![]() |
Cytat:
+ Klawiatura QWERTY + WLAN w standardzie "N" + Pojemnościowy wyświetlacz - System BadaOS - wg. mnie to taka usprawniona JAVA (usprawniony badziew) - Kiepski procesor (312MHz to nieraz za mało na zwykłe telefony nie-systemowe) - Niekompatybilność niektórych aplikacji (nie dość że na Badę jest tylko ok. 1 000, to 3/4 z nich na Wave533 nie działa) i5800 Galaxy: + System Android + WLAN w standardzie "N" + Pojemnościowy wyświetlacz + Wystarczający procesor (667MHz) i RAM (256MB) + Obsługa DivX/XviD bez konieczności instalowania czegokolwiek + Bluetooth 3.0 +/- Android 2.1 (aczkolwiek podejrzewam, że można wgrać modowany nawet 2.3.5) - ale dla zwykłego użytkownika pewno 2.1 wystarczy ;) +/- Dotykowe klawisze wstecz/menu... Dla mnie to wada, wole fizyczne |
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Panowie za odpowiedź i ocenę telefonu, wybrałem model i5800 i zobaczymy jak to będzie wyglądało, teraz mam takie pytanie, bo samsung nie wykrywa mi karty pamięci z nokii, czy konieczne jest sformatowanie karty, nie chciałbym tego robić, ponieważ mam tam parę ważnych rzeczy. Czy ma znaczenie fakt, że na nokii, karta była chroniona hasłem ? Jeżeli tak, to gdzie szukać tej funkcji w samsungu :) Sorry, że tak pytam ale jeszcze go nie rozgryzłem do końca :D Pozdrawiam. |
szukam telefony glownie do dzwonienia, smsow i przegladania netu.
wifi i gps - mile widziane. aparat, jakies wypasione muzyczne sprawy - nie wazne. klawiatura zwykla albo w ostatecznosci qwerty. byle by nie dotykowy i nie skladany, wysuwany. zwykly - block cena do 1000 zl. co polecacie? p.s. i zeby zmiescil sie w kieszeni :) |
Cytat:
|
no wlasnie E72 to jeden z typow. ew. E6
ma ktos moze, ktorys z tych telefonow i moze cos wiecej o nim napisac? |
Czy w nokii n8 da wymienić się system operacyjny, tak aby telefon przy tym nie stracił ??
Zależy mi głównie na zachowaniu wszystkich multimediów, m.in. dobrego aparatu. |
Kończy mi się umowa w T-mobile i będę ją przedłużał. Szukam jakiegoś telefonu i mam do was pytanie. Do tej pory mam Nokie 6303 classic i jestem bardzo zadowolony, ale telefon ma już 2 lata, jest strasznei porysowany. Bateria jest super bo trzyma w zasadzie min. 3-4dni. I szukam czegoś podobnego, tylko z Wifi. Niechce żadnej klapki, ani nic takiego.
Aparat tak min 3,2mpix, do tego mocna bateria i Wifi. Znacie coś takiego? No i oczywiście cena jak najmniejsza. |
Miał ktoś z Was do czynienia z HTC Desire Z? Warto go wziąć?
|
Panowie pytanko....Czy oplaca sie brac Blackberry 9780 czy moze Nokie E6 lub E72 ? chodzi mi zeby bateria trzymala bardzo dlugo, Wifi, dosc dobry aparat i obudowa zeby sie nie rysowala. Jak ktos mial stycznosc z tymi telefonami to moglby napisac wszystkie za i przeciw :)
|
Cytat:
http://www.dobreprogramy.pl/Nokia-E6...kul,27732.html |
Mam na oku Sony Ericsson W995. Polecacie?
|
Klasyczny, muzyczny telefon, Nokia (xpress music) lub też inny z dobrą jakością mp3 i rozmów. Jaki polecacie?
|
Kupiłem nie dawano iPhona 3G i jestem ciekaw co kryje ten telefon i jakie może może mieć praktyczne aplikacje oraz jak omijać zabezpieczenia. Ktoś się orientuje w temacie tego telefonu?
|
Który z telefonów byście polecili:
Nokia C3-01 Sony-Ericsson Hazel Samsung S5330 Wave 2 Pro Samsung S5570 Galaxy Mini Szukam telefonu głównie do rozmawiania i sms. Jako, ze szukam telefonu z wifi, to przeglądanie internetu też powinno być w miarę prosto. + jakiś aparat dobry i wytrzymała bateria. Ktos mial do czynienia z którymś z wymienionych telefonów? |
Cytat:
|
Nokia C3-01 solidny telefon moi starzy mają ten model i nie ma co narzekać , zadowoleni są , androidów nie bierz.
|
Nokia tez odpada mają słaby system, jedynie ten Samsung S5330 Wave 2 Pro ujdzie , ja osobiscie bym ci polecil samsung galaxy ace badz HTC wildfire S (od wczoraj sam jestem jego posiadaczem) i musze powiedziec ze jest naprawde dobry wi-fi dziala bez problemow rozmowy bez zadnych szumow i zakłuceń , no i dobra wersja androida.
Ogólnie warto brać telefony z dopiskiem S w nazwie. |
Cytat:
|
[QUOTE=Teqcontroller;1184832 androidów nie bierz.[/QUOTE]
Bez napinki, ale mozesz wytlumaczyc co Toba kierowalo do napisania tego ? :) |
Cytat:
Zainteresowany jestem opiniami na temat HTC Wildfire S. Z tego co czytałem to jest wolny i się tnie. A jak jest naprawdę? Ile bateria trzyma? Warto go brać? |
Cytat:
|
To zaktualizuj sobie system jeśli masz taką możliwość, bo ja obecnie działam na HTC Desire Z na Androidzie 2.3 i wszystko działa wręcz perfekcyjnie...nie znalazłem dotychczas ani jednej rzeczy w systemie, do której mógłbym się przyczepić :)
|
Posiada ktoś Nokię c3 lub nokię e71?? jakieś opinie? :D
|
Szukam jakiegoś fajnego smartfona. Lepiej, żeby miał Androida. Dobre WiFi, GPS. Chciałbym się zmieścić w okolicy 450-550 zł. Myślałem o SE Xperia X8, ale jego wyświetlacz jest trochę mały(chyba, że przy takiej kwocie nie znajdę nic większego. Macie jakieś pomysły. Jakiś Samsung?
|
Samsung Galaxy Ace może?
|
Cytat:
http://android.com.pl/artykuly/artyk...martfonow.html http://android.com.pl/artykuly/artyk...now-cz-ii.html |
Kris_s Tpodane przez Ciebie strony mój antywirus, odczytał jako zagrożone wirusami.
A co sądzicie o tym, ma go ktoś? samsung galaxy i5700 |
Cytat:
|
Czy ktoś zna dobrze Androida od podszewki?
Np. pytania czysto techniczne: 1. Co się dzieje z instalkami które ściągnę z android marketu i zainstaluje - kasują się czy leżą gdzieś i zajmują miejsce? 2. Poinstalowałem kilka programów / gier - ale jak przeglądam pliki to na karcie SD w żadnym miejscu ich nie ma ... |
Wie ktoś może dlaczego w samsungu monte internet cały czas chce mi ustawić przez WiFi a nie normalnie z orange? Zresetowałem ustawienia internetowe i było ok do czasu aż dodałem punkt dostępu WiFi- od tej pory znów ustawiam że chce korzystać ze zwykłego internetu, a on mnie poprawia na WiFi. Próbowałem chyba wszystkiego.
Drugie pytanie to czy w monte jest możliwość zapamiętania że ZAWSZE smsy w T9 chce pisać w języku polskim.. uciążliwe jest ciągłe zmienianie języka bo przy każdym kolejnym smsie ustawia mi angielski.. Z góry dzięki! |
Cytat:
Pozdrawiam. P.S. Jeśli zdecydowałbyś się na zakup to odezwij się na PW to dam Ci wskazówkę (jeśli nie miałeś wcześniej telefonu ładowanego kablem USB) odnośnie ładowania telefonu :) |
Cytat:
2. Żeby wyświetliły Ci się pliki na karcie SD z zainstalowanych programów/gier to musisz posiadać prawa ROOT (superadministratora) i zainstalować np. ROOT Explorer. Ze względów bezpieczeństwa jest to funkcja domyślnie zablokowana (ale za pomocą odpowiedniego programu i softu możesz zyskać prawa ROOT'a i masz całą władzę nad telefonem - jest to raczej przeznaczone dla zaawansowanych użytkowników). A jeżeli chcesz po prostu przeglądnąć listę zainstalowanych programów/gier w telefonie i np. je usunąć to wejdź Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzaj aplikacjami czy coś takiego (piszę z pamięci :)). Albo zainstalować z Marketu program Uninstaller i wszystko jest elegancko wyświetlone. |
Dzięki wielkie !!
|
Używa ktoś Red Bull Mobile na kartę?
http://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/ I jak to jest z internetem w tej ofercie- naprawdę jest darmowy? |
Posiada z was ktoś Nokię 6500 slide ? Warto to brać czy raczej z daleka?są jakieś zawiechy ? mam okazję kupić za dobrą cenę.
|
odswieżam temat :
konczy mi sie umowa w erze i oferują nową. umowa nowa ciekaw ale nie znam sie na telefonach/smartfonach. co poleciacie etc? np. samsung galaxy s plus ktos posiada? |
Cytat:
Co powiecie o Blackberry jakimkolwiek? Bo nie miałem do tej pory jedynie komórki z ich systemem, i chciałbym jakieś opinie usłyszeć? Szybko działa? Zawiesza się? Nawet nie chodzi mi o konkretny model, bo się w nich nie orientuje tylko ogólnie. Bo Android strasznie mnie denerwuje już... |
Cytat:
po za tym w Erze tego galaxy s plus daja mi za zeta, a w playu o wiele wiecej. no i ogolnie era mi daje lepsza umowę niz play bo akurat dzwonił chłop z playa |
S PLU jeden z lepszych smartów na rynku posiadam od miesiąca godny polecenia , brak tylko lampy w aparacie po za tym , Samsung Note kozak z rysikiem jedyny minus wielkość zbliżona do tabliczki czekolady .
|
Czy ktoś wie czy w ogóle da sie zablokować internet z sieci, tak żeby, podczas braku dostępu do wifi. Chodzi mi o telef Sony Ericson W 995
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl