![]() |
A ja mam takie pytanie... otóż wysyłałem aplikacje o bilety z maila i dzisiaj próbowałem się zalogowac, ale wyszło mi "WPROWADŹ PRAWIDŁOWY E-MAIL". Tak więc dałem odzyskaj hasło, wpisałem maila i wyskoczyło "Przepraszamy, ten e-mail nie znajduje się w naszym archiwum" a jestem pewny, że na 100% to ten mail i to właściwe hasłó!! Czy ktoś ma podobny problem ?
|
No trzeba po prostu spokojnie czekać do 30 kwietnia lub do otrzymania e-maila. Ot, co. :-)
|
Cytat:
https://ticketing.uefa.com/euro2012-...http%253A%252F Wpisz nr. klienta jaki dostałeś w mailu.. |
zaloguj sie na koncie uefy i bedzie ci pisac co wylosowales
|
Też się nie mogę zalogować. Spokojnie :)
|
hehehe mam 8 biletów ;]
|
To gratulacje dla wszystkich, ktorzy zostali wylosowani ;).
btw. mamy bogatych forumowiczow...jak wy wykupicie te 50 biletow :D? Kilka(jezeli nie kilkanascie) tys euro lekka reka. |
Cytat:
|
Dziwne, że są osoby, które wylosowały po 50 biletów.. Ile ich zamawiałeś Hudy? Nie myli Ci się to z 'formularzem'?
Ps. Możecie się w ogóle teraz zalogować? |
ja z 7dmiu kont zamówilem z każdego po bodajże 76biletów... czyli do kupy 7x76 jest 532 bilety... to na pewno nie są formularze, jedyne co to mogą to być ewentualne bilety, które jeszcze możemy wylosować, a z tamtych losowań już zostalismy odrzuceni... bo faktycznie 50 biletów to co najmniej dziwne :P
|
Obecnie nie da się zalogować i nie mylę się z formularzem:D
|
Cytat:
Gratuluję :-) |
Cytat:
zapewne nie będzie problemu:) Jest naprawdę ok. |
Możecie się zalogować? Bo u mnie od dwóch dni ciągle:
Cytat:
|
mam to samo
|
Uff... bo już się bałem że konto padło, bo też pisze coś takiego
|
Zastanawiam się kiedy planują to naprawić, bo koniec lipca sie zbliza a ja dalej nie wiem czy zostałem rozlosowany...
|
Cytat:
|
Czy to prawda, że przed EURO UEFA montuje na stadionach gdzie są rozgrywane mecze "swoją" murawę??
|
Cytat:
|
Sprawdzać maile, bo ja właśnie dostałem info, że mnie nie wylosowali. Więc ruszyła machina.
Cytat:
Dwa konta, które mi "nie wylosowano" (wg ww przecieku), mają taki sam komunikat. Może te szczęśliwe maile w późniejszym termiie wyślą ? |
Strona już działa, mozna sprawdzać czy macie szczescie :)
Ma ktos bilet do sprzedania ? :p |
Faktycznie jest już na koncie informacja. Maila jeszcze nie mam, ale bilety przyznane :D
|
Mnie się niestety nie udało, no ale trudno :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i z tego co widze po swoich kontach ale najlepiej to sprawdzic na UEFA |
Więc czekam z niecierpliwością, może się uda.
|
.....i i kradzieje w tej uefie. Na 4 kontach ani pół biletu. I gdzie tu sprawiedliwość?
Żądam natychmiastowej reakcji władz i powtórnego losowania. |
potwierdzone :)
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl