![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Różnica między tą Saletrą czy jak się tam nazywa z Seria A a między nami jest taka , że oni zagrali ch... 18 meczów na 36 rozegranych kolejek. My zagraliśmy póki co 32 ch... mecze na 32 kolejki i łudzimy się , ze akurat w tych 2 ostatnich będzie renesans formy :)
oczywiście , że takie rzeczy się zdarzają w piłce co jest moją jedyną nadzieją ale szczęściu trzeba też pomóc. "Saletra" widocznie szczęściu wydatnie pomogła a my ciągle liczyliśmy na szczęście... a i na Terminarz oczywiście. No chyba, że włosi mieli jeszcze lepszy terminarz od Nas to wtedy zagadka ich dobrej formy rozwiązana :) |
Cytat:
ZGL: 4.75 remis: 3.85 RAK: 1.82 |
No to buki poleca troche na kasie
|
Oczywiście, że Raków wygra żeby do ostatniej kolejki były emocje. Te pajace uważają, że drukując całą ligę w ten sposób robią ją atrakcyjniejszą. Problemy się zaczynają w pucharach kiedy kończy się reżyseria i trzeba grać w piłkę.
|
Myślę, że Raków wygra w przedostatniej kolejce, żeby nie pozbawić się szansy na mistrzostwo, a nie dlatego, że ktoś im kazał wygrać, żeby liga była ciekawsza.
|
Jeżeli Raków wygra to dlatego że są dobrze poukładaną drużyną która nieprzypadkowo zdobyła drugi raz z rzędu Puchar Polski i walczy o mistrzostwo, a Zagłębie to taka sama parodia jak my. Gdzie tu spisek?
|
spisek bedzie jak wygra ZL
|
Raków świetnie radzi sobie na wyjazdach.10 zwycięstw w delegacji poza tym nie wydaje mi się aby pękli psychicznie.bardziej kruchy w kwestii mentalnej wydaje się być lech
|
Przypomniał mi się dziwny wpis Jarka Królewskiego na początku jego drogi w Wiśle..
Cytat:
|
Cytat:
Dywagujemy, czy Skvarkę można wpuścić już od 1, czy dopiero od 45 minuty, żeby czuł się pewniej podając piłkę, albo jaki wpływ ma temperatura wiatru na dyspozycję strzelecką Jana Klimenta. |
To są te detale...
|
Panowie, przegrana z Radomiakiem oznacza nasz definitywny spadek. Bez względu na wyniki Lubina, Niecieczy i małe tabele. A wg mnie to jest najbardziej realny scenariusz. Mecz z Wartą będzie meczem o pietruszkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Mimo wszystko liczę, że psim swędem wygramy w Radomiu. Oczywiście do siatki trafi Frydrych po strzale z 30 metrów i dwóch rykoszetach w 96 minucie meczu. |
0:3
0:3 0:1 To wyniki Płocka po tym jak z nami wygrali lądując cztery bramki. Wcześniej też w pałę 0:1 My się do tej ligi nadajemy jak pięść do nosa... |
Najsłabsi spadają.
Spadamy. |
też nie jestem w stanie ogarnąć, jak Płock mógł nam władować 4 bramki. Jasne, grał Sadlok i Ring, zamiast Colleya i Hanuska, no ale...
Cały ten sezon pokazuje dobitnie, że do ekstraklasy się (poza aspektem kibicowskim) nie nadajemy. Całkiem możliwe, że ostatecznie potwierdzi to Radomiak. |
nieciecza - gliwice remis poki co
|
no to teraz BBT mogą ratować jedynie 2 porażki Śląska + nasze kiepskie wyniki.
|
no i zaglebie w 95 minucie ogrywa raków
|
Można temat zamknąć albo zmienić tytuł na " Wisła w 1 lidze "
Gratulacje dla TRIO. Trzeba być naprawdę utalentowanym żeby taki klub spuścić do 1 ligi .... |
zagłebie sie tym samym wlasnie utrzymało
|
mamy łatwy terminarz, Zagłębie bedzie wszystko przegrywac :rotfl:
|
Ciekawe czy się za rok utrzymamy w I lidze.
Z naszymi geniuszami u sterów obawiam się, że polecimy z długami do II ligi. |
Od początku czułem że Lubin się nie da przegonić.
Jutro Stal - Śląsk choć w sumie nie wiem czy w ogóle jest na co jeszcze liczyć |
Brawo dla włodarzy Klubem. Co wyście do k.. nędzy zrobili z Wisłą Kraków.
|
Dzisiaj umarła nadzieja że jednak unikniemy spadku. Raków był jeszcze bardziej chujowy niż Zagłębie i cóż..żegnaj ekstraklaso. Witaj 1 ligo.
ZARZĄD. DZIĘKUJEMY. |
Cytat:
Wisła Kraków to kiedyś mocny klub który przez lata służył za pralnię brudnych pieniędzy gangom narkotykowym a teraz z nowymi włodarzami odbudowuje się niemal od zera. |
Cytat:
|
Cytat:
Uczciwie byloby rozgraniczyc uratowanie Wisly od konsekwentnego pchania jej w dol. Pierwsze bylo czynem szlachetnym i godnym pochwaly. Drugie to pokaz indolencji i nieumiejetnosci wyciagania wnioskow. Wyszlo troche na to, ze oddech przywrocili nam ratownicy, ktorzy potem nie wiedzieli, co robic (albo wiedziec nie chcieli ;-) ). |
Cytat:
Różnice są dwie: 1) wtedy klub prał pieniądze z przestępstw, teraz po prostu przepala legalnie nabytą kasę od kibiców/sponsorów; 2) wtedy mieliśmy od czasu do czasu intuicję w transferach, teraz zatrudniamy wyłącznie inwalidów. |
Cytat:
Wisła Kraków znaczy dzisiaj tyle co Stal Mielec jeżeli chodzi o siłę sportową. Nic. Bujanie w obłokach i megalomania, odklejone oczekiwania to jedno ze źródeł obecnej sytuacji: zamiast robić skład na utrzymanie u nas wymyślano krakowską piłkę, Wiślackie DNA etc. |
Ale o czym ty chłopie pierrdolisz?? Jaki mamy budżet, ile wydaliśmy ma Fazlagicia?
|
Cytat:
|
Cytat:
RAF - ja pisałem co robimy źle, ludzie tutaj - że taka firma jak Wisła Kraków nie może spaść. Problem w tym że to jest wielkość urojona. U nas trzeba było od zera zbudować wszystko i spłacać jednocześnie długi, a Ty reagujesz jakbyśmy byli potentatem ligowym którego trio spuściło z ligi. |
Cytat:
Może i bez sensu wydawali, ale za to ile! ;) Najważniejsze, żeby wzięli to na klatę. Jutro przejdą od etapu sprawdzania jakie budżety mają inne kluby I-ligowe do sprawdzania jaki my możemy mieć. A potem twardy reset i za już dwa-trzy miesiące zaczniemy budować od nowa. Wagony się już grzeją. |
Cytat:
|
No to więc właśnie. I za to należy zjebać trio. Nie mogą zasłaniać się czasami sarapaty itd, bo powinni byli stworzyć drużynę osiągającą wyniki mniej więcej w połowie tabeli conajmniej. Dopóki za wymagające rzeczy będą odpowiadać "legendy" to nic.sie nie.zmieni.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl