![]() |
¦l±sk - Wisła 0:2 ( 0:1 )
Skład: Pareiko - Stolarski Głowacki Uryga Burliga - Wilk Chrapek Boguski Sarki Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła , Iliev , Bunoza Gole: Sikorski , Sarki |
¦l±sk - Wisła 1:2 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Uryga,Burliga - Wilk,Garguła,Ilev,Sarki,Chrapek - Boguski Zmiany : Kosowski,Sikorski, Genkov Bramka : Sarki, Boguski |
¦l±sk - Wisła 2:1 (1:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk - Chrapek, Garguła - Sarki, Kosowski - Boguski Zmiany : Iliev,Sikorski, Bunoza Bramka : Garguła :-D |
¦l±sk - Wisła 1:1 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Uryga,Burliga - Wilk,Sobolewski,Kosowski,Sarki,Chrapek - Boguski Zmiany :Garguła,Sikorski, Bunoza Bramka : Boguski |
¦l±sk - Wisła 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek, Kosowski, Sarki, Boguski - Sikorski Zmiany: Genkov, Garguła, Iliev |
¦l±sk - Wisła 2-3 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek, Boguski, Sarki, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Bunoza Bramki: Sarki, Sikorski, Głowacki |
¦l±sk - Wisła 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Sarki, Wilk, Chrapek, Garguła, Kosowski - Boguski Zmiany: Genkov, Iliev, Jovanović Bramki: Boguski, Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Uryga, Głowacki, Burliga - Wilk, Chrapek, Sarki, Boguski, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Genkov Bramki: Chrapek, Sarki, Sikorski |
¦l±sk - Wisła 2:3 (1:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk - Chrapek, Garguła - Sarki, Kosowski - Boguski Zmiany : Iliev,Sikorski, Bunoza Bramka : Kosowski,Chrapek,Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Uryga, Głowacki, Burliga - Wilk, Chrapek, Sarki, Boguski, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Genkov Bramki: Chrapek, Sarki, Sikorski |
¦l±sk - Wisła 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Sarki, Wilk, Chrapek, Boguski, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Jovanović Bramki: Kosowski, Sikorski |
¦l±sk -Wisła 0:2 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski , Głowacki , Uryga , Burliga - Sarki , Wilk , Chrapek ,Kosowski , Boguski - Sikorski Bramki ; Sarki , Chrapek Zmiany : Garguła , Iliev , Genkov |
¦l±sk - Wisła 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Sarki, Boguski, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Bunoza, Bramki: Sarki, Chrapek |
¦l±sk - Wisła 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Sarki, Boguski, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła,Iliev,Bunoza Bramka: Boguski |
¦l±sk - Wisła 2-2 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek, Boguski, Sarki, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Genkov Bramki: Sikorski, Boguski |
¦l±sk - Wisła 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Sarki, Boguski, Kosowski - Sikorski Zmiany: Iliev, Jovanović, Garguła Bramki: Sarki, Chrapek, Sikorski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Sarki, Wilk, Chrapek, Kosowski - Boguski - Sikorski Zmiany: Garguła, Bunoza, Jovanović Bramki: Sikorski, Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Uryga - Burliga - Sarki - Wilk - Chrapek - Kosowski - Boguski - Sikorski Zmiany: Garguła , Iliev , Chavez Bramki : Chrapek , Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0 : 2 (0 : 1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek, Sarki, Kosowski, Boguski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Genkov Bramki: Boguski, Kosowski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Uryga, Stolarski - Wilk, Chrapek, Sarki, Kosowski, Garguła - Boguski Zmiany: Sikorski, Jovanović, Iliev Bramki: Chrapek, Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład :Mi¶kiewicz - Stolarski - Uryga - Głowacki - Burliga - Wilk - Chrapek - Sarki - Kosowski - Boguski - Sikorski Zmiany : Garguła,Iliev,Genkov Bramki: Sarki , Chrapek |
¦l±sk Wrocław-Wisła Kraków 1-2(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Stolarski-Głowacki-Uryga-Burliga-Sarki-Wilk-Chrapek-Boguski-Kosowski-Sikorski Zmiany: Iliev-Garguła-Bunoza Bramki: Boguski-Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek, Garguła, Sarki, Kosowski - Sikorski Bramki: Sikorski, Sarki Zmiany: Boguski, Iliev, Chavez |
¦l±sk - Wisła 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Sarki, Boguski, Kosowski - Sikorski Zmiany: Garguła, Iliev, Jovanovic Bramki: Sarki, Sikorski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek, Boguski, Sarki, Kosowski - Sikorski Bramki: Głowacki, Sarki, Kosowski Zmiany: Garguła, Iliev, Szewczyk |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Sarki, Wilk, Chrapek, Kosowski - Boguski - Sikorski Zmiany: Garguła, Bunoza, Jovanović Bramki: Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Sarki, Wilk, Chrapek, Kosowski - Boguski - Sikorski Zmiany: Garguła, Genkov, Iliev Bramki: Sarki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2 :1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Sarki, Wilk, Chrapek, Kosowski - Boguski - Sikorski Zmiany: Garguła, Genkov, Iliev Bramka: Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Chavez, Burliga - Wilk, Uryga, Chrapek, Boguski, Sarki - Sikorski Zmiany: Iliev, Kosowski, Genkov Bramki: Sikorski, Sarki |
Witam, klasyfikacja po spotkaniu ¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków pojawi się jutro. Teraz kilka statystyk:
Oddano 36 typów z czego 35 prawidłowych. O to jak typujecie wynik dzisiejszego pojedynku: 1:2 - 13 osób 2:1 - 5 osób 0-2 - 4 osoby 1-3 - 4 osoby 1-1 - 3 osoby 2-3 - 2 osoby 0-1 - 2 osoby 1-0 - 1 osoba 2-2 - 1 osoba Kto autorem bramki dla Wisły Kraków? Bior±c pod uwagę wszystkie 35 typów, podali¶cie że Wisła strzeli dzi¶ ł±cznie 64 bramki o to jakich strzelców typujecie: Emmanuel Sarki - 22 Rafał Boguski - 12 Michał Chrapek - 11 Daniel Sikorski - 11 Kamil Kosowski - 4 Arkadiusz Głowacki - 2 Łukasz Garguła - 1 Patryk Małecki - 1 |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl