![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Komplet myślę że ogłoszą w poniedziałek. |
Ktoś wyżej poruszył ważny problem. Jakby kiedyś dało się na Wiśle mając karnet zrobić przesiadkę np. na jeden mecz, ponieważ np. odwiedził mnie ktoś z rodziny mieszkający poza krajem i chciałbym ogladać mecz razem, to byłoby wspaniale. Czy ktoś w klubie myślał nad takim rozwiązaniem ? Myślę, ze nie powinno być z tym problemu ponieważ wystarczy ściągnąć z systemu z karty moje miejsce i wydrukować mi je w innym sektorze albo nabić na kartę.
|
24000.....:>
|
Czyli więcej w jednym meczu na Reymonta niż przy Kałuży przez całą rundę.
Sorry, zapomniałem, ze im system zaniża frekwencję a nam zawyża. W przypadku kompletu, czyli zerowej ilości pustych krzesełek, też wymyślą zapewne jakąś nieskomplikowaną teorię propagandową. |
Informujemy również, że na mecz z Legią Warszawa już dziś skończyły się bilety na sektory:
A21; A22, B11, B12, B21, C1, C2, C3, C4, D11, D12, D21, D22, D23, D24, E11, E12, E14, E15, E16, E22, E23, E24, E25 oraz H23. W dalszym ciągu można nabywać bilety na następujące sektory: A11, A23, B22, B23, B24, E21, E26, F11, F12, F21, F22, F23, F24, G1, G2, H11, H21 i H22. Istnieje także możliwość zakupu karnetów na sektory: A11, A23, C5 (250 miejsc), E13 (30 miejsc), F21, F22, F23, G1 oraz H22. |
Cytat:
Sektor buforowy i propagnde czas zacząć... |
Cytat:
Wiele osób przez to też nie kupuje karnetów. Brakuje mi też zamiany osoby na karnecie, która też mogłaby być odpłatna. Obecnie mając karnet, można chyba kupić miejsce na VIPie, ale to drogie rozwiązanie. A bilety dalej ładnie się sprzedają... |
To byliby dodatkowi kibice, których karnetowcy mogliby przyprowadzić na mecz. Klub by na tym zarobił kasę, a tak nie idą bo i tak nie siedzieliby obok, więc rezygnują.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No z tą większością meczów w tygodniu to z lekka już przesadziłeś :P
sawko na Piasta się nie szło bo był prostest, a w piątki są o 20;30 więc to nie jest 18 |
Z Piastem był w poniedziałek
z Bełchatowem w piątek i z Jagiellonią bedzie w piątek wiec na 6 meczy u siebie połowa w tygodniu |
Cytat:
Piatek wieczor to juz weekend bo jak mowi staropolskie przyslowie Piatek to weekendu poczatek |
Hej
Wg. systemu online Wisełki, na ten moment na 21 września zostało w kasach 2327 biletów!. Pzdr. |
Czyli ile tak naprawdę zeszło do tej pory ?
|
25k sprzedanych + 2k Legii + 1k bufor+ 1.6k E11/E16 + 1k vipy + 2.5k dostępnych biletów
|
Cytat:
W pracy z wolnym czasie monitoruje bilety.wisla.krakow.pl Na stan 16:55 biletów dostepnych w sprzedaży to 2309 i karnetów 376. |
Tak z ciekawości gdzie na bilety.wisla.krakow.pl Wy widzicie ile zostało biletów? Bo tak z ciekawości chciałem zobaczyć i nie widzę tego.
|
Klikasz na kup bilet, wybierasz sektor i obliczasz ;-)
Jak sprawdzałem koło 13 to np na e21 nie było żadnego wolnego miejsca a przed 17 pojawiło się jedno wolne. Najszybiej schodzą bilety z narożnika B, myślę że dziś zakończy się sprzedaż na tym sektorze. |
Aaa, myślałem, że gdzieś jest ogólna liczba ile biletów zostało ze wszystkich sektorów.
|
Jak tak wszyscy będziecie sprawdzać ile zostało to znów będą problemy z serwerami i ci którzy jeszcze biletów nie mają będą mieli problem.
|
Spokojnie, dlatego pytam o to dopiero teraz a nie w pierwszy dzień sprzedaży biletów, co by właśnie systemu nie obciążać. W dodatku sprawdzanie teraz ile zostało biletów nie ma sensu bo do meczu tydzień więc bilety i tak zejdą i tak, pytanie tylko czy dziś, jutro czy może w niedzielę.
|
Cytat:
|
O 15:45 bylo jeszcze 3000 biletow.
|
Ooo fuck, ślepy jestem :D
|
Na razie nikt nie narzeka na system tak więc myślę można sprawdzać bez problemu (przy starym tego nie robiłem bo przeszkadzało innym).
|
Polecam wam w czasie wolnym zagladac do kalendarza, gdyz dzien w ktorym zejdzie ostatni bilet bedzie dniem, w ktorym zajrzeliscie do kalendarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
jutro,najpozniej w niedziele koniec biletów na Legie. jest weekend wiec duzo ludzi bedzie spieszyc po bilet. gdyby stadion miał 40 tys miejsc pewnie tez by zeszyły:D
|
Cytat:
|
Oficjalna podaje 25700..
Wiec po dzisiejszej wygranej najpóźniej w niedziele biletow brak... |
No jeszcze trzeba doliczyć że około 250 miejsc jest zarezerwowanych na karnety w kilku sektorach. Więc pewnie jakieś bilety pojawią się dzień przed meczem? Wynik bardzo cieszy i wierzę że tendencja będzie wzrostowa, nie płaczę w internecie że tylko na Legie ludzie kupują, to nie o to chodzi, każdy taki mecz buduje frekwencję i byłoby wspaniale gdyby średnia na ten sezon wyniosła około 17-18 tyś. Z każdym rokiem trzeba sobie stawiać cele.
|
Pytanko mam - próbuje kupic na swoim koncie bilet dla kumpla ktory też ma KK po wybraniu miejsca i kliknieciu ok nie ma zadnej reakcji systemu i wyswietla to samo. Mial ktos cos takiego
|
Cytat:
|
nic nie pomoglo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zostało 1708 biletów (H11, H21, A11, G1 i G2) + 240 karnetów (C5, E13 i A11).
6 miejsc zwolniło się na D22! To najlepsze dostępne miejsca obecnie w sprzedaży. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl