![]() |
Pół stadionu zapełnimy jutro zapełnimy, więc jakiś sukces jest, ale i tak jak na Wisłę i Jej kibiców to słabo...
Jeden jedyny mecz w którym nikt nie może zarzucić nam, że przychodzimy na mecz ze względu na przeciwnika i taka posłucha. |
Oo, kubki dorzucili, dobra wiadomość bo ostatnio przegapiłem :)
|
Koledzy kupujcie te szaliki dla Domu Dziecka zostało 43 sztuki !!!!
Powinni podać co AMBASADORZY zrobili dla tego projektu... |
Panowie (i Panie) jeśli Ktoś jeszcze nie zakupił biletu, a nie chce stać w kolejkach, to pamiętajcie, że jedynie do godz. 8.00 jutro można zakupić za pośrednictwem internetu.
|
3 cel zrealizowany
|
Teraz powinna być pełna mobilizacja !!!
Na ten moment słabo z biletami: sprzedanych biletów 11.958 kwota 750.615,00 zł Pogoda zapowiada się niezła mam nadzieje że sporo osób ruszy do kas. |
Hej właśnie po raz pierwszy jadę na mecz z Torunia. Którą linią najlepiej trafić z Głównego PKP na Reymonta?
|
Idź sobie na ul. Pawią (przechodzisz przez Galerię Krakowską z Dworca) i masz stamtąd autokary o numerach 179 lub inne, Twój kierunek to albo przystanek "Cracovia" - dalej ul. 3 Maja albo przystanek "AGH" i ul. Reymonta:)
Nie polecam włażenia do tramwaju bo właśnie trwa remont 1 obwodnicy co skutecznie uniemożliwia bezpośredni dojazd na stadion. |
Do sprawdzenia połączeń MPK warto korzystać ze strony http://jakdojade.pl.
|
Pierwszy raz kupuje bilety tuż przed meczem, ile trzeba być wcześniej żeby kupno biletu się zgrało z wejsciem na stadion przed 1 gwizdkiem?
|
1,5 h przed meczem na spokojnie wystarczy.
|
spokojnie? sie okaze.. :D
sporo osob wymienia tez vouchery a to trwa jedna wymiana vouchera = kupno 3 biletow. to, ze sprzedawane sa bilety az do zakonczenia meczu o czyms swiadczy.. wiadomo, ze sporo osob nie wejdzie rowno z gwizdkiem. Ja ci radze jak najwczesniej przyjsc po bilet, nawet teraz zeby miec swiety spokoj, potem bedzie miazga pod kasami. |
Jeszcze jedno pytanie, tym razem co do koszulki okolicznościowej. Z tego co przeczytałem to nr na koszulce są w przedziałach 1907-2016 z wyjątkami, więc na koszulkę z niskim numerem np. 7 nie mam co liczyć. W takim razie czy jest możliwość, żeby koszulka była bez numeru?
|
Frekwencja będzie około 22 tysięcy. Na stronie fans4club nie są zliczana bilety które kupuje się w kasach. Zobaczcie na stronie https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...wiazdy,39.html jak zapieprza sprzedaż.
|
Cytat:
|
To na ten moment sprzedano około 17 tysięcy, myślę więc że 22 będzie spokojnie.
|
Cytat:
|
12.500, a nie około 17.
I nie musicie cały czas podawać i domniemywać, każdy może sobie zajrzeć na stronę i zobaczyć. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Siemano
Byc moze ktos ma rozwiazanie problemu z transmisja zagranice. Z tego co widze to nie bede mogl obejrzec transmisji na zywo bo "Live Streaming is not available in your country due to rights issues". Czy ktos ma jakies w miare dobrze dzialajace proxy, ewentualnie jakies alternatywne zrodlo transmisji? dzienx |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie ma bledu, moze ktos chce wejsc w 53 minucie meczu bo wczesniej nie mogl sie wyrobic? sa tacy co wejda na ostatnie 15 min bo wczesniej nie mogli albo chca bilet na pamiatke :) Po zakonczeniu meczu pewnie beda jeszcze jakies atrakcje wiec jak wejdzie w 80 minucie to tak jakby weszedl w 40 :)
|
Cytat:
Hola nie dala rady Dzieki |
Świetny felieton również w Radio Kraków jak stwierdził prowadzący"...Wisła Kraków to też nasza historia", wszystkie komentarze z wielkich meczów z Barceloną, Parmą, Schalke, Panatinaioksem, strasznie fajnie po tylu latach posłuchać Tadka Kwaśniaka/Soleckiego podczas tych meczy....
|
Chyba wszystko się udało - pogoda, zawodnicy, klimat nawet te kilkanaście tysięcy luda wyszło ok bo się bałem że 10k nie będzie.
Bardzo mi brakuje kogoś takiego jak Moskalewicz - Olo zawsze robił 2x więcej kilometrów niż reszta drużyny, kij że czasami bezproduktywnie ale chociaż biegał i gryzł trawę :) |
Szkoda tylko że niektórzy na C mają kompleks drugiej strony Błon co próbowali kilkakrotnie udowodnić :/ oj żenada żenada. Aż prosiło się wyskandować Pana Kazia Kmiecika chociażby ... zamiast bluzgać. Na dodatek z dzieckiem w gnieździe...
|
Cytat:
To jak dostanę swoją nagrodę? PS. szkoda ze sie nie udało |
Czemu młody gniazdowy nie wywołał wszystkich zgód?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl