Bayern Monachium 2 Benfica - FC Barcelona 2 FC Nordsjælland - Chelsea FC 2 ako: 4,79 stawka 200zł. ew. wygr.: 956 zł. Arsenal FC - Olympiakos Piraeus 1 Ajax Amsterdam - Real Madryt 2 Manchester City - Borussia Dortmund 1 ako: 3,57 stawka: 200 zł. ew. wygr.: 705 zł. w weekend wygrałem łącznie 1400 zł.... (wszystko systemem na over 1,5 :D i jeden zakład na live) 1000 wypłaciłem a 400 zostawiłem na szaleństwa :P ryzykować? jakieś sugestię? |
Ja mam 5 meczow na hadicapach trafionych zostalo getafe z mallorca do wygrania mam ponad siedem baniek ale cos mi muwi ze zalicze kolejna wtope ale moze akurat
|
Dobrym typem jeszcze na jutro może być Juventus z Szachtarem,kurs dobry i wydaje sie za wysoki,Juve teraz rozgromiło u siebie Rome i ogólnie w dobrej formie :D
|
mecz: SKA St.Perersburg - AK Bars Kazań
typ: 1 kurs: 1,91 czas sie przekonać czy klątwa forum jeszcze istnieje :D EDIT.......... wynik : 5-2 :) |
Taśma:
Spartak - Celtic 1 Juve - Szachtar 1 Valencia - Lille 1 Nordsjaeland - Chelsea 2 BATE - Bayern 2 Co sądzicie ? |
Cytat:
2 ostatnie mecze tak... ale reszta już nie do końca... znaczy wiesz... to jest moja opinia :] Cluj - ManU 2? Rooney wraca, Van Persie przeszedł tam żeby wygrywać puchary, ostatni mecz wdupili z Tottenhamem, ale suszarka Fergusona znowu zostanie odpalona :] Sir Alex nie ma już problemów z zestawieniem linii obrony, jakie miał na początku sezonu... kontuzjowany tylko Vidic. Cluj z kolei 6 miejsce w lidze... chłopak do bicia. Benfica - Barca 2? albo że Messi w meczu uwali brame Benfica nie wygrała z Barcą od 30 lat!! Ponadto straciła środek pomocy (Witsel i Garcia). Barca to Barca... jest Messi, wrócił Villa, Iniesta, Xavi...owszem Pique i Puyol kontuzjowani... ale nawet jak stracą kilka bramek to wydaje mi się (mam nadzieje) że strzelą o jedną więcej. 2 twoje i 2 moje mecze dają łączny kurs 4,3 czyli nie jest OK, ale zawsze można zagrać 3z4. edit. Spartak ma połowę zawodników z wyjściowej 11 kontuzjowanych. Celtic to ju nie ten sam Celtic to kilka lat temu... Ale nie maja z kim walczyć o mistrzostwo kraju dlatego bardziej się skupią żeby chociaż spróbować wyjść z grupy. Jak dla mnie mecz zagadka... Juve lubi lekceważyć słabszych przeciwników... owszem nie przegrywa z nimi a remisuje, zeszły sezon w lidze to pokazuje. Na Juve z podpórką nie opłaca się grać. Valencia - Lille... mecz zagadka... |
mecz: Kladno - Trinec
typ: 1 kurs: 1,75 ................ wynik: 3-1 :) |
na dzis polecam iGorzow W.-Tarnow 1.s. zwyciestwo Tarnowa kurs 4,5 .piękna kaska do zgarnięcia
|
Polska - Anglia - 2
Kurs 1.90 w bet365. 100 zł -> do wygrania 190 jak łatwo obliczyć ;) ========================= Niemcy v Szwecja - Powyżej 2.5 gola 1.60 Portugalia v Irlandia Północna - Powyżej 2.5 gola 1.57 Izrael v Luksemburg - Powyżej 2.5 gola 1.40 Ukraina v Czarnogóra - 1 1.72 10 zł -> do wygrania 50. ====================== I z wyprzedzeniem sporym, ale wiem, że w dniu meczu czy parę dni przed kurs spadnie. I nie wiedzieć czemu jest tak wysoki... BATE Borisov v Valencia - 1 kurs 3.60 ! a tutaj tabela: Group F Lp. Nazwa drużyny Mecze Wygrane Remisy Porażki Bramki Punkty 1. BATE Borisov 2 2 0 0 6:2 6 2. Valencia CF 2 1 0 1 3:2 3 3. FC Bayern Munchen 2 1 0 1 3:4 3 4. Lille OSC 2 0 0 2 1:5 0 |
Raczej nie sądze żeby BATE miało ciągle dobrą passe nie ma co porównywać tej drużyny do całej reszty w grupie,ale jak widać zawsze znajdzie sie jakiś czarny koń,który sporo potrafi namieszać:)
|
mecz: Detroit Tigers - New York Yankees
typ: Yankees kurs: 1,87 trzeba zostac przy hokeju :D |
moje kupony na jutro... opinie mile widziane...
Real Madryt - Celta Vigo 1 Norwich City - Arsenal FC 2 Deportivo La Coruna - FC Barcelona 2 kurs: 2,38 stawka: 100 zł. wygrana: 238 zł. Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok kurs: 1,9 stawka: 100zł. wygrana: 190zł. Manchester Utd - Stoke City 1 West Bromwich - Manchester City 2 Paris Saint-Germain - Stade Reims 1 kurs: 2,65 stawka: 100zł. wygrana: 265 zł. gdybym już nie wykorzystał bonusu "cashback" w betclicku to bym zagrał wszystkie te mecze na jednym kuponie. za 100zł. miałbym do wygrania 1200zł.... jak by nie weszło to odzyskuje moje 100zł. i dalej żyje życiem :d |
Cytat:
|
City też nie są takim pewniakiem tymbardziej,że za kilka dni czeka ich mecz w LM,który muszą wygrać,teraz wyjazd na niełatwym terenie.
|
znaczy i tak już za późno... ale powiem że o City bardziej się martwię niż o Wisłę. O Arsenal się nie martwię... wygrają przewagą kilku bramek. Kurs bardzo fajny.
Wisłę zastanawiałem się czy nie grać under 3,5 ale słaby kurs to zrezygnowałem i zaryzykowałem wygraną :D Zastanawiałem się jeszcze nad Bayernem M. ale ich świetna passa kiedyś musi się skończyć i obawiam się że to może nastąpić właśnie teraz... można zacząć się bawić w progresję na przegraną. |
podsumowanie sobotniej zabawy u buka:
suma stawek: 320 zł. suma ew. wygranej: 740 zł. 2 kupony weszły 2 kupony poszły się jeb...ć efekt końcowy: 8zł. na minusie... :/ to nie był mój dzień. muszę wrócić do systemu. |
i podsumowując grę u buków zawsze się jest na minusie
|
Co sądzicie:
Podbeskidzie - Lechia - 2,51 i Widzew - Wisła - 2,62 Podbeskidzie słabiutkie,w rozsypce a Lechia w tym sezonie dość dobrze sobie radzi. Wisła to typ taki na przełamanie, bo w końcu muszą wygrać. Jak myślicie? |
też zagrałem Wisłę... chociaż zazwyczaj jak gram drużynę której kibicuje to mi nie wchodzi.
|
łodź-Wisłą under 2.5
Tsp-Lechia 2 Bełchatow-Polonia W 2 Ruch-Górnik 2 Slask-Lubin obie strzelą Legia-Piast goście nie strzelą Lech-Jagiellonia X do połowy za 5 pln ponad 700 :) kod sts : 9990223005525500 |
Jak Ci Lechia weszła po takim meczu to reszta też:) Gratulacje
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl