Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

St Yabol 21.02.2018 18:17

Ok, to ja też mam.
Panowie, będzie prawdziwą bomba! Już nie długo! Nie powiem wam dokładnie kiedy i co to za bomba, ale jak się spełni to się wszyscy obsracie ze szczęścia!
Brzmi legitymacyjne?

ashkeczup 21.02.2018 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1494491)
Musze. Tyle wpadlo hejtu w moja strone ze teraz przyszedl czas wyjasnic kto miał racje a kto jest hejterem ;)

To gdzie ta bomba z przeszłością w ekstraklasie? Jak w 2020 przyjdzie Błaszczykowski, to powiedz, że na twoje wyszło i #hejtstop? Z tobą nawet nie powinno się dyskutować, ciebie powinno się leczyć.

CrazyBoy96 21.02.2018 19:29

Boże, ten regan to głupi bardziej niż myślałem... Na nic Twoje starania, szacunku już na tym forum nie uzyskasz :)

wiśnia 21.02.2018 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1494489)
Które moje informacje sa nieprawdziwe?
Poki co wszystko co pisalem w styczniu po sporych opoznieniach wychodzi na wierzch

tak reganku wychodzi na wierzch...... chyba bomba w twoich gaciach :haha:

Dariook 21.02.2018 23:20

Mial byc bomba i jest. Wam to nigdy nie dogodzi :D

Karherop 22.02.2018 08:34

Regan, sam wyzywales ludzi od konfidentow, gdy ktoś na SB przytaczal Twoje posty sprzed roku i dwoch o tej samej "bombowej treści".

brylant17 22.02.2018 10:44

Wisła Kraków rozwiązała za poszumieniem stron kontrakt z Victorem Perezem.Uff wzmocnienie :)

Szneka 22.02.2018 10:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1494529)
Wisła Kraków rozwiązała za poszumieniem stron kontrakt z Victorem Perezem.Uff wzmocnienie :)

Gość, który liczyłem będzie kozakiem jak na nasze warunki. On i Ze Manuel dwa największe rozczarowania jesieni.

Karherop 22.02.2018 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1494529)

Pozostanie na długo w naszej pamięci :rotfl:

Numerek się zwolnił. Moze wróci do... :)

sedonh 22.02.2018 11:56

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/

Marcin Grabowski w Wiśle! Kontrakt 24+12 od 1 Lipca 2018

mitmichael 22.02.2018 12:44

Najwieksze bomby transferowe to odejscie Ze Manuela i teraz Pereza :D

ashkeczup 22.02.2018 13:26

No i regan po raz kolejny może napisać 'a nie mówiłem' :rotfl:

Karherop 22.02.2018 14:00

Podsumowując dotychczasowe okienko:

Przyszli: Mitrovic, Palcic
Przyjda od 1 lipca: Grabowski, Suljic
W kregu zainteresowań: Brlek, Bomba Regana

Odeszli: Ze Manuel, Perez, Pietrzak (wyp), Bartosz (wyp)
Mogą odejść: Kostal (wyp)

Kadra się ilościowo nie powiększyła, a i tak pęka w szwach, w szczególności gdy wszyscy będą zdrowi (marzenie).

Charlie 22.02.2018 14:05

Swoją drogą Kostal na wypożyczeniu powinien być od co najmniej miesiąca. Jak teraz gdzieś pójdzie to może mieć wieksze problemy, żeby sie przebić (zgranie z zespołem itp).

forthy 22.02.2018 14:50

Dawno tu nie zaglądałem. Czas kolejny raz pochwalić Junco, który naprawdę ma wizję - pokazują to właśnie ruchy wśród młodszych piłkarzy, a wiadomo jak ciężko wyrwać jest Polaków przy wszelakich menago, prowizjach, chorych oczekiwaniach klubów.

Śliwka - wygrana walka o 16latka m. in. z Legią.
Słomka - wygląda świetnie ponoć na treningach w GKS, zaczął teraz regularnie grać w 1 składzie w sparingach.
Laskoś - wyróżniający się w juniorach.
Grabowski - reprezentant juniorów od lat, wyrwany z Lecha.

Do tego Wojtkowski.
Balanyuk, Kolar.

Trzeba czasu, ale świetnie to wygląda.

!!IRIVER!! 22.02.2018 14:52

up + Kostal i Halilović, zagranie z Brlekiem też mistrzowskie :-)

wiertar 22.02.2018 15:54

Kostal to bardziej widzimisię kibiców nic pomysł Junco, poza tym jak dla mnie do Kostal nie pokazał do tej pory nic żeby go chwalić

Karherop 22.02.2018 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Charlie (Post 1494547)
Swoją drogą Kostal na wypożyczeniu powinien być od co najmniej miesiąca. Jak teraz gdzieś pójdzie to może mieć wieksze problemy, żeby sie przebić (zgranie z zespołem itp).

Według plotek ma przejść do przedostatniej w I lidze Łęcznej, wiec problemów z przebiciem nie powinien mieć.
Wedlug mnie facet ma problemy z psychiką, pewnością siebie.

Toeju 22.02.2018 16:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1494553)
Kostal to bardziej widzimisię kibiców nic pomysł Junco, poza tym jak dla mnie do Kostal nie pokazał do tej pory nic żeby go chwalić

A kiedy miał to pokazać, skoro nie dostaje szans na grę?
Dlatego na jego miejscu zabiegałbym o wypożyczenie, by grać systematycznie - gra, gra, gra - to podstawa u młodych.

zibi7 22.02.2018 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez forthy (Post 1494549)
Słomka - wygląda świetnie ponoć na treningach w GKS, zaczął teraz regularnie grać w 1 składzie w sparingach.

Słomka zagrał w 1 składzie w 2 sparingach na 6. Zobaczymy czy zacznie grać chociaż w lidze. Biorąc pod uwagę, że gość w poprzedniej rundzie nie łapał się nawet na ławkę rezerwowych GKS-u, to ten ruch należy rozpatrywać tylko i wyłącznie negatywnie, zważywszy że GKS nie ma zespołu rezerw i Słomka ostatnie pół roku spędził na "świetnym" wyglądaniu na treningach.

Karherop 22.02.2018 17:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zibi7 (Post 1494557)
Słomka zagrał w 1 składzie w 2 sparingach na 6. Zobaczymy czy zacznie grać chociaż w lidze. Biorąc pod uwagę, że gość w poprzedniej rundzie nie łapał się nawet na ławkę rezerwowych GKS-u, to ten ruch należy rozpatrywać tylko i wyłącznie negatywnie, zważywszy że GKS nie ma zespołu rezerw i Słomka ostatnie pół roku spędził na "świetnym" wyglądaniu na treningach.

Słomka byl najlepszym grajkiem w ostatnim ich jesiennym meczu. Wiosna miala byc jego na lewej obronie ale... GKS rozwaza zatrudnienie Matiji Spicicia. To wlasnie on w ostatnim sparingu wystapil na pozycji Słomki.

szprotson 22.02.2018 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1494550)
up + Kostal i Halilović, zagranie z Brlekiem też mistrzowskie :-)

Kostal to ten ktorego nikt z 1 ligi nie chcial wypozyczyc? No, prze talent.
Wklej potwierdzenie Brleka przez Nasz klub bo mi uciekło.
Halilovic tez mega kot, jakie to on ma cyfry w lidze przypomnij mi ...

Charlie 22.02.2018 17:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1494555)
Według plotek ma przejść do przedostatniej w I lidze Łęcznej, wiec problemów z przebiciem nie powinien mieć.
Wedlug mnie facet ma problemy z psychiką, pewnością siebie.

To niech pójdzie, a wtedy będziemy sie zastanawiać czy sie przebije. Na razie siedzi u nas bez jakichkolwiek szans na grę. A te plotki z 90minut.pl uważam za średnio wiarygodne.

wiesniak842 22.02.2018 18:27

Na 90 minut to akurat nie sa ich wymysly tylko zbior waszych wiarygodnych twitterow i artykulow na smiesznych portalach.

Karherop 22.02.2018 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Charlie (Post 1494561)
To niech pójdzie, a wtedy będziemy sie zastanawiać czy sie przebije. Na razie siedzi u nas bez jakichkolwiek szans na grę. A te plotki z 90minut.pl uważam za średnio wiarygodne.

Nie wiem po co wrzutka w kierunku 90minut.pl, ale ok.

Nie wiemy również tego czy to że Kostala jeszcze nie wypozyczono to decyzja Carrillo czy klubów 1 ligi. Wbrew pozorom na skrzydlach to my nie mamy ogromnego urodzaju i być może trener czeka na rozwój sytuacji i zabezpieczenie też ławki rezerwowych.

wiertar 22.02.2018 19:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Toeju (Post 1494556)
A kiedy miał to pokazać, skoro nie dostaje szans na grę?
Dlatego na jego miejscu zabiegałbym o wypożyczenie, by grać systematycznie - gra, gra, gra - to podstawa u młodych.

Skoro na treningach i sprawingach nie pokazuje tyle żeby łapać się choćby do 18 meczowej przy tylu kontuzjach to wybacz...

_ukoL 22.02.2018 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1494569)
Skoro na treningach i sprawingach nie pokazuje tyle żeby łapać się choćby do 18 meczowej przy tylu kontuzjach to wybacz...

Jest po prostu cienki. Sad but true.

Charlie 22.02.2018 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1494566)
Nie wiem po co wrzutka w kierunku 90minut.pl, ale ok.

Nie wiemy również tego czy to że Kostala jeszcze nie wypozyczono to decyzja Carrillo czy klubów 1 ligi. Wbrew pozorom na skrzydlach to my nie mamy ogromnego urodzaju i być może trener czeka na rozwój sytuacji i zabezpieczenie też ławki rezerwowych.

Nie jest to wrzutka, po prostu ograniczone zaufanie. Na skrzydłach jest Boguś, Małecki, Imaz, a niewykluczone, że dojdzie też do jakiś wariacji z Wojtkowskim, czy nawet Carlitosem grającym jako wolny elektron. Jeśli Kostal ma wejsć z ławki trzy razy i zaliczyć ~60 minut w rundzie to zdecydowanie wole opcje wypożyczenia, nawet za cel jakiegoś kombinowania.

ashkeczup 22.02.2018 20:34

Przecież dla Kostala w 4-3-3 nie ma miejsca. Gdzie 60kg gość na 10, żeby go zdeptali?

Wojtas 22.02.2018 20:53

Moze z Brelkiem to tak jak z Grigorie i Galamazem tamci juz byli w samolocie,a on juz był na stadionie :lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl