![]() |
i nalezy dodac, ze zaszelescily pieniadze wiec bardziej sklonni byli 'zlagodzic kare', w koncu pieniadze zostana w PZPN i oczywiscie warszawakich potrzebujacych osrodkach, jakby nie bylo innych
|
Cytat:
I pewnie wzorem ostatnich jego poczynań sam na siebie doniesie. |
Cytat:
Szczyt szczytow !!! |
Cytat:
|
Sarnat dostał jakieś zarzuty czy jak się ta sprawa wtedy skończyła?
|
Cytat:
|
|
Przy okazji newsa o pierwszym treningu Wisły Płock i new trenerze, w ostatnim akapicie mamy tak owe zdanie:
Cytat:
|
Cytat:
|
jak brzmi pełne nezwisko tego pana??
|
Sławomir Majak
|
Stare czasy...Tam kazdy kto gral dluzej wiedzial lub bral udzial. Nic dziwnego.
Dobrze ze takie sprawy sa brane pod uwage, raz ze sie gnoja jednego z drugim za dupe wezmie, dwa ze mlodzi zobacza co ich czeka jak im sie zachce zarobic na boku. Slawomirow M malo bylo wiec wiadomo kto to :) Pan grzywka :D PS: Nie wolno podawac danych osobowych jesli nie ma wyroku...radze o tym pamietac. |
postepowanie przeciwko Unii w toku, za Malopolanin.pl
http://www.malopolanin.pl/6053_korup...a_meczami.html ciekawe co z tego wyniknie. |
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,68...do_kar_za.html
Cytat:
|
Ch.. z ŁKS-em. Całe szczęście, że wraca szansa dla Górnika Zabrze. :lol:
|
Cytat:
A potem się dziwią, że przegrywamy z mistrzem Estonii. Ryba psuje się od głowy... Mamy burdel na kółkach, a nie profesjonalną ligę piłkarską, brak nam wszystkiego, co jest podstawą sukcesu w piłce nożnej począwszy od szkolenia młodzieży, na stadionach skończywszy. Do tego od lat piłką rządzą ludzie skrajnie niekompetentni, niezainteresowani zmianą obecnego stanu rzeczy. |
Cytat:
|
Amica doszla do wyzej wymienionego składu. Ale teraz tro musztarda po obiedzie. Dostana jakies kary i punkty ujemne. Jak pokazuje historia takie coś niewiele boli.
|
Cytat:
Bo gdzie mozna zarobic najwiecej, tam gdzie jest najwiekszy burdel bo najlatwiej jest ukryc swoje machlojki. Ja jestem ciekaw kiedy bedziemy ostatnia liga swiata, bo w takim tempie deradacji i destrukcji jest to nie uniknione. |
Cytat:
To jest to tzw. "państwo prawa" |
Cytat:
Spokojnie i na tych pejsiastych przekrętasow przyjdzie czas. |
A tak w ogole to co slychac u Reissa? Teraz gra w Warcie, ale chodzi mi o te zarzuty korupcyjne Rozeszlo sie po kosciach czy jak?
|
jak ty o Reissa to ja tez spytam tak ogolniej :)
Wiele sie mowi o aresztowaniach o zarzutach sedziow, działaczy itd a czy osoby te odsiaduja jakas kare wiezienia czy jakos tak wychodzi ze wszytsko sie rozejdzie po kosciach i po jakims czasie z aresztu ich wypuszcza bo cos tam...? Wie ktos moze jak to jest, bo chyba nigdzie w mediach nie podaja cyz w koncu kogos skazali czy nie... I te osoby skazana z zarzutami nadal zajmuja sie sportem? Tak jak Reiss se gra ale juz nie w Lechu (no ale gra!), tak jak Ujek, co z sedziami ktorych zatrzymano? A i jedno wazne nazwisko mi sie przypomniało, co z Witem Zelazko? |
Cytat:
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html
Cytat:
|
Brakuje jeszcze wniosku o niemoznosc karania w przyszlosci obecnego KKS`u istniejacego od 2006r.
Jesli lesne dziady jednoczesnie zaakceptuja wnioski dot. starego Lecha i Amici, to szczerze mowiac, finalne uczynienie z KKSu klubu znajdujacego sie pod absolutna ochrona PZPN, nie byloby przeciez jakims wielkim nietaktem z ich strony. Dzial marketingu Poznaniakow moglby sie chwalic, ze jako jedyni w kraju zalatwili sobie pakiet 100 % nietykalnosci :) |
Przestaje mnie dziwic czemu akurat te 3 klubiki sie tak zwachaly :lol:
|
Dziwię się, ze jeszcze nikt z poznaniaków piszących na naszym forum nie wyjaśnił nam tego. Myślę, ze w dziale propagandy Amiki siedzą nad tym tematem tęgie głowy i jak wysmażą pasztet puszczą w obieg oficjalną wersję. Tak jak to było zresztą gdy okazało się, że miejsce Lecha, który nie dostał licencji na granie w ekstraklasie zajmie Amika, która będzie się nazywać Lechem :).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Masiota zadba dobrze o interesy Amiki, w koncu jest czlonkiem zarzadu PZPN i zdaje sie ze tez ma posade w Ekstraklasie SA. Niezla szara eminencja, fajnie ze nikt nie widzi ze piastowanie rownolegle takich stanowisk jest co najmniej nieetyczne, jesli nie nielegalne. Malo tego, ten gosc jeszcze ma czelnosc wyrokowaci w sprawie korupcji:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...c-karac-kluby/ |
Kapitan Poloni Bytom,Rafał G. (Grzyb?) został zatrzymany po meczu Śląska z Polonią Bytom :O
Ciekawe czy to zwiazane z Polonią ?! hmmm... |
Cytat:
|
może jak grał przeciw Koronie..............
może........ |
Cytat:
Bo to ludzie bez jakiegokolwiek honoru,ktorzy kombinuja chowajac sie za kuchenka :lol: Mam nadzieje ze ktos kiedys sprowadzi cale to skorumpowane towarzystwo do parteru |
Grzybek? Kuwa, chłopie coś Ty se narobił w tej Wiernej Małogoszcz? Eh...
|
|
Z tymi meczami we Wrocku sa jaja... Jakos nabiera sensu przyspiewka---Przyjechali--Nie wyjad stad ;-)
A to sedziego ,a to pilkarza jakiegos powina. oprawa Legii z rundy wiosennej byla trafiona w 100% . |
Cytat:
Pozostaje co prawda kwestia odpowiedzialności karnej, ale może i tutaj uda im się coś wynegocjować. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl