![]() |
A ja bym na miejscu klubu przedłużył z nim umowę, z zastrzeżeniem, że w przypadku skazania umowa zostaje rozwiązana ze skutkiem natychmiastowym bez odszkodowania. Byłby to też niezły ruch PRowy bo Wisła by pokazała, że wierzy swoim pracownikom i zawsze mogą oni liczyć na wsparcie klubu. Poza tym nie przedłużanie dobrego fachowca w związku z samymi zarzutami to strzał w stopę - bo jak wiadomo oskarżony =/= winny, więc czemu nie miałby kontynuować dobrej roboty dalej i czekać spokojnie na uniewinnienie (bądź skazanie, choć osobiście wierze w niewinność naszego trenera)?
|
Cytat:
Jeśli jest czysty - podpisze. Jeśli nie i będzie się bał podpisać - dowidzenia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Słuchaj jak cię nie skażą to jesteś z nami, będziesz mógł pracować u nas , a jak cie skażą, dawaj całe pieniądze, nic, że być może twoja rodzina pójdzie na bruk. Musiałby mieć 100% zaufanie do sądów w Polsce a z tym różnie może być, wystarczy, że ktoś mataczył przeciw niemu i nawet jak jest niewinny może się nie wybronić. |
Cytat:
Tylko takie żeby zdjęcie nadal wygladało dobrze. Nawet 20 min możesz to robić :-D Serio, wrzuć foto z usuniętymi 3 w/w panami. |
Mam nadzieję , że nikt mnie nie zabije
http://i.imgur.com/BkiAG.jpg (5 minut roboty) A tak poważnie , to dziwne by usuwali zawodników ze zdjęcia grupowego :) Skompletujemy kadrę, będzie sesja zdjęciowa to kilku zawodników zniknie, a na ich miejsce pojawią się nowi :) Żebyśmy mieli tylko takie problemy ;) |
Klub informuje, że umowa wiążąca Grzegorza Kurdziela z Wisła Kraków do końca poprzedniego sezonu wygasa i nie zostanie przedłużona.
Wisła Kraków SA http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...at_klubu_9863/ |
W tym momencie każdy, kto będzie przychodził pracować do Wisły ma prawo myśleć:
Cytat:
|
Wiecie kto zostanie nowym trenerem bramkarzy ? Jurek Dudek ;) Zobaczycie. On mówił o Krakowie, a teraz Maaskant mówi że będzie niespodzianką to i że wszyscy się zdziwią. Ktoś to mówi po Polsku, ale również po angielsku. No i że będzie to naprawdę wielka niespodzianka, jutro się dowiemy bo pojedzie z nimi do Zakopanego.
|
Dudek mówił że chce grać nadal i chętnie zostałby w Hiszpanii bo jego rodzina się tam dobrze czuje
|
Cytat:
|
może mi ktoś powiedzieć dlaczego wszyscy twierdzą, że Kurdziel jest świetnym fachowcem?
|
Jakbyś był choć raz na treningu Wisły, to byś wiedział. Zobacz też jak przy nim rozwinął się Pawełek i Kurto. On cały czas wymyśla fajne ćwiczenia, wyszukuje w internecie itp. co z punktu widzenia bramkarza jest bardzo ważne, bo nie masz ciągłej rutyny i monotonii.
|
Cytat:
Na temat czy jet winny nie będę sie wypowiadał bo go osobiście nie znam ale jeśli udowodni on swoją niewinność to powinien wystąpić o zajeb.ście wielkie odszkodowanie bo stracił świetną prace i przede wszystkim dobre imię a w sporcie jakiekolwiek wiązanie danej osoby z korupcją działa na potencjalnych pracodawców odstraszająco jak smród skunksa |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Prokuratura caly czas ma zabawe, bo wzywaja nowych ktorzy musza podac jakies nazwiska i tak w koło macieju. Szkoda Grześka bo miał warsztat który cały czas udoskonalał. |
Cytat:
|
Widzisz, wystarczy że ktoś im powiedział "Zagłębie sprzedało 20 spotkań. Nie wierzę, żeby bramkarz nie brał w tym udziału" i jazda zarzuty dla Grześka itp.
A teraz zobacz ile tu jest wyroków (ile z nich dotyczy sędziów z otoczenia fryzjera), a ilu było zatrzymanych? Drumlak utknął, bo Filipiak zapragnął go zniszczyć. I wszyscy o tym wiemy. Każdy kto zna choć trochę środowisko profesora (choćby przez pracę w jego firmie) wie, że z nim się nie zaczyna, bo plecy ma ogromne. Każdy kto skojarzy dlaczego Cracovia przewija się ciągle w temacie zarzutów korupcyjnych, a czemu nikomu z tej Cracovii zarzutów nie postawiono, też może latwo skojarzyć fakty dlaczego Drumlaka zatrzymano. |
Cytat:
|
Mecze o które zarzuty usłyszał Grzesiek były podobno przez Zagłębie kupione, a nie sprzedane. Info z forum kibiców Zagłębia.
Więc jeżeli jedynym faktem ustalonym przez prokuraturę jest to, że grał w tych meczach i jako bramkarz ustawił kupiony mecz to mamy do czynienia z małym absurdem. Komuś widocznie musiało bardzo zależeć, żeby skomplikować mu życie... |
Jakie były jazdy na Amikowców jak bronili Reisa a widzę że wystarczy znać 'Grześka' by robić to samo.
Dj_ibutti - Rozumiem że wg Ciebie wszyscy niewinni a afera wywołana została przez prokuraturę która wrabia bogu ducha winnych piłkarzy:)? Zejdź na ziemię.Grajki , podobnie zresztą jak cała reszta 'towarzystwa'(trenerzy,działacze,sędziowie itp) dzielą się na tych co handlowali a nie ma nic na nich i handlowali i jest coś na nich.Być może są tacy co tego nie robili ale to procent ogółu i do tego musieli po prostu dobrze trafić To był cały system w którym nie mogłeś powiedzieć - 'ja się w to nie bawię' bo system by cie zmielił.Dlatego sorry, prędzej uwierze że Łobo wygryzie Ronaldo w Realu, niż w to że Kurdziel, pałętający się po regionalnych ligach, jest czysty. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jestem blisko związany ze środowiskiem prawniczym, więc wiem jak działa w Polsce prokuratura... W podobny sposób było ze sprawą Majdana i Świerczewskiego. Prokuratura, media, kajdanki, więzienie, a potem co się okazało? Że monitoring pokazał prawdę i kicha, nie udało się zrobić medialnego zatrzymania, a przepraszam próżno szukać. Kominek - absurd, bo ciągle się przewija "ustawił wynik meczu". A co mógł zrobić. Owszem jedyne co mógł, to mógł wiedzieć. |
Cytat:
Cytat:
|
Stan Valckx dzisiaj w południe uczestniczył w konferencji prasowej, a po południu oglądał mecz na stadionie w Katowicach pomiędzy GKS a Pogonią Szczecin (za Czadoblogiem). Zaimponował mi ten nius, to przekazuję dalej : )
|
Bardzo bym chciał żeby był niewiany ale to że był bramkarzem nic nie zaznaczy - to On mógł inicjować to On mógł zbierać pieniądze to On mógł wręczać. W tej chwili mamy tylko oświadczenie naszego trenera, który mówi że jest niewinny. Jemu wierzymy, Łobodzińskiemu który też mówi że jest niewinny nie wierzymy. Powtarzam bardzo bym chciał ale na razie jest 50 na 50
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl