![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
jeszcze galeria zdjęć z Derbów na KIKS.tv:
http://kiks.tv/2010/11/galeria-182-w...derby-krakowa/ |
Pan Kazio z tego co wiem to gra w oldboyach WISŁY więc raczej parchem nie jest ...
|
Cytat:
- Fajny naprawdę fajny mecz, fajne podanie Kirma i fajny strzał Boukhariego. fajny gol po fajnej akcji :lol: |
Przed chwilą dzwonił do mnie Wiślak z Sanoka i podczas meczu w hokeja (przegranego przez Cracovie 4:3) po trybunach niosło się ....:" Każdy to powie, Wisełka rządzi w Krakowie... sorry za OT ale to tak po Derbach ;)
|
Co do meczu to powtórzę to nie po raz pierwszy w tym temacie, że Pawełek nie raz uratował na dupę w tym meczu i myślę że nie tylko w nim, a Ci którzy najeżdżają na niego póki co za pewne się schowali i tylko czekają aż popełni jakiegoś '' Pawełka'' żeby można było znowu po nim cisnąć, wyzywać i w ogóle.
Mariusz moim zdaniem w ostatnim czasie znacząco poprawił swoją grę i przy takich częstych zmianach w obronie naprawdę spisuje się bardzo dobrze. Jest najpewniejszym punktem bloku obronnego w tym momencie w Wiśle. |
Pawełek na dwa lata i tyle i porzadny konkurent bo jak był Dolha Pawełek lepiej bronił
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl