![]() |
To Amica ma Samsunga? Kurcze nie wiedziałem, słyszałem jakiś czas temu, że podpisali z Fordem.
Powinno się teraz zwolnić cały marketing Wisły i zatrudnić nowych ludzi bo masakra. |
Kogo Ty chcesz zwalniać jak tam nikt nie pracuje praktycznie :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wronki będą grać z samsungiem na koszulce ?
Reksio33: PW |
Cytat:
|
Cytat:
|
Skoro Samsung wspólpracuje z Amica Rutkowskiego to nie sądze,żeby była jakakolwiek szansa na sponsoring naszego klubu..
http://www.rp.pl/artykul/406819_Kore...ki_Amiki_.html Pozatym dzisiaj w Polsce, wcale nie jest tak łatwo zdobyc sponsora na koszulke np. Legia gra z "własną" eNką, my z TF, pejsy z Comparchem, Zagłębie z KGHM, Bełchatów z PGE,Polonia z JWconstruction, Ruch z WOŚP itp. także nie jesteśmy wyjątkiem, a Amica wzieła pewnie grosze od S.Oliver coby wyjść na jedynych dobrze zorganizowanych marketingowców.. |
Cytat:
|
Na pewno nie jest łatwo Belzebub zdobyć sponsora, który da konkretną kasę. Ale przyznasz że to właśnie Wisła ma największy potencjał. Gdyby zajęli się tym fachowcy (słowo w naszym klubie bardzo rzadko używane), na pewno do budżetu wpadło by kilka mln rocznie. A tak..
|
Czyli który projekt jest taki jak będzie na zawodnikach bo tyle tu tego, że nie ogarniam :)
|
Cytat:
przedewszystkim zysk ze sprzedaży w końcu będzie na przyzwoitym poziomie , bo tęsknota za Gwiazdą na piersi jest przeogromna =) |
Cytat:
|
Jeśli Wisła ściągnie wielką markę jak Pepsi na koszulki to też kupię cały komplet!
|
Cytat:
|
Nowy lepszy stadion, nowe lepsze koszulki, przydałoby się jeszcze ze 3 nowych lepszych piłkarzy :D
|
Cytat:
|
Cytat:
http://i45.tinypic.com/awyqrr.jpg Dzieki za nazwe czcionki ABG ... |
primo ABG już ma swoją czcionkę i jest to bazooka
|
Cytat:
http://img63.imageshack.us/img63/588/abg.png Tyle, że chyba logo Adidasa będzie na środku. |
Żeby chociaż w sprzedaży były koszulki z Białą Gwiazdą.. Przecież to byłaby duża kasa dla klubu bo przy rozsądnej cenie zainteresowanie będzie ogromne, na pewno dużo większe niż z SSA. no ale kto o tym w klubie myśli.
|
Może ślijmy maile do klubu [email protected] i coś z tego będzie. Tylko podawajcie jakieś argumenty, dlaczego BG powinna być na koszulkach.
|
Cytat:
|
Wejscie Adidasa pośpieszyło mnie żeby kupić koszulkę UMBRO (moim zdaniem bardziej udane niż NIKE). Szybko coby czasu nie tracić pojechałem do GK do sklepu UMBRO. Polecam wszystkim, meczowe koszulki przecenioe z 199 na 69 zł. Czerwone, sa też białe i piękne niebieskie (ten odcień niebieskiego się im udał) bez logo sponsora i bez nadruków z tyłu. Pełna paleta rozmniarów.
Ale żem reklamę walnął ;) Ale wiem, że kilka takich osób jak ja jest wiec polecam, szczególnie za tą cenę. |
Dobra, może jestem lamer.
Ale jakie są prawne/formalne powody dla których piłkarze grają z logo a nie z BG? Rozumiem, że ktoś ma prawa do symbolu i się nie chce podzielić, tak? Kto, co i jak? |
TF Kable? Bo bez jaj. Czy w ogóle ktoś myśli w klubie o znalezieniu sponsora na koszulki?
|
Skoro tego sponsora na dzien dzisiejszy nie ma, to zeby to zobrazowac uzyli loga TF, tak ciezko to zrozumiec?
|
Ja akurat jestem takich zwolennikiem takich akcji jak ta o której pisał Reksio. Przynajmniej jeśli sie nie uda bede wiedział że chociaz walczyłem.
|
Jeśli logo na koszulkach Tele-Fonika zostanie zastąpione przez TF Kable to jest to najgorsze możliwe rozwiązanie, to miałem na myśli dawiss.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl