![]() |
Nieźle, Śląsk bez napastnika.
|
Ja obstawiam lekkie 2:0 dla Dundee.
Gazientep poza zasięgiem Legii. Także dwa mecze i po balu. |
A jednak może być pogrom.
|
2min. 1-0 dla Dundee
|
Fatalny początek... :(
Choć tyle, że kibice WKS cały czas słyszalni! |
....a .... 1;0
|
WKS niestety już walczy od nowa...:/ Oby z dobrym skutkiem choć Szkoci walczą niesamowicie.
DUUUUŻY PLUS TO NASI(Śląska) KIBICE PS. Ale jadą z nami :O |
Cytat:
bedzie siodemka znowu ? |
Stracili szybko bramke a dodatkowo nie ma zadnego napastnika - bedzie ciezko
|
Będzie niesamowite lanie. I co teraz powiedzą Ci, którzy widzieli już WKS w IV rundzie? :D
|
No to po ptokach
|
jezuuuuuuuu
|
Polska liga to dno dna, taka jest prawda.
|
Oni są żenujący. Samobójem było wyjście bez napastnika na boisko i już jest właściwie po meczu.
|
Nie wierze co to sie dzieje ...
|
Polskie drużyny w pucharach nie przestają zaskakiwać.
|
:o
Kurcze myślałem ze nic nie przegapię a tu egzekucja ... |
Czyżby powtórka z 2-7 ?
|
co Wy mówicie ?
|
chyba lepiej ten film wlaczyc na polsacie otwartym
|
Ktos jeszcze ma zludzenie ze nasza liga jest cos warta w Europie ?
|
Tragedia...5 minut w mecz i już 2 gole stracone. Kto jak kto, ale po Śląsku się tego nie spodziewałem.
EDIT: Ale jeżeli chodzi o doping, to Śląsk gra u siebie :D |
A jaki scenariusz obstawialiście? Ja nie chciałem pisać, ale czytając o tym jaki optymizm panuje w obozie Dundee i znając myśl taktyczną Lenczyka wiedziałem, że tak to musi się skończyć.
|
Ktos się spodziewał czegoś innego ? :/
|
Nosz kurna.. nawet piwa nie zdążyłem otworzyć :D
|
Autobus Lenczyk złapał gumę...
|
Cytat:
|
5kg w gaciach. Oby się nie skończyło kompromitacją. To samo będzie z Legia.
|
2-1 daje nam awans, no nie?
|
1 gol i to Śląsk przechodzi dalej. Także spokojnie z tym skreślaniem WKSu....
|
Cytat:
|
ja się spodziewałem czego innego zwłaszcza że po ich sparingach na prawdę widać było że mają formę... trzeba poprostu podziękować panu Orestowi że wystawił samobójczą taktykę...
|
Cytat:
|
Cytat:
.............. |
Tak.
Skopje w 10 wygrywa 2-1. |
Oczywiście, że to samo będzie z Legią. Gazientem miał kilka setek w pierwszej połowie i mógłby już prowadzić 3-0 z Białorusinami.
|
Panie Lenczyk nie ma na co czekac - trzeba wpuscic jakiegos napastnika
|
O dziwo to moze byc dobry wynik. Dundee teraz spokojniej i Sląsk pod koniec gol i awans :) A mówiąc poważnie, myśleli, że jak w polskiej lidze potrafią się bronić to w Europie też się da. Nie da się
|
Ktoś tam pisał na Onecie, że drużyny ze Szkocji są specyficzne - słabiutcy u siebie, potrafią przegrać z europejskich outsiderami i mocni u siebie, na własnym terenie są w stanie pokonać europejskiego potentata - sprawdziło się...
Jednak wciąż wierzę w awans Śląska - jeśli strzelą 1 bramkę i nie stracą do końca spotkania ani jednej to awansują :-) |
Tekst z relacji live (tekstowej) ze strony Śląska:
18.07.2011(20:45) Dundee United - Śląsk Wrocław 2:0 Mecz jeszcze się nie rozpoczął Strzelcy: Watson 2', Goodwillie 5' Sędziuje: Widzów: 10000 Aura: pogodnie Składy drużyn: Dundee United:(stroje: pomarańczowo-czarne) Pernis - Watson, Dillon, Kenneth, Dixon - Russell, Rankin, Severin, Flood, Daly - Goodwillie Trener: Peter Houston Śląsk Wrocław:(stroje: białe) Kelemen - Socha, Celeban, Pietrasiak, Spahić - Dudek, Sztylka, Elsner - Gancarczyk, Mila, Ćwielong Trener: Orest Lenczyk Piłkarze z Wrocławia chyba tez nie zauważyli, że mecz się już rozpoczął... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl