![]() |
SKWK nie chce być traktowane jak dziecko a właśnie jak rozemocjonowany bachor się zachowuje.
Wywiad był moim zdaniem bardzo wyważony - a Basałaj starał się nie przesądzać o niczym - zachował dystans, jednocześnie wyrażając stanowisko klubu który reprezentuje. Tymczasem SKWK musiało od razu dostać wysypki, w ramach uczulenia na słowo "kibic" w ustach pracowników klubu. Żenujące Panowie, zajmijcie się sobą, a innym pozwólcie wykonywać ich robotę. Co miał zrobić Prezes? Odmówić wywiadu? Bo to GW? Wtedy by dopiero o nas "dobrze" pisali. |
lazy, interesujesz się piłką, itp.To zajmij się fetowaniem Melkinsona czy Genkova.Sprawy kibicowkie zostaw ludziom, którzy Wisłą żyja 24/7
|
SKWK trzeba pochwalić za stanowczą odpowiedź w miarę na poziomie. Trzeba dbać o dobre imię kibicowskiej społeczności, zwłaszcza jeśli podkopuje je z premedytacją taki szmatławiec jak GW.
A wielce szanowny Pan Prezes Basałaj to niech się zajmie w końcu budową boisk treningowych i ośrodka szkoleniowego, a nie opowiada dyrdymały ilu on by to zakazów stadionowych na własnych kibiców nie wydał. Ogólnie co wywiad to musi dorzucić jakiś kamyczek do naszego ogródka. Od "antysemickich" okrzyków w Łodzi, poprzez Anglię na trybunach i zakaz stania, aż po ten wywiad. Wszyscy, którzy prezentują poglądy podobne do red. Jawora i sławnego redaktora "Mopa" niech faktycznie fetują Meliksona zamiast się wypowiadać o sprawach, które są dla nich obce. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Pozytywnie. Między innymi tekst że zrobiliśmy najlepsze transfery.
|
Przeczytałem dopiero teraz ten wywiad. Powiem szczerze, że ten artykuł to jedna wielka nagonka na kibiców Wisły przez pismaków z GW-na. Ewidentnie jest to ciągła robota robienia Wiśle czar PR-u. Czy ktokolwiek czytał jakiś wywiad z Filipiakiem, gdzie tacy funkcjonariusze mediów zadali by mu podobne pytania ? Nawet po derbowym rynsztoku, lejącycm się z trybun kibucu przy kałuży, żaden pismak nie próbował nawet spróbować. Bo został by wywalony natychmiast na zbity pysk. W dodatku temu burakowi w licznych wywiadach robi się wręcz klakę, gryzymoli się coś o LM itp. może więc spać spokojnie.
Dziwię się Basałajowi, że daje się tak podchodzić byle gnojkom i łapie się na takie wywiady. Ten powinien być ostatnim z tym duetem. Jeśli już to przed ewentualnym kolejnym powinien zastrzec, ze bedzie tylko o sporcie, ewentualnie stadionie. I dobrze, ze SKWK uzmysłowiła mu w swoim liście, że daje się wodzić za nos dziewczynom RoMana.I, że My kibice Wisły nie rzyczymy sobie więcej takich tematów w mediach. Niech zajmie się tym za co mu płacą, sprawami kibicowskimi, na których się nie zna niech zostawi w spokoju. Bo prędzej opustoszy stadion niż go zapełni. Jak narazie to zapełnianie go kiepsko mu wychodzi. A to dopiero pół stadionu. Basałaj do roboty, a nie do wywiadów ! |
Cytat:
Też sie dziwie SKWK, że idą na jakieś dziwne pomysły włodarzy... Jak chcemy nowych ludzi przyciągnać na stadiony, to pokażmy ze tutaj mozna sie fajnie bawić, a nie siedzieć i gwizdać na zawodników, bo to nic nie da, dziwne ta współpraca wyglada! PS. taaa derby Mediolanu bez nienawiści... dramat... demagogia rodem z GW! I dziwić się tutaj... Ładnie się dobrali redaktorzy i rozmówca... ps2 Piłka nozna dla kibiców a nie klientów!! Cytat:
|
Cytat:
Świat poszedł do przodu, niektórym może się to nie podobać, ale niestety takie są realia. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przepraszam, ale czy Basałaj miał chwalić debilów, którzy jadąc na mecz zabierają ze sobą maczety? Czy miał mówić, że nawet jak ktoś roz... pół stadionu to nie dostanie zakazu stadionowego bo jest z SKWK?
Przecież dobrze zdementował informację o ostatnim morderstwie, zrzucając to na porachunki mafijne (co ciekawe media przez pierwsze 2 dni miały niezłą pożywkę z tego, że zgon był wynikiem pojedynków kibicowskich w Krakowie, a jak już główny komendant z Małopolski udzielał wywiady i powiedział, że to prawdopodobnie sprawka mafii, to media nagle i sprytnie ucichły tak, że teraz wszyscy myślą o kibolach-killerach ;/ Link Jego jedynym minusem jest fakt iż zgodził się rozmawiać z tym... |
Cytat:
Przykro mi ale ja stanę po stronie tych kibiców którzy coś na rzecz Wisły robią. Po stronie kibiców a nie samego tylko skwk, a nie tak jak ty Jawora i wciągnietego w akcję antykibolską Basałaja. a jak przeczytasz wywiad to zauważysz, że skwk zabrało głos na temat insynuacji pod swoim adresem, więc w czym problem? szkoda, że Jawor z Klembą nie zapytali czy za rachu ciachu nie powinno odpowiadać jeszcze PKP które wynajęło pociąg :lol: już widzę jak np takie biuro podróży SINDBAD gdzie zakupiłeś bilet na trasie Polska-Niemcy odpowiada za to, że na przystanku w Hanowerze rozbiłeś szybę na albo krzyczałeś "jebać niemców". bo wg tych redaktorów i nie protestującego na taką interpretację Basałaja to, SINDBAD ponosi pełną odpowiedzialność. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdyby na stadionie nie było fanatyków, którzy również biją się za swój klub to chodziłbyś z szalikiem w majtach jadąc z osiedla. Widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z rywalem zza miedzy. Wolę szkodzić wizerunkowi polskiego kibica, niż dopuścić, żeby ktoś obrażał klub, który kocham, nie wpuścił mnie na stadion bo ma taki kaprys, lub przez bzdurny przepis, który wprowadził jakiś niedojeb. Odnośnie Basałaja, szybciej mówi niż myśli. |
Cytat:
Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie. A to chyba jest różnica, bo nic na SKWK nie powiedziałem, a Ty się tu pojawiłeś by bronić swego ... Więc naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nic do Waszego Stowarzyszenia nie mam i potrafię doceniać to co robicie. Reszta Twego postu skierowana do mnie jest żałosna, więc pozostawię ją bez komentarza, ale wynika to z tego, że nie zrozumiałeś moich słów. Ja np. o ustawkach mam dobre zdanie, bo może Ci kibice się sami powybijają w równych walkach, przynajmniej będzie ich mniej na stadionach ;) P.S. A i dodam raz jeszcze byś zrozumiał, że półmózgi debil to nie jest członek SKWK, tylko osoba, która działa na szkodę wizerunku polskiego kibica, podana prze ze mnie na przykładzie tych maczet (i nic nie mam do SKWK, że to akurat oni ten transport zarządzili) |
a ch.... z tym
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pómózg(maczeta), lewicowy(stringi, murzyn), małyszowiec, piknik (umalowany ryj) ultras(koszulka, szalik)? Nie rozumiem twojego pojmowania i kategoryzowania ludzi... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli ktoś zabija innego kibica za to, że jest kibicem drużyny przeciwnej to nie jest kibicem tylko mordercą. I proszę, nie brońcie takich ludzi, bo takiego zabójstwa nie da się usprawiedliwić. |
Cytat:
No i mam wrażenie, że nikt tu nikogo nie próbuje bronić. |
Cytat:
Wisła nosi sprzęt bo Pasy noszą sprzęt i na odwrót. Tak jest i tak będzie, taka specyfika miasta, i jeżeli myślisz że to się szybko zmieni to jesteś w błędzie. |
Cytat:
po 2. Ciekawe co powiesz na to, jak nasi tracą barwy np wczoraj w pewnej linii autobusowej po meczu... Dla ciebie półmózg to ten co szyje, a dla mnie, to ten ktory nie potrafi ich bronic |
Przepraszam, czy macie nagranie z Ligi Plus wczorajszej, gdzie Mielcarski przedstawił ciekawą analizę gry Sivakova?
|
Jasne bo jak się zabierze czternastolatkowi szalik to jego wina bo nie umiał bronić barw
|
Liga.plus.26.02.2011 link
http://www.fileserve.com/file/RHujsQ....2011.xvid.avi |
Dziękuje Ci dobry człowieku :-)
|
Cytat:
|
Czyli co bohaterstwem jest zabrać barwy czternastolatkowi? No to gratuluję myślenia. Co powinien wiedzieć każdy w Krakowie? To jest właśnie patologia.
|
@regan
Jeśli uważasz że w Krakowie ktoś za barwy nie zostanie zabity to ja Ci życzę powodznia.. |
Jesli czteranstolatek chodzi po Krakowie w barwach to szuka guza. Ja jeżdząc na mecze barwy wyłaniam dopiero jak sie oddale się od osiedla jak wysiąde z autobusu bo inaczej mogłoby być niebezpiecznie
|
Cytat:
Cytat:
|
A gdzie wyczytałeś, że piszę o tej sytuacji? Napisałem tak gdzieś? Zacytuj.
Crazykaro, ja pytam czy to jest normalne? Dla mnie patologia. Ale to chyba nie ten temat. Ode mnie tyle. |
W Lidze + Extra wybrali pięciu Wiślaków do jedenastki kolejki: Pareiko, Paljic, Wilk, Melikson, Małecki.
Niezły wynik, chyba najwięcej w tej kolejce. Jednak szczerze mówiąc zastanawia mnie wybór Paljica, który moim zdaniem był najsłabszym zawodnikiem w Wiśle. No, ale widocznie lewi obrońcy w tej kolejce nie błyszczeli :) |
A Wilk został piłkarzem kolejki :)
|
za Paljicia który wg mnie zagrał katastrofalnie w meczu z Arką postawiłbym na Brazylijczyka Dudu z Widzewa. Dla mnie wybór Paljicia do jedenastki kolejki to delikatnie mówiąc nadużycie... Ktoś kto go wybierał chyba nie oglądał meczu.
|
A Skorża puszcza szyderę w kierunku RM, kiedy zarzucono mu, że Maaskant mógł poukładać drużynę z pięcioma nowymi zawodnikami a on tego w Ległej nie potrafił. Proszę, proszę, kiedy mu powszechnie znaną nieudolność wytykają to Maciuś się niemiły zrobił.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl