![]() |
Jestem troche niekumaty...
Podlaczylem pc z tv kablem hdmi. Jest fajnie sliczny obraz tylko nie mam *****u w tv... dlaczego?? |
czego nie masz?
|
Nie mam glosu...
nie wiem dlaczego sie wygwiazdkowalo...:foch: |
Musisz poszukać ustawień dźwięku w konfiguracji karty graficznej. Obstawiam jednak, że to nie pomoże. gniazdo HDMI z zasady przesyła obraz i dźwięk jednak jeśli zamontowane jest na karcie graficznej w kompie to dźwięku nie uświadczymy. Lepszym rozwiązaniem jest kabel vga i do tego drugi do dźwięku zakończony Jeckami.
|
Gdzie w najnowszym gg ustawic, aby nie otrzymywac wiadomosci od nieznajomych? Bo nie ma tam gdzie dawniej tego...
|
Mam w domu 3 kompy podłączone do routera.
Czyli wszystkie 3 maja to samo IP ? Czy mogę korzystać z jednego konta premium na Rapid Share ? |
Mam glosniki Tracera 2+1
Mialem do nich pilota ale sie rozwalil CZy jest cos takiego jak pilot uniwersalny czy cos w tym stylu dzieki ktoremu bede mogl obslugiwac te glosniki?? |
siema szukam rady od osób znających się na telewizorach, chciałem kupić jakiś tv nie duzy do 2k co byście wybrali z niżej podanych, albo jakieś swoje propozycje...
http://allegro.pl/item723911831_lcd_...1_fv_w_wa.html http://allegro.pl/item722640823_nowy...mi_poznan.html http://allegro.pl/item718649689_tv_l..._mixmedia.html |
Gdzie w Krakowie znajdę jakiś sklep wojskowy? - muszę wreszcie zakupić jakieś porządne bojówki! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
oj tak, 1906% racji. nielegal pachnie lepiej, smakuje lepiej, działa lepiej, pewniej i bezpieczniej. jedynym plusem tych dopalaczy jest to, że są dostępne od kopa, w każdej ilości i bez wałów, ale na tym zalety tych wynalazków się kończą. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten ze Starowiślnej teraz jest na Szpitalnej.
|
Chciałbym zakupić drukarke do tekstu , dobra nie droga. co polecacie ?
|
Panowie jakas nowa wersja map do Sony NV-U93T ? link albo nazwa ;>
|
potrzebuje jakiejs stronki gdzie dobrze mozna sie nauczyc podstaw nauki gry na gitarze basowej : ) ale wersja dla prawdziwych młotów :D
|
poszukuje pokoju do wynajęcia - krakow
|
mam problem a zarazem pytanie.
mam nokie N73 w sieci orange. problem tkwi w tym,że nie mogę odebrać mmsa..wyskakuje mi wiadomość,żeby określić punkt dostępu.. wchodzę w ustawienia wiadomości/wiadomość mms i mam cos takiego "punkt dost/ w użyciu wchodze w niego i co mam wybrać ? ->brak / internet gprs apn / internet gprs apn01 / mms orange proxy ? / mms orange proxy 01 / wapproxy ? proszę o pomoc ! |
zrobiłem stronę na Futbolowo.pl i jak chce wgrac zdjęcie to wyskakuje mi taki własnie błąd:
aError #2038 nie wiecie czym to może być spowodowane i jak to naprawić? |
Co się jara w okolicach Dąbia?
edit: ok, już po dymie |
czy kiedy mam podłączone do sieci 3 komputery i na każdym zainstallowany ta sama kopia oryginalnego Call of Duty, i zagram ze znajomymi na jakimś serwerze przez neta to wtedy mój CD-KEY stanie sie tak jakby pirackim i nie bede na nim mógl grac?
|
Cytat:
|
Cytat:
Wejdz na http://ustaw.orange.pl/ wybierz model telefonu, daj "Dalej" po czym wybierz "Konfiguracja MMS" czy jakoś tak to ci sie wyświetli jak masz skonfigurować lub bedziesz mogl wyslac na swoj telefon gotową konfiguracje :D |
witam, chce sobie kupić ipoda touch tylko nie wiem czy bardziej się nie opłaca kupić nowy tel kom. który będzie mógł służyć również jako ipod... mam dobre nowe słuchawki na czincza małego... które chciałby móc podłączyć do tego tel... niech ktoś mi napisz kto się na tym zna czy lepiej tel. lepszy czy ipoda... jak tel. to jakieś przykładowe modele... oczywiście na prv.
|
Jak, że temat od zadawania pytań, to zapytam. Czemu się wszyscy na te iPODy napalacie? Przecież to ma niewygodne przyciski (mówię o tym zwykłym), marne możliwości, i utrudnioną obsługę. Do tego zawyżoną cenę jak wszystkie produkty od Appla. Robicie to dla mody? Innego wyjaśnienia nie potrafi znaleźć. Zdecydowanie iPODa miażdży Creative Zen...
|
Pytanie do osob majacych telefony w sieci play. Jak wyglada sprawa z zasiegiem ?? Planuje przeniesc sie wlasnie do playa i jedyne co to mnie martwi ten zasieg.
|
to przestan sie martwic
|
Cytat:
chodzi mi o ipoda touch!! te normalne faktycznie mają beznadziejne sterowanie... ale nie touch... :] chce taką zabawkę bo dużo jeżdżę i potrzebuje jakiegoś zajęcia... filmy wole oglądać na dużym wyświetlaczu a nie na takim malutkim piździelcu jaki ma ZEN. :] a jak już jestem w pracy i nie chce mi się robić to włączę sobie darmowe wifi na rynku w krk i nie będę musiał płacić jak to robię używając tel. kom. wystarczy...?? jakbym chciał być modny to kupiłbym sobie jakiegoś kolorowego ipoda... cegły typu ipod touch raczej nie są w modzie... chyba że jestem trochę do tylu... to zadupce z budowy dwa YTONGI i będę się bujał po mieście... |
10 znaczków.
|
Witam, chciałbym aby mi ktoś polecił jakąś firme, która zajmuje się robieniem szalików. Podajcie kilka alternatyw jak możecie.
|
Witam,
Działa wam strona: http://www.hardbase.fm/ ? a jeśli działa to czy wczytuje się błyskawicznie , czy bardzo długo? |
Przegapiłem ten test z historii co leciał na TVP1... Znajdę gdzieś pytania w necie?
|
Jak moge sprawdzic model alternatora w Astrze F 1.4 ? Potrzebuje kupic,tylko chce zeby pasowal :)
|
Cytat:
|
Dzięki DominoForza - u mnie wcale się nie chce wczytywać :-(
|
Cytat:
|
W nd zajrejestrowalem sie na bet-at-home, wplacilem min. kasy (czyli 15zł) i do tej pory ta kasa jest nie zaksiagowana na moim koncie, stan mam rowny 0,00zł... A pieniadze powinny byc wczoraj- najpozniej. Wie Ktos o co chodzi? Wszystko wpisalem tj trza, itd... Mial Ktos podobna sytuacje?
|
Zola, nie pozostaje Ci nic innego jak dalej czekac. Sam to przerabialem... Wolno realizuja te przelewy :/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl