![]() |
Na G moze byc goraco ,oby ten sektor nie został zajety jedynie przez "Januszy" :lol:
|
No ja mam nadzieję, że G1,G2 i G3 będą zapełnione i również włączą się do dopingowania, ja na pewno tak :) Musimy zmiażdżyć kuchenki dopingiem od samego początku. Dlatego jeśli ktoś nie zdażył kupić biletu na C, niech kupuje na narożniki i na G!!! Bo już widziałam takie opinie, że "na C nie ma biletów, to nie idę na mecz"...
|
Cytat:
|
Cytat:
Sektor C zapełniony. Wiadomo- nie fanatycznie a najtaniej. Budzą się ze snu internetowi fanatycy typu "idę na mecz bo przyjeżdża Lech i będzie Cracovia i w ogóle w poniedziałek opowiem kolegom". Smutne. |
Cytat:
|
Bylem o 15 kolejek brak 3 kasy otwarte moze 5 osob bylo
|
witam. orientuje się ktoś (pytał w kasie) jak dużo wolnych miejsc jest jeszcze na sektorach G2, albo G1? chcę kupić bilety jutro około godz.18 dla 6 osób. będę wdzięczny za jakąkolwiek informację. szkoda że strona oficjalna nie informuje dokładnie o stanie sprzedaży biletów :/ z pewnością internetowa sprzedaż rozwiązała by ten problem jak i wiele innych...
|
Bilety powinny być na G o 18 jutro. Jak nie, to narożnik kosztuje pare złotych więcej więc nic tylko wybrać się na R22.
Byłem ok.17 w strefie, ludzie się cały czas kręcą, sporo osób wyrabiało KK. |
Po godz 19 trzy kasy czynne,kolejka na 5 min stania.
Na G na oko została połowa,moze troche mniej. |
to już mi dużo daje. jezeli braknie na G to znajde inne miejsce :) dzięki
|
Na razie na to spotkanie zajętych zostało prawie 18 000 miejsc. Nie ma juz biletów na cały sektor C oraz sektory A21, D21 oraz H23. Kończą się natomiast wejściówki na sektory B11, B12, B21, D11, D12, E22 i F21.
|
Cytat:
Szkoda, że tak mało ludzi, pora jest chyba idealna na mecz, mało kto jeszcze pracuje o tej porze, ci którzy mają zaoczne też już skończyli, dzienni rzadko w ogóle mają zajęcia w piątki. Tutaj marketing już wiele nie da, mecz reklamują już chyba wszędzie poza telewizją - w radiu, na słupach, w komunikacji, po uczelniach... |
Marketing? Rozwieszanie ulotek to marketing? Brak jest jakichkolwiek akcji promujacych jak i zachecajacych do przyjscia na mecz. Nasz "marketing" ogranicza sie jedynie do rozwieszenia kilkuset plakatow na tydzien przed meczem. To za malo!. Dziwi mnie to, ze przeciwnik w sumie fajny, a ja bedac caly tydzien w Krk widzialem jedynie kilka marnych plakacikow. Myslalem, ze chociaz na tego typu mecze bedzie minimum 25 tys ludzi, a jak sie okazuje po raz kolejny, nie zapelnimy stadionu majac tak fatalnie ograniczone promowanie klubu.
Żenua niestety, ja w dalszym ciagu twierdze, ze przy sprzedazy internetowej byloby nas dzis wiecej, bo sam mieszkajac kilkadziesiat km od Krakowa nie zawsze miewam czas, zeby udac sie po bilet do kasy, a wiele ludzi jest wygodnych i nie maja ochoty stac po kolejkach godzine czy dwie albo wejsc na 2ga polowe. |
Są jakieś kolejki w Strefie Kibica? :)
|
witam! jak wygląda sytuacja z pomocą przy oprawie czy trzeba będzie wejść na stadion (czyli trzeba będzie przejść z biletem przez bramki bez możliwości wyjścia poza stadion) ???
|
Szkoda wielka, bo mecz i pilkarsko i kibicowsko duzo ciekawszy niz wiekszosc ligowej młócki. I pewnie w te 18 tys. wlicza się 1600 fanów Amiki Wronki. To naprawdę kompromitujące klub liczby.
|
Akurat o tym czy sie wlicza to nie wiemy. Dzis powinno pojsc ze 2 tysi spokojnie wiec 20-21 jak najbardziej mozliwe do osiagniecia.
Co do kolejek to na pewno jakies sa ,ale najwieksze beda przed meczem od 17-18... |
Cytat:
Jakby wliczali gości, to by podali informacje, że na G4, G5 nie ma biletów. Myśle, że od 11:00 zejdzie 1000 do pory meczowej, przed meczem jakieś 2 tys jak to zawsze bywa i będzie 21 tys czyli tyle ile na Standardzie + goście Czyli frekwencja ok 22-23 tys. |
Dość ciekawą opcją są też reklamy w autobusach, na tych telewizorkach. Czasem widuje zapowiedzi meczu ;)
A i tak mam wrażenie, ze u nas marketing opiera się jedynie na tym, żeby kazać trenerowi powiedzieć, że liczy na nas i żebyśmy byli 12-stym zawodnikiem. |
Powinny powstać "wyspy" w każdej galerii handlowej, gdzie można by kupić bilety oraz z co najmniej jednym stanowiskiem do wyrobienia karty kibica. Z ładnymi dziewczynami, które by zachęcały do wyrobienia takiej karty i z możliwościami np. wygrania ze jest to robione za darmo jak się odpowie na pytanie czy coś. Do tego powiedzmy, akcje typy dziewczyna w dzień kobiet która wyrabia sobie kartę kibica na najbliższy mecz idzie za darmo z chłopakiem,który sobie już bilet kupi. Nie mówiąc już o współpracy z krakowskimi radiami gdzie można by dostać zaproszenie np. na trybunę silver (coś w stylu trójki, która rozdaje wejściówki na koncerty). Sprzedaży internetowa nie będę juz wspominał bo to oczywiste. Sklepiki w "klubach partnerskich", zniżka np 50% dla gości, którzy pokażą bilet ze przyjechali z Gdańska albo Wrocławia (albo bilet z autostrady). Współpraca z siecią telefonii komórkowej typu kup wiślacki abonament telefoniczny a karnet w pakiecie. Gość z megafonem na miasteczku studenckim wołającym na mecz. Jesteś studentem 1 roku spoza krakowa? Przyjdz załóz karte kibica a szalik dostaniesz w prezencie. Tyle możliwości, że można by pisać i pisać;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem, tylko ktoś kompletnie głupi nie wie, że lepiej zainwestować i oddać w różny sposób za darmo poprzez różnego rodzaju eventy, promocje, prezenty miejsce niż zostawić je by i tak było puste. |
Cytat:
|
Cytat:
ten post powinien sie znadjowac na kazdej stronie w tym temacie to moze Góra zobaczy jak sie zwieksza frekwencje na R22 , bo fanatykow nie przybedzie nagle 15 tys. === Frekwencja 18 000 to jak na potencjał Wisły słaby wynik , zwłasza gdy 18000 - 1600 - 11000 = 5400 sprzedanych biletow na ten mecz kompromitujaca liczba ! |
Podejrzewam że jakby zrobili 1 dzień, kiedy wyrobienie Karty Kibica jest bezpłatne, to ludzie by się zabijali o to.... Taka prawda. Gdyby te 10zł za kartę dawalo cos więcej niż mozliwosć wejścia na stadion to spoko, a tak to nic nie daje. Wisła współpracuje z Multikinem. Jakby byla promocja, na przykład w poniedziałek i we wtorek z kartą kibica Wisły Kraków bilet na seanse po 10zł. Uwierzcie, każdy by leciał po te karty. A tu co? Nic. Pustka....
Edit: Przykład z Multikinem byłby korzystny dla obu stron. Wisła ma kase z Kart Kibica, Multikino wpuszcza za pol ceny do kina, gdzie ludzie obkupią się w bufecie w kukurydze i cole i cholera wie co jeszcze....... Nikt nie bedzie stratny, trzeba tylko wykazać chęci... Kolejna propozycja: okazujac karte w butiku Adidasa zniżka 10% na wszystkie ubrania i buty.... da się? Da. :D Niektorych to moze smieszyc, ale najbardziej cieszą małe rzeczy |
Cytat:
Małe bonusy za wyrobienie karty by pomogły, ale oczywiście nie załatwiły sprawy. |
Wie ktoś,ile kart kibica ogólnie zostało wyrobionych?
|
Bądźmy poważni. Dziesięć złotych jest przeszkodą? Nie róbmy jaj.
|
Cytat:
|
10 zł to żadna przeszkoda.
Ale wyobraź sobie taką scenke: "siedzi kibic z 5 kumplami powiedzmy w Gwarku koło stadionu i mówi, ej wiecie ze dzisiaj jest promocja i można wyrobić za darmo kartę kibica? Poszlibyście w końcu na jakiś mecz, bo naprawde jest zajebista atmosfera i może się wam spodoba" słowa promocja i darmo działają jako motywator do ruszenia 4liter;p prawdopodobnie 5 gości właśnie by z darmowymi kartami kupiło bilet na najbliższy mecz i pewnie nie ten najtańszy, bo jak iść pierwszy raz to żeby było dobrze widać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl