![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
tak też można ;) |
Śląsk prowadzi z Lechią 1-0 i jego gra bardziej mi sie podoba - Vuk Sotirović potrafi strzelić z niczego:)
|
Odra i ŁKS to pierwsi kandydaci do spadku. Dawno nie widziałem takiego anty futbolu. Piast ładnie zagrał widać, że tam pracuje trener a nie dyletant. Cracovia to rezerwami zagrała, więc wyszlo jak wyszło.
|
Szkoda mi Lechii co do tej kolejki i wyników to widać Piast taki słaby nie jest ! I dobrze, kandydat do spadku moim zdaniem ? Cracovia ! Ich gra to masakra, Piast wygrał zasłużenie, a jeśli chodzi o Legię oraz Polonię no cóż ... raczej nie zagrożą Wiśle. Lech słabiutko, szkoda że Lewandowski nie gra dla nas. Moim zdaniem on powalczy o króla strzelców z Brożkiem.
|
Cytat:
To sie nazywa życzeniowe myślenie:D |
No cóż ktoś musi spaść no nie ? :) U mnie padło na nich ...
|
Cytat:
Gdzie sprzedają te magiczne kule? :lol: P.S. Nie mówię że na pewno będzie inaczej, ale proponuję wstrzymać się na kilka kolejek z jasnowidzeniem. Przypominam początek zeszłego sezonu i serię zwycięstw Legii. Jak się skończyło każdy wie. |
Cytat:
|
Ehhh dobra niech ci będzie.
Ale właściwie to po co w takim razie gramy sezon...? Dajmy Wiśle mistrza zaocznie, jak szaleć to na maksa... :> |
Cytat:
Cytat:
Sezon gramy by mistrza wyłonić :-D Czemu nie dajmy mistrza Wiśle ... przecież Legia majstra nie zdobędzie :P |
Cytat:
Cytat:
|
Dobre z tymi derbami i utrzymaniem ... dodam tyle że przecież Wisła musi kogoś "niszczyć" w lidze ... a kogo jak nie Cracovię najlepiej :D
|
Cytat:
Miałem napisać: "bez napinki", ale mam jeszcze trochę wstydu:p |
Cytat:
Bez napinki :rotfl: |
Czyli awans do fazy grupowej pucharu UEFA w tym sezonie.Legia niemal od zawsze gra o Majstra w lidze polskiej.Teraz przydałoby się pokazać w Europie.
|
|
Wczoraj ogladalem mecze naszej kochanej "Extraklasy" i naprawde zal na to patrzec. ŁKS,Odra,Cracovia,Slask ,Lechia - poziom sportowy totalne dno .Ci goscie nie maja wogole zadnych umiejetnosci a ich trenerzy pojecia o tym jak taktycznie ustawic druzyne. Radze kazdemu ,kto nawet nie umie dobrze grac w pilke , a ma tylko jaka taka wydolnosc organizmu ,niech idzie grac w pilke w Polskiej lidze..
|
Cytat:
Śląsk Wrocław gra fajny ciekawy futbol, jest tam kilku ciekawych piłkarzy którzy jeszcze błysną w naszej lidze np: bracia Gancarczykowie, Ostrowski, Mila, Vuković. Lechia gra bardziej siermiężny futbol ale M.Kowalczyk, Kaczmarek wraz z Buzałą potrafią grać przyzwoity kontratak. Zgoda co do ŁKS - to jest zbieranina odrzutów z całego świata gotowa grać za darmo. Sytuacja finansowa ŁKS to dramat! Odra gra to co zawsze a Cracovia pod światłym przewodnictwem Majewskiego stawia na wzrost piłkarzy a nie umiejetności - Wasiluk, Krzywicki blisko 2 metrowi:) (Moze Majewski pomylił dyscypliny... koszykówka?) Myślę że troche przesadzasz, przecież nasza liga zawsze taka była. Wiekszość ekip umie walczyć i grać z kontry. Odkryłeś to wczoraj że polska liga to nie hiszpańska? :D |
Kowalczyk rację ma ... Legia moim zdaniem zajmie miejsce 4 na koniec ... Za kolejno Wisłą, Lechem oraz Polonią. A nie wiemy na co stać jeszcze faworyzowany Śląsk...
|
Niech polskie druzyny jak najdluzej graja w pucharach , bo potem caly rok ogladac ta zalosna lige to zbiera na wymioty.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Legia raczej na 3 miejscu wyląduje chociaż jak wicemistrza ugrają to też się nie zdziwie.Jak uda się Rogera utrzymać na Łazienkowskiej to nie powinno być źle.
|
Cytat:
Aha jeszcze jedno. Niepokojące jest to ze wczoraj pod koniec meczu Śląska i Lechii niektórych piłkarzy łapały skurcze, a bodajże była 75-80 min. Strach sie bac co by bylo jakby mieli grac dogrywke :-/ . |
Za chwilę derby Śląska, kibicowsko mecz na pewno będzie ok, gdzieś czytałem, że ma być 24 tyś. ludzi, więc jak na stadion w Zabrzu to chyba sporo... Piłkarsko to się okaże, Górnik zrobił kilka ciekawych transferów, a Ruch raczej derbów za darmo nie odda. Myślę, że to będzie jeden z ciekawszych meczy tej kolejki.
|
Ale nam Górnik perfidnie zabrał nasze oooooo....ciiiiii....ja nie moge...oni mają oooooo.....ciiiiiii....KS KSG KS GÓRNIK OLE!! Żal.pl...nic swojego nie mogą wymyślić.
A po początkowej przewadze Górnika mecz się wyrównał i zanosi się na naprawdę ciekawe widowisko. |
Cytat:
Otrząśnij się. Przynajmniej nie mówią że oni byli pierwsi :) Sorry za off-a |
Bardzo dobry mecz rozgrywa Madejski w Górniku na lewej pomocy! Grał w Hutniku Kraków jeszcze jakiś czas temu razem z Pazdanem. Czemu my nie wyłapujemy takich piłkarzy tylko Ślązacy? Przydałby sie do konkurencji z Zieńczukiem:)
Górnik przeważa ale Ruch miał też swoje sytuacje. |
Górnik gra strasznie nerwowo. Jakby byli spokojniejsi, to mogloby tu być po meczu już. Ale lepiej dla widowiska. Obie drużyny będą musiały się otworzyć aby wygrać.
|
Cytat:
Kocham takie rozkminki przed sezonem albo jakies koronacje w pazdzierniku. |
Cytat:
Przecież na majstra to idą w Poznaniu i plecy ich będziemy oglądać. |
Nie umiesz normalnie napisać tylko przekleństw używasz ... ? Czyżbyś się nerwował tym że Legii nikt nie kibicuje ? To forum Wiślackie i to normalne ...
Co do buka to postawie nie bój się ... ;D |
Cytat:
Tez narazie nie bawie sie w typowanie.Faworytow papierowych jest 3 i przy tym zostanmy.Fajnie ze 2 i 3 pkt przewagi juz sa , ale tak na prawde to zaden zespol nie zachwycil w ten weekend. luk_1990 - przestan sie juz napinac plis:> |
Cytat:
Czemu nie 1?? Wiadomo Wisła:-) Tamten sezon OE a także występy naszych drużyn w bieżącej edycji europejskich pucharów nie pozostają złudzeń że najlepszym klubem w Polsce wydaje się Wisła. Czemu raczej nie 2?? Jak wcześniej pisałem biore tę możliwość pod uwage,ale sądze że jednak Lech Poznań w tym sezonie prześcignie Legie.Za kolejorzem specjalnie nie przepadam , może sentyment do Franza...W każdym razie tu rywalizacja powinna być wyrównana. Czemu nie 5?? Nie sądze aby w tym sezonie jakieś objawienia w naszej lidze się pojawiły jak kiedyś Bot czy Lubin,mogące zagrozić Legii. ------------------------------- Reasumując.Na dzień dzisiajszy uważam że potencjał Legii to 2-3 miejsce w naszej ekstraklasie.Mistrzostwo będzie zaskoczeniem tak samo jak każde miejsce poniżej 3.To tyle.Myśle że rozwiałem wszelkie wątpliwości. |
Madejski jest lepszy od Lobodzinskiego i z kazda runda gra co raz lepiej.
|
Boże ta Barcelona nas chyba zmiażdży 15:0 .My tu się Lecha obawiamy...
|
http://www.legia.net/video/tylko_legia_3.pdf
polecam przeczytać sobie 'Pięć mitów Polonii' :D (trzeba zjechać trochę na dół) |
Co wy gadacie, mistrza zdobedzie Piast, sa pierwsi w lidze!
Ludzie, poczekajcie chociaz do 5 kolejki, wtedy bedzie mozna juz cokolwiek powiedziec o szansach na tytul, narazie poczekajmy x] |
Część z Was nie obeznanych z problemem braku dopingu na Legii, być może zainteresuje ma krótka refleksja.
Nasz "drogi" prezesunio z Iławy jakiś czas temu (30 lipca) w komunikacie klubu stwierdzał: Cytat:
Kibice w uzgodnieniu z Kowalczykiem postanowili wyciągnąć dłoń w kierunku ITI i zaprzestać ubliżania właścicielom i zarządowi na spotkaniu z Polonią W. Protest stał się dla kibiców męczący i uciążliwy, więc jeśli pojawił się cień szansy jego zakończenia, to trzeba było spróbować. Niestety kolejny raz dla tego człowieka (Miklas), słowa są mniej warte niż gówno i dość szybko przyszła refleksja. W końcu naszym włodarzom protest kibiców jest na rękę, idealnie odwraca uwagę od żenującej postawy drużyny, dyletanctwa prezesunia i przekrętów transferowych Trzeciaka. A więc nasz "ćwok za sterami" się rozmyślił i po piątkowym meczu twierdzi: Cytat:
oraz Cytat:
Przejdzie się na tym aż go dupsko zaboli, jednak niestety w tej wojnie nie będzie wygranych. :-/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl