![]() |
Niepokoi brak informacji o przedłużeniu Carlitosa, choćby na następny sezon...
|
raczej nie ma co sie łudzić że zostanie , ale obym sie mylił
|
Jak Arsenic dalej tak będzie grał, w lecie też odejdzie za przyzwoite pieniądze.
|
Llonch też chyba nie jest przedłużony?
|
W weszlo.fm pani prezes powiedziała, że w marcu będą prowadzone rozmowy na temat przedłużania kontraktów z piłkarzami, czyli prawdopodobnie dzieje się to teraz.
|
Do konca marca mamy wszystkiego sie dowiedziec
|
przedluzenie z Llonchem to priorytet - niewiem czy nie wazniejsza sprawa niz z Carlitosem - bo takiego ancymona na def pomocniku to dlugo nie uda sie znalezc
|
Dla mnie bzdura, ale to tylko subiektywna opinia :D
|
Bez Lloncha sobie poradzimy.A wyobrazcie sobie ten sezon bez Carlitosa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To może inaczej. Łatwiej znaleźć dobrego defensywnego pomocnika, niż bramkostrzelnego napastnika.
|
nie zgadzam sie- napastnika czasem mozna trafic dobrego - a takiego kolesia jak Llonch to nie bylo u nas w polskiej lidze dawno - koles odpierdala mega czarna robote w defensywie - az sie dziweie ze mioduski albo amika jeszcze nie robia podchodow pod niego
|
Cytat:
|
Łatwo, nie łatwo, nie jesteśmy potentatem w stylu Barcelony albo Borussii, żebyśmy byli w stanie zatrzymać najlepszych zawodników.
Oh, wait, nawet oni nie są w stanie... ale zdaniem wirtualnych ekspertów powinien być w stanie tego dokonać zadłużony klub środka tabeli półprofesjonalnej ligi peryferiów futbolu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Junco na jednej z konferencji w tym roku mówił, że Llonch ma opcję przedłużenia o rok. Trochę dziwna sytuacja, może Junco się pomylił, ale oby miał rację.
|
Llonch obecnie jest na umowie 1+1. Jego kontrakt został automatycznie przedłużony w ubiegłym roku i obowiązuje do czerwca 2018. Junco się pomylił, co zostało potwierdzone przez kilka osób z klubu.
|
Bazując na tym co podaje strona Transfermark Klub nie ma opcji w przypadku Pola
|
Ja też jestem przekonany, że Llnoch nie ma żadnej opcji przedłużenia. 1+1 było zastosowane rok temu, tak mi sie wydaje.
|
Ale przyszedł w styczniu wiec 1+1 by znaczyło styczeń 2019 a nie czerwiec 2018
|
W takim razie ma 0,5+1.
Chyba że klub ma jakąś dodatkową opcję o której zwyczajnie nie informował. |
Do końca tego sezonu ma kontrakt:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kolejny_sezon/ |
Klub ma wizje budowania zespolu w oparciu m.in o dlugosc kontraktow.
Jesli Llonch bedzie dawal warunki zaporowe, to czesiek czapka dziekujemy. Oczywiscie wolalbym by z Nami zostal, zawsze sie taki biegacz przyda, ale nie robmy z niego Boga. |
Llonch miał opcję 0,5 roku + 1. Chcieli z nim przedłużyc juz rok temu, zanim jednostronnie wykorzystali opcje + 1 rok. Niestety Llonch nie zgodził się.
Wszystkie znaki wskazują, że Llonch zwyczajnie nie chce grać dłużej w Wiśle. Od stycznia może podpisać z kim chce, może juz nawet to zrobił. Gdzieś (chyba podczas rozmowy w Weszło.fm z Panią Prezes) słyszałem, że Llonch poinformował klub, że nie podpisze nowego kontraktu i chce zmienić ligę. Tak więc z Llonchem się niestety żegnamy raczej. |
Wielka szkoda będzie jak nie zostanie może jeszcze się namyśli ?
|
Tak naprawdę Wisła w nowym sezonie to będzie całkiem nowa Wisła. Taka ilość zmian, po raz kolejny rewolucja.
Z drugiej strony dopiero wtedy będę w stanie ocenić Carillo jako trenera. Co do Lloncha, szkoda ale myślę że grą u nas podniósł swoją rozpoznawalność i bez problemu znajdzie klub. Mnie ciekawi co z Velezą, Cuesta i Basha? Ciężko ich ocenić jednoaznacznie |
Odejście Lloncha porównałbym do odejścia Cantoro czy Szymkowiaka... po odejściu Hiszpana w środku pola będzie olbrzymia wyrwa jak w Wielkim Kanionie.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl