![]() |
Cytat:
za co ma byc? ta Jagielonia razi po oczach |
Cytat:
Sama Cracovia, w Krakowie sama Cracovia! ;o |
jak cracovia mozna napisac wielka litera? i nazwac ich przyjaciołmi? :)
|
Cytat:
a tak na serio niech razi, malo mnie to obchodzi... zresztą kmwtw :D:lol: edytka: ibutek. gdzie to nas weźmiesz?:D |
Oglądał ktoś "Mam talent" ?? Ta matka tego ziomusia co grał na fortepianie powiedziała jedno zdanie które mnie poruszyło: "Lepiej byc szczęśliwym drwalem niż nieszczęśliwym lekarzem". I to prawda, trzeba korzystac z zycia poki się da a nie w książkach siedziec cały czas i zostaniesz lekarzem i *uja będziesz miał z kawałka tego swojego życia...
Ale mnie wzieło coś na rozmyślanie żywotu:P |
Magdo - kultura tego wymaga ;] Zresztą "nazwy klubów piszemy duża literą"
A Jaga niech razi, zgadzam się ;] |
kultura kulturą. ale nazwy zalezy jakich klubów. :)
uwazacie ze Jaga powinna byc dalej naszym bratem? |
Cytat:
Magdo, moim przyjacielem Jaga nadal jest :) Ale to indywidualna sprawa :P |
no tak.jednych jest a drugim nie :)
Wielu pewno nadal jeździ na Jage. :) |
Cytat:
zgody juz nie ma i nie bedzie, ale sentyment i znajomi pozostaną na zawsze ;) ps. nie ma to jak bialostocki bimberek :D |
Kamilu dobrze.:)
|
no i macie co chcecie kasanowy, madzia dostała banana. :lol:
|
To będzie radosna noc :D
|
ja się pytam gdzie wtedy byli rodzice... :foch:
|
Wiecie gdzie w Krakowie można kupić opaskę speak up nike (czarno-biała)?????
|
W siedzibie ONRu.
|
http://pl.youtube.com/watch?v=QGDU6X...eature=related
właśnie się skończył na TVP1. jeden z filmów, które można oglądać i oglądać,, |
Cytat:
|
Ja też obejrzałem już 4 raz i naprawde za każdym razem fajnie to się ogląda
P.S. Przez ten film umiem Hymn West-Ham na pamięć =P |
Cytat:
|
Cytat:
co do filmu fakt świetny oglądałem dziś piąty raz |
Film świetny, tylko smutne zakończenie, no ale taka istota dramatu...
Btw, Hooligans czy Football Factory? Co lepsze? A moze Real Football Factory: Poland? :D |
Oba bajki dla gimbusów
|
Cytat:
|
emsi - wez cos doradz bo cierpie na chroniczny brak dobrych nowych(w sensie nie ogladanych przezemnie) filmow.
Dzis musialem wymeczyc morderstwo doskonale z Douglasem....jak luknalem na pierwsze z brzegu komentarze na filmwebie, typu - doskonaly, genialny, trzyma w napieciu itp , to wiedzialem ze bedzie kaszana - i tak bylo:) |
no dokladnie ten film to lipa straszna a necie oczywiscie jest uznawany za zajebisty
|
Cytat:
A takie bajeczki to tak jak Emsi rzekł... |
Cytat:
I w kinach podobno ostro daje rady Pozwól mi wejść, sam nie widziałem, ale opinie osób, które mają podobny gust filmowy do mnie hura optymistyczne więc się koniecznie wybieram bo ponoć bardzo warto :) A Eden Lake jak skołujesz to wieczór filmowy z survivalem w tle masz pierwsza klasa, ręczę swoją głową za poziom :) Aha nowych Coenów nie polecam byłem nie dawno i po świetnym To nie kraj dla starych ludzi srogo się zawiodłem, jedynie kilka scen z Bradem Pittem ok, ale historyjka do bani jak dla mnie. |
Cytat:
|
Mnie ostatnio wzięło na filmy wojenne.
I chyba nie powiem nic nowego, ale prym w tej kategorii wiedzie Pluton. Jak dla mnie film mega-konkretny. O dziwo równie faworyzowany co Pluton, Łowca Jeleni, w ogóle nie przypadł mi do gustu. Jako, że jestem fanem książek Alistair'a MacLeana, to Działa z Nawarony obejrzałem z taką samą fascynacją, z jaką przebrnąłem przez książkę. Teraz rozglądam się za Komandosami z Nawarony, ale jakoś nie za bardzo idzie mi szukanie. Obecnie jestem na etapie oglądania mini-serialu Kompania Braci. Za bardzo od książki nie odbiega, fajnie się go ogląda, także nie pozostaje mi nic innego jak go polecić. Tak btw. Nie wiedzie kiedy ma być premiera Inglorious bastards? Co portal to inna data premiery... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl