![]() |
Cytat:
nie opowiadaj w 12 potknął się na piłce:p |
Cytat:
Mecz beznadzieja, nie chce się Wiślakom, oj nie chce... |
JEDZIEMY NA DWIE STRONY ! JAZDA JAZDA JAZDA ! wyluzujcie panowie, wiem ze nerwy szarpią ale powoli:)
|
Garguła i Sobol jak na razie katastrofalnie. Najlepszy Jaliens.
|
o matko na co nasi czekaja..
|
W jak chujowej dyspozycji musi być Rios skoro Maaskant woli wystawić do składu Żurawskiego?
|
Żurawski też kompletnie niewidoczny, akurat sami polacy .. w drugiej Wilk, Rios, Melikson im się będzie chciało
|
Chavez rzĄdzi w obronie
|
hehe już się zaczyna;) naprawdę forum powinno być zamnknięte na czas forum..
|
Nasze gwiazdy myslaly ze sie Podbeskidzie przed nimi polozy i wygraja na luzie 5-0
|
Cytat:
|
Panie!! jakie fantazja Guły, jakby nie można było tego złamać i strzelić w długi róg....
|
to sa jakies jaja ................ zero pomyslu, ja tego nie rozumiem, paru rezerwowych gra ale czy oni sa tak slabi ?
|
rzuty rożne 1-7 ..
|
Cytat:
|
Gargula to wogule gra?
chlop sie boi brac odpowiedzialnosc nie wychodzi po pilki Zuraw kolejny nie widoczny czlowiek |
Cytat:
|
Małecki mnie zdziwił w tej akcji. Rozegrał ją jak rasowy pomocnik.
|
Ciekawe czy Podbeskidzie prezentuje podobny poziom jak Levadia?:/ Jeszcze szkoda że Kirm nie wali po słupkach.
|
Mam takie spostrzezenie, moze Cie sie z nim nie zgadzac, ale wedlug mnie z Garguly juz nic nie bedzie. Wnioskujac po zdjeciach z oficjalnej, ze zgrupowan, treningow za duzo przebywa w towarzystwie Zurawskiego, juz nawet zaczyna go przypominac swoja gra.
|
niestety Sobol też nic nie gra
|
Cieńciała jak ZIDAN
|
przeciez oni nas zgnoja u siebie, trzeba trojke strzelic minimum...a tu sie nie zanosi nawet na 1-0
|
gdyby Podbeskidzie awansowało to byłby całkiem ciekawy zespół
Nasi w II połowie ruszą, ale za pierwszą to bat na gołe dupska, ta chęć wygrania na stojąco jak najmniejszym wysiłkiem wnerwia mnie bardzo. |
Może gdyby stracili pierwsi bramkę to byłoby lepiej?
|
RM wpuści zapewne po przerwie Meliksona. Problem w tym, czy jest na dziś jakiś gjeniusz, który choć jedną piłkę by wykorzystał...
|
bardzo słabo to wygląda.... Niestety...
|
mam nadzieje ze zejdzie Zurawski i Gargula, taki piach graja
z Arka gralismy sto razy lepiej Pareiko poki co najlepszy |
Cytat:
|
Środek kwiczy , Garguła ..on gra w tym meczu ? Żurawki on też gra ?
Widać że Zlali ten mecz , w drugiej połowie trzeba zacząć grać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl