![]() |
Chyba nikt nie ma tak adekwatnego nicku w stosunku do wypowiedzi na forum jak Ty Januszu...
|
mógłbyś bardziej merytorycznie?
|
Naprawdę obiektywnie trzeba przyznać, że ekipa z Poznania jest najlepszą na chwilę obecną i słodkie pierdzenie Berga, że ktoś coś komuś odpuścił jest bez sensu. Sam jest sobie winien za wypuszczanie gówniarzy już w pierwszych meczach sezonu, gdy bili się o LM, czy grali w pucharach i potracili punkty z Bełchatowem, Podbeskidziem czy Piastem.
Poza tym, tak naprawdę Legia w meczach z Lechem zdobyła RZUTEM NA TAŚMĘ 0,5 pkt. W obu wiosennych meczach dostali w pałę, i na wyjeździe i u siebie. O czym tu mówić? O co mieć żal? Gdyby do tego dołożyć kompromitujące środowisko piłkarskie decyzje sędziowskie to efektem tego byłoby dziś 4-5 miejsce i puchary dzięki zdobyciu PP, a nie ciągle MINIMALNA, ale jednak szansa na MP. Mina Leśnego była bezcenna. To jest kara za arogancję. Kolejna po tym, jak to "skrzywdzono" ich dyskwalifikacją z LM. Jak widać, można ciężką pracą i w miarę rozsądnym budowaniem drużyny osiągnąć sukces. I słówko o Skorży - to jego trzeci "topowy" polski klub i po raz kolejny zgarnie tytuł. Piąty już zresztą w swojej karierze. Brawa tym większe, że przejął zespół po Rumaku już w trakcie sezonu. ;) |
Daleko mi do bycia "kumatym" ;),niektórzy tu chcą by Amika została Mistrzem Polski. To oznacza że nie chcecie by Wisła wygrała mecz, więc zastanówcie się czy jesteście kibicami Wisły czy AntyLegii.
|
A to ogólnie problem z niektórymi ludźmi. Jak wczoraj widziałem te uśmiechnięte twarze pewnych kopaczy z Lechii po remisie, który odebrał im szansę na puchary, to naprawdę... Gdybym był prezesem i coś takiego zobaczył, to wy.......iłbym takich kopaczy na drugi dzień. Zamiast grać o zwycięstwo, to ostatnie 30 minut - murarka, żeby przypadkiem Legia nie zgarnęła 3 pkt.
O postawie "kibiców" Górnika też nie ma co mówić. Zespół zbiera oklep i zapisuje się na kartach historii(ciekawe, kiedy ostatni raz w Zabrzu, padł taki wynik dla gości?), a ci się cieszą i skandują Amika :D. Idiotyzm, to mało powiedziane. Żadnego przywiązania do barw klubowych. |
5:0 wdupili z nami i z 7 było chyba 0:4
Postawa kibiców Górnika żałosna |
Cytat:
Co do Lechii - też mają klękać przed "loserami"? I też mieli nadstawić dupę dla warszawiaków? Zagrali żeby nie ułatwić nikomu mistrzostwa. Z Amicą też grali na maksa. |
Cytat:
Nikt jeszcze nie został MP 2015 więc nie wiem, czego nam tutaj gratulujecie. Mecz z Wami raczej będzie z tych trudniejszych, a sama gra Lecha przekonuje tylko wtedy, gdy wszystko się układa idealnie. Więc jeszcze nic nie wiadomo, choć jasne, że stracić tytuł w tym momencie byłoby straszliwie źle. Z drugiej strony, po blamażach i niemocy za Rumaka z początku sezonu nie spodziewałem się, że będzie to możliwe wygrać tytuł w ogóle. |
do usunięcia
|
Cytat:
|
Osobiście to mam w du..e kto zostanie mistrzem. Nie lubię obu klubów, jednak patrząc w przyszłość to chyba lepiej dla nas aby to Lech został mistrzem. Oni nic nie ugrają w el. LM , natomiast Legia może przypadkiem się zakwalifikować i zgarnąć trochę kasy. Myślę, ze dałoby to im niezłego kopa i zastrzyk finansowy, co raczej przełożyłby się na ich dominację w lidze na kolejne lata.
|
Cytat:
|
Przydałoby się oczyścić trochę atmosferę :)
Ani Lech nie zakwalifikuje się do LM bo nie będzie rozstawiony ani Legia jeśli cudem wygra ligę. W jednym i drugim klubie są ludzie, którzy po prostu niby chcą ale nie za bardzo im wychodzi :) Jeśli ktokolwiek wierzy, że będzie inaczej to radzę spojrzeć w tabelę, w ilość przegranych/remisów i w te zajebiste składy, które i tak zostaną wykastrowane ;) Najciekawszą sprawą w tej chwili jest to, czy Zawisza jednak się utrzyma :) Będzie ciężko, ale liczę że tak właśnie będzie. Dołowali przez długi czas, wszyscy ich skazali na porażkę. Później seria zwycięstw i teraz wyłożenie się na ostatniej prostej? Szkoda by było. Ciekawe tez jest to, co będzie ze Śląskiem. Puchary niezła sprawa, ale losowanie może ułożyć się tak, że wyjazd będzie długi i kosztowny a skład...jest jaki jest. Jaroo1 - W taki sposób możemy pisać do usranej śmierci i będziemy w tym samym gównie się obracać. Wjedzie ktoś z Lecha albo Legii i odpowie dosadnie na takie gadanie...i będzie dym. Jeśli na tym Tobie zależy to spoko. Pytanie tylko czy jest sens. |
Cytat:
Skoro Legia to klub na miarę LM to tym bardzie Amica pokonując galaktyczną Legię powinna z palcem w dupie awansować do LM. |
Hadaj to skończony idiota brawo polecam maść na bUl dupy
P.s gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo 7egio pie...lna |
Gratulacje dla Lecha. Za tę butę, buractwo i medialne spuszczanie nad Legia - należało się kur*om dostać w pałę.
|
Legia sprzedała Radovicia i od tego momentu wszystko się gdzieś popsuło.
W przyszłym sezonie o mistrzostwo będzie chciała powalczyć na poważnie jeszcze Lechia. A w Krakowie? Ktoś pamięta głosy typu: "co nam z kolejnego mistrzostwa?" Dziś 4 rok czekamy na europejskie puchary. Gratulacje dla trenera Skorży. |
Trzeba jasno powiedzieć że Skorża to konkretny trener. Gdyby Amica dalej trzymała Rumaka pewnie loserzy już od kilku kolejek pili by szampana. Dobry trener to podstawa.
Mimo wszystko wolałem Amicę z MP niż pchanych przez sędziów i PZPN loserów. Pomijam kwestię kibicowską - bo teraz FC Lecha w Krakowie czyli parchactwo będzie wypinało klaty jakby to oni zdobyli mistrza. Nie mniej już rzygałem tym syfem. Zwłaszcza po meczu Legia-Jagiellonia. Starczy tego pchania loserów. |
Legia jest jak Komorowski - i Legia, i Komorowski mając wszystkie atuty w ręku przegrali na własne życzenia.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gratulacje dla Lecha za MP. Wygrali zasłużenie i tyle :) Zimny kubeł wody dla pewnych osób.
Tak, wiele z tych .......onych gadek o "2 równych składach" oraz o "zjedzeniu ligi" to wina dziennikarzy .... wie czemu pompujących ten balon :) Oczywiście Berg ze swoim .......eniem, oraz zawodnicy którzy myślą że się przeciwnik położy przed nimi też mają za uszami. Gratki dla Jagi, gdyby nie sędziowie to by pewnie 2 albo i 1 miejsce zdobyli. Trzeba pamiętać że pycha kroczy przed porażką. |
Cytat:
My przeżyjemy bez mistrza jakiś czas. A Wy ile przeżyjecie bez jakichkolwiek sukcesów? gratulacje dla Lecha |
Cytat:
sami, na czele z waszym prezesikiem podkrecaliscie ten balonik napinajac sie od 3 kolejki że mistrzostwo macie pewne a reszta nich walczy o 2 miejsce. teraz lepiej wszystko zwalić na media, ktore oczywiscie swoje zrobiły. zgubiła Was, czyli kibiców, pilkarzy, działaczy pycha i pewnośc siebie bo wszyscy wypowiadali sie w podobnym tonie. wiec przestancie zwalac na innych a sami jebnicie się w pierś. .... w dupe Lechowi tak jak i Legii, ale z jednej strony cieszy mnie ze wlasnie sami na wlasne zzyczenie wyjebali sie we wlasną dupe i nawet bandyci w czarnych strojach nie dali rady im pomoc. |
Cytat:
Mocny ból dupy we stolycy. Idiota hadaj: https://www.youtube.com/watch?v=Qtpm...ature=youtu.be i nauka ambicji według szczypiornisty kucharczyka: http://ekstraklasa.tv/michal-kucharc...eba-nam/qrezbb |
Cytat:
Podkręcają media i zawodnicy nie kibice. Mam wymienić płaczących po Cupiale mistrzów klawiatur ? Od zawsze pisałem swoje ale nie do każdego docierało. Przejdź się na Żyletę, pogadaj z kibicami Legii a potem ....... dyrdymały ale nie z netu, bo tutak każdy wie lepiej. |
nie jeden twoj kolega po szalu pisałtutaj wychwalne posty na temat wielkiej Legii i pewnego już mistrzostwa, nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie.
nawet teraz dużo jest wypowiedzi że to wcale nie wina Leegii tylko Górnika, bo to oni podłożyli się. ....a wszyscy przeciwko Legii, a o kilkunastu punktach które zdobyliście dzieki sedziom to jakoś wydusić z siebie nie możecie. Boguś tez nie wypowiadał sie bunczucznie o reszcie ligi ktora to legia ogra drugim skladem? za bardzo uwierzyliscie w siebie w swoją wydumaną wielkośc... macie tego efet przejdź się na zylete... aleś znalazł wytlumaczenie:) |
wiertar "nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie"
dokładnie , ja chyba pamiętam , pojawiał się tu taki ze stolycy napinacz" to tylko ja" czy coś w tym stylu , zakładał się i szydził jak to maja" miszcza" a ten kreseq to ciekawe zjawisko , obraża swoich zawodników to jedno , ale pozwala sobie na obrażanie naszych zawodników a na" shoutbox" Wiślacy dyskutują z nim jak równy z równym , może im to nie przeszkadza ? |
Obrażam ....y które grają piach. Obrażam Koseckiego który ubiera się jak moja siostra, obrażam Boguskiego który ma głos jak moja siostrzenica, obrażam Rzeźniczak który ciska medalem o ziemie jak idiota, i obrażam Gargułe bo żuje gumę i sprzedaje mecze. Jak wam to nie pasuje to macie problem.
Nie ma świętych bo to piłka. Jak można wyśmiać Legię czy Lecha to i można Wisłę, chyba że jesteście niepokalani... :) |
nie rozumiesz , obrażaj sobie swoich koseckich czy rzezniczaków,natomiast od Wiślaków wara , nie pozwole na to żeby jakiś warszawiaczek obrażał piłkarzy Wisły bez względu na to jacy oni są , taki już jestem , inni mnie nie obchodzą
|
Gratulacje dla Lecha.
|
Cytat:
|
Ale czym prowokuję? Byli lepsi to gratuluję. A przecież się tu wpisują.
|
kerim1906, weź się uspokój bo Ci żyłka pęknie
|
0 22 prowokujesz , dobrze o tym wiesz , wklejaj życzenia dla amici na swojej stronce ,tutaj nikt im nie gratuluje , co nie znaczy, że dobrze się nie stało
|
kerim jak zwykle gadasz głupoty Tutaj dziękuje się przeciwnikowi, obraża się sprzedajnych gości i śmieje zarówno z pedała Koseckiego jak i głosu Boguskiego. Nie pasuje to załóż sobie swoje forum :)
Gratulacje dla Lecha Poznań ! |
nie miał kto was prowokatorów wyprostować ? już ci pisałem odp...l się od Boguskiego , ładnie się warszawka panoszy , masakra , traktują to jak własne forum
|
Ja mimo, że Lecha nie lubię to mu gratuluję. Gratuluję Maćkowi Skorży, gratuluję piłkarzom i kibicom. Byli najlepsi, więc mają mistrza. Kerim1906 nie rób z siebie zapyziałego i zacietrzewionego kibica. Amica ma mistrza, gratulacje i na tym poprzestańmy. Bez zbędnych napinek. Od tego jest przyszły sezon, żeby grać tak, by Amica mistrza nie zdobyła
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl