Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5997)

spartan 29.05.2010 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 906131)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...a405&_ticrsn=5 Jeśłi to prawda to Wojciechowski jest desperatem. 100 tysięcy na msc?? Za co??? Fecet nie strzela więcej niż 10 goli w sezonie. W tej Polonii to albo rozpędzają wszystkich albo kupuja i przepłacają.

To by było dużo, gdyby u nas Łobodziński także tyle nie kasował.....
Więc obaj są przepłacani....
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 906131)
Jaki Pan taki kram ;)

Niestety....

1q2 29.05.2010 23:15

Panowie - tak jak i w naszym temacie transferowym, tak i tu wielka dyskusja o przejściu Nowaka do Groclinu - 100 tys,600 tyś , najeżdżanie na Wojciechowskiego - wszystko spoko ale to ciągle jest tylko SE.Prężne pismo, być może informatorów mają ale to i tak jest zwykły szmatławiec z goła babą na ostatniej stronie:>

pchelas 30.05.2010 21:55

Ja tam jestem pod wrażeniem transferów Legii i stylu ich przeprowadzenia. Ciekawe co tam u naszych skautów..

Żmijka 30.05.2010 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pchelas (Post 906705)
Ja tam jestem pod wrażeniem transferów Legii i stylu ich przeprowadzenia. Ciekawe co tam u naszych skautów..

U kogo? :lol:

Maćko 30.05.2010 22:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 906713)
U kogo? :lol:

O Bełkota chciał zapytać, ale nie wiedział jak.

ToTylkoJa 01.06.2010 18:23

http://legia.com/www/steam.php

Gdyby to kogoś interesowało. Prezentacja nowego trenera Legii. Początek konferencji o 19.30

flamengista 01.06.2010 18:26

Z ciekawości kliknąłem: tnie się strasznie, zarówno na onecie jak i na oficjalnej. A transmisja awizowana na 19:15 przesunięta o 15 minut. Słowem: dalej profesjonalizm na poziomie realizacji odcinka W-11.

PS. Oczywiście na gazeta.pl wszystko działa bez zarzutu. Na onecie i legia.com - nie da się oglądać. Profesjonalizm pełną gębą:-D

No i wielka niespodzianka, trenerem Maciej Skorża.

felipe 01.06.2010 18:32

http://www.sport.pl/pilka/1,70994,79...O_NA_ZYWO.html

Tu idzie całkiem całkiem. Zaczęło się.
Oglądam, ciekawi mnie co tam ciekawego opowie złotousty Maciej S.

someonewisp 01.06.2010 18:34

Skorża w Legii. To teraz liga będzie na pewno ciekawsza. Wypadało by tylko przeprosić kibiców Wisły za Levadie, co nie?

Kamson 01.06.2010 18:35

Jest i Skorża.

Maciuś 01.06.2010 18:43

Transfery z dvd hehe

bridgeburner 01.06.2010 18:44

Mozna narzekac na jakość relacji z konferencji
Ja to bym chciał, żeby chociaż coś takiego było u nas

qchar90 01.06.2010 18:45

ciekawe czy Maciej Skorza wezmie swoich kompanow, mlodego Janasa i Paolo Terozzietiego

wziąl swoich kompanow ;)

0 22 01.06.2010 18:48

Janas ponoć był na Skrze z 'piłkarzami' :)

EDIT: Obaj będą. ITI patataj :)

gromaders 01.06.2010 18:50

haha bierze swoją świtę do Legii hahahahahahaha

Jurand 01.06.2010 18:52

czyzbyśmy już niedługo poznali naszego nowego-starego trenera od przzygotowania...

flamengista 01.06.2010 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 907553)
ciekawe czy Maciej Skorza wezmie swoich kompanow, mlodego Janasa i Paolo Terozzietiego

Mówisz - masz.

Niestety oznacza to, że Szul bez pracy i do wzięcia. A to kumpel Kasperczaka.

PotiWisla 01.06.2010 18:54

Czyli Legia będzie miała swoja plage kontuzji za sprawom Terzzotiego :)

qchar90 01.06.2010 18:56

Mogli wziasc jeszcze doktora Urbana ;D

63.5 Kg 01.06.2010 18:56

Terizotti w Legii...

Ciekawie...:P

flamengista 01.06.2010 18:58

Ja bym się na miejscu Legionistów raczej martwił o zamulonych piłkarzy na początku rozgrywek. Teraz, jak nie ma europejskich pucharów tego nie odczują. Ale już za rok...

Szkoda, że Skorża nie mówił nic o taktyce (może ja coś przegapiłem?). Wspominał o pressingu i ofensywnej piłce, ale nie wiem czy tak jak u nas chce grać na jednego wysuniętego napastnika, w środku dwóch defensywnych pomocników i ciężar gry ofensywnej na skrzydłach?

A może chce skorzystać z "potencjału" Pączka i Gizy?

Cóż, z pewnością liga będzie ciekawsza.

Jaroo1 01.06.2010 19:00

No to niedlugo powinnismy zobaczyc nowe nabytki Legii w szpitalu. Ciekawe jak wyglada kontuzjowane 1 mln Euro :d hehe
Zobacymy czy i tam zawita plaga kontuzji. Jesli tak to wiadomo kto bedzie sprawca. Chociaz z drugiej strony to moze sie czegos na bledach nauczyl ten Wloch albo Skorza mu nie pozwoli az tak skatowac pilkarzy i obejdzie sie w Legii bez kontuzji

0 22 01.06.2010 19:02

Przypisujecie temu Włochowi jakieś zasługi w kontuzjach tak jakby w tym aspekcie byl nie wiadomo kim. Skandal. Mamy swojego dottore, który umie popsuć wszystko lepiej!

:)

kreseq 01.06.2010 19:07

Zobaczymy czy z tej maki bedzie jakis chleb.... Gorzej byc nie moze wiec jestem umiarkowanym optymista ;)

Teraz Sztanga podobno zaparkowal auto blisko stadionu Wisly, wiec ja bym sie na waszym miejscu nie cieszyl :D

bridgeburner 01.06.2010 19:13

No właśnie ja sie nie ciesze
oni maja Terzottiego
a u nas jutro w ramach wzmacniania sztabu szkoeniowego
panie i panowie: Ryszard Szul:lol:

AS82 01.06.2010 19:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 907574)
Terizotti w Legii...

Ciekawie...:P

Tez sie z tego smieje, jestem przekonany ,że znów coś zje*ie z przygotowaniem fizycznym

tofik 01.06.2010 19:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 907585)
Zobaczymy czy z tej maki bedzie jakis chleb.... Gorzej byc nie moze wiec jestem umiarkowanym optymista ;)

Teraz Sztanga podobno zaparkowal auto blisko stadionu Wisly, wiec ja bym sie na waszym miejscu nie cieszyl :D

Czy Legia była źle przygotowana kondycyjnie ? A może to po prostu kaleki i paralitycy i żadnej w tym winy Szula ?:D

murray 01.06.2010 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 907604)
Czy Legia była źle przygotowana kondycyjnie ? A może to po prostu kaleki i paralitycy i żadnej w tym winy Szula ?:D

Cytat:

legia.com: Podczas porannych zajęć przeszedłeś testy szybkościowe. Czy trener Szul dał tobie ostro „w kość”?
Bartłomiej Grzelak: Od początku cykl treningowy jest męczący. Pierwszego dnia biegaliśmy dookoła Kanałku Piaseczyńskiego. Później było JESZCZE TRUDNIEJ. Ciężko to znoszę, ale zaciskam zęby. Wierzę, że to przyniesie efekty.

legia.com: Dzisiejsze testy różniły się jednak od dotychczasowych zajęć z Ryszardem Szulem.
Bartłomiej Grzelak: Owszem, była to inna, skrócona forma, Mam nadzieję da nam pełny obraz i pozwoli dobrze przygotować się do rundy wiosennej.

legia.com: Czy cieszysz się, że ominął ciebie bieg na 1500 metrów?
Bartłomiej Grzelak: Każdy z nas ODCZUŁ ULGĘ, że uniknęliśmy biegu na 1500 metrów. Jednak w zamian musieliśmy ZMIERZYĆ SIĘ z dystansem 600 metrów. Dostaliśmy „w kość”, bo daliśmy z siebie WSZYSTKO.

legia.com: Wcześniej biegaliście na przemian truchtem oraz sprintem. Również to mogło was zmęczyć.
Bartłomiej Grzelak: Owszem, to ćwiczenie było męczące, ale nie aż tak jak OSŁAWIONE 600 metrów. Starty, czyli sześć biegów na dystansie 30 metrów były EKSTREMALNE dla zakwaszonych mięśni. KAŻDY ODCZUWA BÓLE, ale nikomu nic się nie stało.

legia.com: Jak wygląda sprawa z twoim zdrowiem?
Bartłomiej Grzelak: Staram się pracować i robię wszystko zgodnie z zaleceniami trenera. Jeżeli podczas obozu piłkarzowi nic nie dolega, to nie jest dobry znak. Musimy czuć bóle. Tak jest również ze mną.

legia.com: Ból w których partiach mięśni odczuwasz najmocniej?
Bartłomiej Grzelak: Szczególnie w dwugłowych mięśniach ud.

legia.com: Do Mijas przyjechałeś drugi raz. Czy coś się zmieniło?
Bartłomiej Grzelak: Chyba nic. To jest dla nas optymalna baza. Mamy niedaleko boisko oraz stołówkę. Nie trzeba się nigdzie spieszyć.

legia.com: Brak sklepu z czekoladkami również tobie nie przeszkadza?
Bartłomiej Grzelak: Nie jestem wielkim fanem słodyczy. Czasami, kiedy mnie coś najdzie, to jestem w stanie zjeść pięć czekolad. Jednak to mi się rzadko zdarza.

legia.com: Mieszkasz w pokoju z Kubą Wawrzyniakiem. Trudno was rozdzielić.
Bartłomiej Grzelak: Znamy się jak łyse konie. On należy do nielicznego grona moich przyjaciół. Często rozumiemy się bez słów, a do wyjaśnienia wielu sytuacji wystarczy jedno spojrzenie.

legia.com: Co robisz w wolnym czasie?
Bartłomiej Grzelak: Dużo śpię. Wczoraj przespałem 11 godzin, po obiedzie również znajduję czas na krótką drzemkę.

legia.com: A rozmowy z małżonką?
Bartłomiej Grzelak: Codziennie rozmawiamy ze sobą, chociaż czasami jestem TAK ZMĘCZONY, że NIE MAM SIŁ, aby podnieść telefon.
Szul ich po prostu zajechał i dlatego tak słabo grali ;)

tofik 01.06.2010 19:49

1500 metrów to problem dla zawodowego piłkarza ? :))

Pablooo 01.06.2010 19:53

W międzyczasie kontrakty z Polonią Warszawa podpisali Pietrasiak i Rachwał.

http://s24.pl/pietrasiak_pilkarzem_polonii-s74605.html
http://s24.pl/kolejny_nabytek_czarny...ul-s74606.html

Zbroją się...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl