![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:lol: |
Cytat:
Jak ugrywali tytuły, to był Zizu. Teraz takim Zizu miał byc Yoann, ale nie będzie, bo strzela z ucha i sprzedaje przeciwnikow Domeneka. Z racji tego koledzy, jesli ich tak wogole mozna nazwac nie podaja mu. Na Mistrzostwach Świata, jak sie nie ma monolitu, tylko bande rozkapryszonych chłopaczkow, to ciezko bedzie cokolwiek ugrać. Ale maja Francuzi swój upór, nie zwolnini Domeneka kiedy mieli go zwolnić, wiec teraz zbierają plon. Lolo Blanc bedzie miał cięzki orzech. Klose jest idiotą. Jak mozna byc napastnikiem i dostac w 37minut 2 żółte kartki.... |
Jesssssttttt!
Jak ja nie lubię Niemców i tego Klosego! Brawo Serbia! |
Bardzo dobry poziom sędziowania na Mundialu. Sędziowie nie przebierają w bawełnę z głupimi zachowaniami piłkarzy tak jak dzisiaj np zachował się Miro Klose. Niemiecka żelazna dyscyplina się posypała i mamy 1-0 do przerwy
|
Klose to idiota jak Cahil. To samo.
Sędzia z Hiszpanii postanowił wyładować swoje frustracje po przegranej jego rodaków rozdając żółte kartki na prawo ilewo. W ten sposób chce aby pamiętano o Hiszpanii:D Pech Khediry bo było by po 1-1 |
Cytat:
|
Napred Srbija! Dobić Niemiaszków!
|
Jesli jeszcze Australia wygra z Ghana, to zrobi sie w tej grupie bardzo ciekawie ;). A pilkarze w tym spotkaniu zamiast grac, to sie kopia...sluszne zolte kartki dla obu stron.
|
Niemcy,nawet w 10 są w stanie spokojnie zremisować a nawet wygrać,także będzie ciekawie.I bynajmniej nie jestem za helmutami :)
|
Cytat:
14' - 3 miejsce ? |
o ****a co zrobil Vidic :D coraz wiecej żółtych kartek
|
Lecz karny nie zostal strzelony za lekki strzał Podolskiego;D
|
Wreszcie dobry mecz na tych mistrzostwach!
|
Brawa dla Serbii! Nic wielkiego nie pokazali, ale ważne że Niemcy przegrali :D
|
Nie wiem co maja Ci Serbowie, ze w polu karnym zagrywaja reka. Jakby tak Vidic grał w Manchesterze to by długo nie zagoscił w składzie United. Brawa dla Serbow za pokonanie znienawidzonych przez wiekszosc Niemcow. Serbowie dzisiaj mowia- Deutschland Deutschland auf Wiedersehen!! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moje 200zł tez mowi Auf wiedersehen i zyczy szkopom zeby z grupy nie wyszli.
|
wczoraj Grecja i Meksyk. Dzisiaj na razie Serbia.
I co ku**a, mam myśleć ze teraz Słowenia wygra z Usa i Algieria z Angolami? Te mistrzostwa wygra....Jabulani. |
Cytat:
|
Mi już tak nie żal, bo kupony wczoraj Nigeria i Francja zawaliły ;) Na mistrzostwach już nie stawiam zakładów ;)
|
Te mistrzostwa pewnie wygra ktoś z Ameryki Południowej - Europa wygrywa tylko u Siebie. Oczywiście mam na myśli Brazylię (niestety), ewentualnie Argentynę (może wreszcie?).
A co do meczu - jak się karnych nie strzela grając w 10 to o czym mowa. Podolski - dużo wiatru a nieskuteczny dziś jak Brożek z najgorszych koszmarów. Serbia cienka - stwarzała sytuacje pod koniec meczu kiedy Niemcy się już całkiem odkryli i również pudłowała. Dla mnie mecz powinien zakończyć się remisem ze wskazaniem na Niemcy. (Ileż sytuacji zmarnował sam Podolski...) A co do tego kto wyjdzie z grupy.... kto wie czy Niemcy nie będą w najgorszej sytuacji. Wszystko zależy jak się ułoży mecz Australia - Ghana. Na własne życzenie (Klose) postawili się w sytuacji że mogą grać o życie z Ghaną której będzie wystarczał remis a Niemcy żeby awansować będą musieli wygrać..... |
Cytat:
|
Cytat:
Ja tam liczę na Słowenię dziś, słabo Niemcy słabo może być problem z wyjściem z grupy. edit : Już 1-0 ładna bramka. |
LOOOOOOOOOOOOL
sory ze off topic, no ale Słowenia strzeliła |
"Słoweńcy wygrywają z Afrykanami 1 do 0 " ...Szpakowski nie był by sobą gdyby numeru nie odwalił:)
|
Piekna bramke strzelil Walter Birsa.
|
Birsa - ciekawe czy Auxerre zamieniłoby się z nami. Jeden Słoweniec za drugiego:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl