![]() |
.......................
|
^^ Ty se jaja robisz prawda?
|
Cytat:
|
Dobrze, że chociaż proste linie narysował:rotfl:
|
Cytat:
|
Najebany to do spania :D
|
Dobry agent :lol:
|
No w sumie jak się teraz przypatrzyłem to coś chvjowe wyszły. :D
|
Jeb.....y ma rozmach
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj aptekarskie faule, aptekarski karny i aptekarskie spalone. Sędzia był konsekwentny.
|
Już nie rozkminiajcie po prostu przesunąłem w PS względem linii pola.
|
najgorsze ze pewnie cały ten Var ogarniają podobni "profesjonaliści"
|
Wchodzę na to forum dla takich postów :D
|
Na serio: na tym drugim zdjęciu stopklatka jest minimalnie za wcześnie, nasz zawodnik jeszcze nie dotknął piłki.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tip: patrz na linię trawy, jest bardziej wiarygodna. Wdg mnie w obu przypadkach spalony był. Przy bramce Lopeza naprawde minimalny ale jednak byl... |
Rzadko, naprawdę rzadko się wypowiadam na forum ale... R33 - szacunek za posta roku z tymi kreskami. Dawno tak nie brechtałem na trzeźwo.
|
https://zapodaj.net/5cf84538b8f31.png.html
Ujęcie z innej kamery, ale z dokładnym momentem podania. Wygląda na spalony. |
R33 juz kuva lepiej nic nie rysuj.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
R33 to musi byc pan Slawek podobnie wszystko nagina.
P.s. Post roku |
No linie kapitalne. Też się popłakałem ze śmiechu, szczególnie z komentarzy.
Spalone były. Minimalne, ale były. Minimalny spalony to nadal spalony. |
https://www.wislakrakow.com/forum/sh...&postcount=175 - tu kreski wyrysowane przez nc plus
|
Tak jak rano pisalem naszym arbitrom to nic nie pomoze, Var czy nie Var i tak beda sobie sedziowac tak jak im sie bedzie podobalo. To co dzisiaj odpierdalal ten sedzia to skaranie boskie, w paru sytuacjach nawet faulu nie bylo a ten dyktowal wolne dla Sandecji. Tak w ogole to straszne cioty z tych ich pilkarzy, lekko wiatr zawieje a ci juz leza, to kobiety jak graja tak sie nie klada jak oni to robili
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Var to chyba lepiej dać sobie z tym spokój albo używać w ewidentnych sytuacjach jak ręka Siemaszki, piłka 3 metry za linia Jedrzejczyka itp. |
Cytat:
|
I po co ta mowa nienawisci :)
MAKE LOVE NOT VAR !!! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl