![]() |
Mamy już skład!!!
Artur Boruc Marcin Wasilewski, Dariusz Dudka, Michał Żewłakow, Jakub Wawrzyniak Jakub Błaszczykowski, Rafał Murawski, Mariusz Lewandowski, Euzebiusz Smolarek Paweł Brożek |
Nie da sie ukryć, skład raczej ofensywny ;)
Trochę martwi tylko Dudka na środku obrony, myślę, ze pora najwyższa zaufać Jodłowcowi. Reszta do przewidzenia, tzn gramy w praktyce dwójką z przodu, wspomagającego w ataku Brożka Ebiego zastępować będzie na boku Roger. Od początku czułem, że ta kampania pt: Sosin na Czechy to tylko ściema. Tak samo szeroko komentowany dylemat: Fabian czy Boruc... Artur może i pije, wpiernicza hamburgery, prowokuje Rangersów, ale przyznać trzeba, że fachowcem jest z najwyższej światowej półki. Ciesze się, że się dogadali. |
To gramy systemem 1 - 4 - 4 - 1 :D? W 10 wychodzimy na 11...ciekawe ;).
|
Cytat:
|
Błaszczykowski + Brożek i wszystko jasne :)
|
Błaszczykowski - Brożek
swoje chłopaki :) |
My gramy piłką!:shock: Kuba i Paweł... skąd ja to znam?
|
dobry mecz w wykonaniu Polski
na duży + Błaszczykowski Boruc Roger na + Brożek Lewandowski Żewłakow Murawski na - Smolarek reszta średnio, nie na tyle, żeby ich pochwalić i nie na tyle, żeby zganić. Zaznaczam, że to tylko moje zdanie |
Staram się rozumieć klubowe przywiązanie Juskowiaka do Lecha, ale mówienie nazwiska "MURAWSKI" co 15 sekund (z pominięciem słabszych zagrań kapitana kuchenki)w pierwszej połowie jest NIESMACZNE! Chłop się sam obroni swoją gra, nie trzeba mu pomagać!
|
Wiadomo, że Legijni najlepsi... :D Ech choć trochę obiektywizmu. Roger owszem bdb ale czy lepiej niż Brożek albo Murawski? Smolarek na minus? To czegoś się spodziewał? Że hattricka jebnie? Zejdź na ziemię... Naprawdę po tym piachu sprzed miesiąca jest bardzo ale to bardzo dobrze...
|
Cytat:
no i 2-0. Piękne zagranie Rogera i super wykończenie Błaszcza. Brawo |
Wisła-czechy 2-0:)
|
Kuuuuubaaa!! Brawo Błaszczu...piękna akcja...ehh...dawno nie widziałem tak grających Polaków!
|
Cytat:
rafalek- dokładnie dwa lata temu, w meczu z Portugalią (11 X 2006:D) |
Cytat:
Wygramy! |
Cytat:
|
Kur*** nawet w meczu repry Wam sie nudzi :P ? Wazne ze wygrywamy :)
|
Cytat:
ciekawe czy R. Lewandowski coś ustrzeli |
Jeśli tu piszesz tzn że Ci też się nudzi :)
|
Cytat:
|
ale ten Błaszczu ma sił. Całe prawej skrzydło od jednej bramki do drugiej jest go pełne. W destrukcji nic nie gorszy niż w ataku.
Ciekawe, czy da się jakieś zmęczenie w następnym meczu repry zobaczyć? |
Cytat:
piotrek chicago ale ja się nie denerwuję, o czym może świadczyć ta buźka:D Ja dziś przyjmuję i odpisuję wszystko na luzie, w końcu wynik jest piękny:> Jedyne co mnie martwi, to to, że zapewne ten dzisiejszy mecz to tylko wyskok, jak mecz z Portugalią. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli znów 2 lata czekać na takie spotkanie. Historia lubi się powtarzać. Z Portugalią też straciliśmy gola w ostatnich minutach meczu |
Cytat:
|
No i będzie nerwówka w końcówce będzie ..
|
niezły oszust z tego Rogera, kopnął w kolana już leżącego w wślizgu Czecha (chyba Kovaca) i tak ładnie narobił teatru, że tamten od razu żółtko zarobił :)
Ci cholerni Czesi nie chcą odpuścić (pewnie nie wiedzą, że mecz przegrany :) ) do końca atakują |
Krzynówek przy stracie bramki był chyba na grzybach. Boruc też to puścił w stylu Pawełka :p
|
no i teraz znów zaczną się zachwyty nad Leo. A moim zdaniem ten mecz, to znów tylko taki wyskok raz na dwa lata
|
Brożek zszedł to przestali grać ;)
Ogólnie to wolałbym widziec w nastepnym meczu atak Brożek-Lewandowski, bo Smolarek słabo. |
Fajnie ,że wygraliśmy :) Słyszeć Hsv ,miło :D
|
Nie wiem co się stało z polską reprezentacją, ale zagrali naprawdę świetnie - dobra technika, ciekawe zagrania, szybkość, zaangażowanie - taka zmiana w tak krotkim czasie ... :shock:
Na wielki plus - Kuba - gościu jest naprawdę rewelacyjny, przerasta resztę o klasę Paweł Brożek - świetna bramka :) Roger - wbrew mojej wcześniejszej opinii - bardzo dobry występ, Boruc - nadal bramkarz nr 1 w naszej reprezentacji, Na minus: nie rozumiem dlaczego kibice z uporem maniaka spiewają nasz hymn narodowy w każdym momencie, w którym przyjdzie im na to ochota. To naprawdę zbyt ważna pieśń, aby śpiewać ją jako przerywnik do np., Leooooooo |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl