![]() |
Na konsolach wygląda słabiutko. Nie wiem- MW to ciągle odgrzewany kotlet. Jeżeli nic nie wymyślą nowego (a zapowiada się, że nawet silnik będzie ten sam) to Activision podziękuje...
|
Tak, silnik będzie ten sam, więc lipa. Nie rozumiem , kasy im brak na zrobienie nowego po tylu latach i sprzedanych milionach???? Ciekawe czy podciągną grafę w Battle Field na konsolach. Nie chce mi sięgrać w grę o gorszej jakości bo mam konsolę. Na PC to jużtylko na nowe hirołsy czekam :D
Aha! Jak pisałem, gram w MW2. I nie wiem, dlaczego nie updatują mi się statystyki w leaderboardsach. Teżtak macie? czy może to dlatego że zmieniłem stare ps3 na nowe? |
Raczej wątpliwe. Panowie z DICE nie potrafią ogarnąć PS 3. Na konsolach BF 3 ponoć ma chodzić w 720p, do tego te ząbkowanie :/ Powinni pójść na korepetycje do Naugty Dog :D
|
Czy przerobiony europejski X360 czyta płyty NTSC? Zastanawiałem się nad kupnem X'a, ale okazuje się że na PALu nie pogram w NCAA, NFL i kilka innych "amerykańskich" gierek... Dlatego myślę o przeróbce? Da się?
|
Jesteś pewny? Wydaje mi się, że te regiony tyczyły sie tylko filmów a gry latały wszystkie.
|
Sto procent. Jest cały 100 stronnicowy wątek na stronie EA, gdzie każdy post wygląda "Make a PAL version!!!!" ;)
|
rzeczywiście, nie wiem jak na xboxie, ale na PS3 Bad Company 2 wyglądało kiepsko. może będzie lepiej tym razem. Przecież największe kokosy robią na konsolach...
|
SPRZEDAM GRY ORYGINALNE W OPAKOWANIU Z INSTRUKCJĄ W ŚWIETNYM STANIE NA PS3:
-Little Big Planet -NHL 10 -Top Spin 3 -Need for Speed Undercover -Władca Pierścieni Podbój -Pure Football -Naruto Ultimate Ninja Storm -Fifa 10 |
Cytat:
|
http://allegro.pl/konsola-psp-vordon...739276403.html
Jak to możliwe że gość sprzedaje PSP po 200 zł? |
Bo to nie jest PSP by SONY :)
|
Cytat:
|
Kto ogrywa Deus EX? W gazetach i necie noty 9/10 a Wasze opinie?
|
Ja ogrywam. Całkiem miło się gra (oczywiście, jak na hc przystało zacząłem od przechodzenia gry w 100% stealth :D ). Interesujący wątek główny, miła grafika, ciekawy system rozwoju "postaci". Jak dla mnie 8.5/10 jeżeli przechodzi się "stealth" , jeżeli a'la Rambo to 7.5/10. (ale ja jestem bardzo wybredny i wymagający :) , więc te moje noty są bardzo wysokie). Polecam.
|
Panowie, polecicie jakis solidny "warsztat", ktory przerobi xbox'a? grubasek elite z nagrywarka lite-ona z 2009 roku.
Przerabiam, bo mi MS zbanowal konto za rzekoma kradziez ze sklepu, ktorej de facto nie bylo. |
Potrzebuje namiary na jakiegos solidnego goscia ktory naprawi moje ps3.. najlepiej jakis nr tel lub gg..
Konsola nie wykrywa gier...choc filmy w DIvx ie moge ogladac... dziwna sprawa |
Cytat:
|
Cytat:
Kupowalem punkty na allegro, ale za to nie powinni mnie zbanowac. Kiedys tez kumpel przyniosl swoje konto do mnie i gralismy razem w arcade'y. W mailu MS napisal dokladnie: Cytat:
|
Cytat:
Brzydki bana masz właśnie za kupowanie punktów na allegro: sprawdz wypowiedz pana z MS http://consoleo.pl/koniec-tanich-microsoft-points/ |
Cytat:
Z tego co ludzie piszą to pewnie graliście w arcade no jtag. Załóż nowe konto na konsoli i live powinien na nim śmigać. |
To, ze na konto to wiem. ;)
Raczej ku przerobce sie sklonie - pogonie oryginaly i bede gral na przerobkach. Prawda taka, ze przez net gralem sporadycznie. |
Cytat:
|
Cytat:
Konta z punktami są na allegro i mają się dobrze. Pan z M$ mówi że można spodziewać się bana na KONTO. A Tobie to konto jest potrzebne tylko do ściągnięcia gry, bo później gry działają na każdym koncie na danej konsoli. |
Dokładnie, o nowe Deus Ex mi chodziło. I dobrze, nie przyznam się że nie grałem w pierwszą część :D
|
Premiera FIFY 12 podobno 30 września a coś takiego znalazłem w sieci
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...75612949_n.jpg Jest już gdzieś do kupienia w Krakowie? edit: Namierzyłem FIFE w Saturnie w Galerii Krakowskiej. |
Nie ogarniam tego tactical defence. Dlatego zmieniłem ustawienia gry w obronie na standardowe.
|
Cytat:
|
witam ostatnio przerzuciłem się na starego dobrego srebniaka czyli na slima PS2 niestety w padzie szwankuje trójkąt podobno wystarczy rozkręcić Dual Shocka 2 i poprawić przycisk tylko że nie za bardzo się orientuję jak go naprawić zwłaszcza jeśli chodzi o skręcanie byłbym wdzięczny za pomoc i ewentualne instrukcje
|
kolego na youtube jest tego od groma, wpisz cos w stylu "how to fix dualshock 2"
|
Polska wersja nowej fify jest bez reklam na realu czy milanie, czy jest normalnie z bwin czy bet365 itd.?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl