![]() |
Nie zdziwię sie jak na meczu z Lechia będzie więcej ludzi na stadionie niż na meczach z Barcą,Lechem i Totenhamem .
Bardzo dziwna sprawa ale okazuje sie że nasi bracia z Gdańska przyciągają na trybuny więcej ludzi niż FC Barcelona czy Totenham Londyn ale może to i dobrze że tak jest i oby R22 tego sobotniego wieczoru było zapełnione do ostatniego miejsca i pokażmy wszystkim w Polsce że to w Krakowie są najlepsi kibice w kraju. Jazdaaaaaaa Jazdaaaaaaa Biała-Gwiazda |
Cytat:
Ja bylem wczoraj ok 17 30 i nie bylo zadnej kolejki :)) ale jesli chodzi o bilety to ja dostalem na E4...wiec nie wiem czy juz tyle zeszlo? czy tak mi sie trafilo :P zreszta i tak kazdy siedzi gdzie chce :-D pzdr |
Kupił by ktoś bilet ? Mam daleko do krakowa, a nie zdazylem sie wpisac na liste. Kase oddam przed meczem z Lechia , dodatkowo dam 10 zl za trud w zakupie :) Wczesniej prosze o kontakt na gadu: 8868584
|
A W DNIU MECZU JEST SZANSA DOSTANIA 2 BILETÓW NA E lub A ??
|
Wątpię żebyś dostał bilety na A bądź E , lepiej poproś kogoś z KRK żeby ci kupił bo lepiej mieć sprawę załatwioną niż przyjechać na darmo do Krk
|
A do kiedy są sprzedawane ??
|
Cytat:
|
Hmmm, może w dniu meczu zostaną jakieś bilety..... a jak nie to trzeba będzie pisać do znajomych żeby zakupili... :]
|
Panowie jak to jest na E? Siedzi się zgodnie z numeracją na biletach?
|
Cytat:
|
Stoi(skacze) i dopinguje to się na D szefowo.
|
jak nie zamierzasz dopingować to po co pytasz czy jest jakaś numeracja..
|
****a sami filozofowie. Biorę znajomych, nigdy nie byli na Wiśle, uznałem że mecz z Lechią to dobra okazja aby załapali bakcyla. Nigdy nie byłem na E więc pytam czy mogę z nimi usiąść gdzie chce czy zgodnie z numeracją. Taki problem odpowiedzieć?
A co do dopingu na E to darowalibyście sobie... |
No co, nawet na A i B czasem nieźle dopingują jak się im zachce..
|
Cytat:
nie ma co, niezapomniane chwile będą.. a tak bez szydery, stoi się gdzie chce.. |
Mieliśmy zamiar rzucić na oprawę ale skoro każesz, to kupimy kiełbaski. Nie chcemy Cie zawieść.
Bez odbioru. |
Cytat:
A tak na poważnie to jeśli zamierzasz siedzieć i wcinać kiełbaski to kup bilety na A albo B. |
E tam gadanie..... nawet na D dało by radę siedzieć na czterech literach i wcinać kiełbachę ;D a tak serio to myślę, że w dniu meczu będą jakieś bilety na E......
|
Ja tam bym nie był takie pewny że w dniu meczu dostaniesz bilet na E , ale jak ci sie nie chce ruszyć kupić biletu to potem sie nie zdziw jak mecz obejrzysz w tv . // ABG i Jutro Wszyscy do Wodzisławia
|
Cytat:
|
Chłopak się pyta poważnie a Wy sobie jaja robicie. Ja Ci powiem tak: najlepiej to zajmij miejsce, które masz na bilecie, bo po co mają Cie spotkac różne (nie zawsze miłe) sytuacje. Ja w zeszłym roku byłam na meczu z kolegą z Gdańska i jakiś facet (stały karnetowicz, który ma karnet na D juz od tyyyyylu lat - z pewnością :P) bardzo nie ładnie nas wyprosił. Więc najlepiej idz na miejsce z biletu, ew. potem sie przesiądziesz.
I do tych co piszą o D: skoro nie ma biletów na ten sektor to jak ma tak zabrac znajomych? Tyle ode mnie :) |
Cytat:
Z innej beczki: na E w ciagu ostatniego roku kiełbaski widziałam tylko przed meczem lub w czasie przerwy na tarasie. W ciągu ostatniego roku w czasie meczu nikt się nie posilał!!! Nie róbcie z E piknikowców !!! |
Byłem 20 minut temu w WŚ i dostałem na KK bilet na D. Tak wiec jak komuś zależy to niech rusza dupsko na R22 bo pewnie niedużo zostało :D
|
Na D została 'mała ilość biletów' i tylko na KK
|
Cytat:
|
Ciekawe czemu Nasz Klub podał informację, że nie będą dostępne bilety na trybunę D, skoro, jak się okazało, są dostępne dla posiadaczy KK ;/ Mogli zaznaczyć, że jest ich niewielka ilość, ale że są... W każdym bądź razie pewnie się już kończą, więc szybciutko, szybciutko...;)
|
Jak sytuacja z biletami na E? Są jeszcze?
|
Mam kolegę w fan clubie , który nie może iść na mecz i oddaje mi bilet. I tu pojawia się moje pytanie. Czy muszę wchodzić wejściem dla fc i czy potrzebny mi będzie jego pesel albo inny dokument czy może poprostu wchodze tak jak zawsze bez zadnych dokumentow ?
|
Cytat:
Są nawet na D. ***** Ale jak zwykle to samo, będą płacze, że jeden z drugim nie dostał biletu, ale tak to jest jak się chodzi dla przeciwników a nie dla Wisły. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl