![]() |
Cytat:
Wychodzi na to, że Lech to pierwszy klub prawdziwie mieszczański. |
Myślę, że możemy się spodziewać spowiedzi koruptora Rejsa w stylu :
"padłem ofiarą systemu korupcyjnego, ktorego uczestnikami były wszystkie kluby polskie, a szczególnie Legia i Wisła, ale prokurator i wrogowie naszego sukcesu, chcą zniszczyć wyłącznie mnie i mój klub. Jestem niewinny, dopóki mi sąd winy nie udowodni " Po oświadczeniu Wiary Lecha, nie ma już złudzeń, że ludzie z Poznania doznali trwałego kompleksu i skrzywienia psychicznego, znanego pod nazwą syndromu - " idziemy na mistrza " - , a Wiara w Lecha, prawdopodobnie bierze się u nich z zapewnień Rutkowskiego, że notes księgowego spólki fryzjerskiej, zawiera dokładną ewidencję z działalności, jaką zgromadzili od 1992 roku, gdy z fryzjerem organizowali Amicę Wronki oraz korupcję piłkarską w Polsce postkomunistycznej, co być może obecnie pozwala im drwić ze sprawiedliwości i prokuratury, która nie jest władna zdjąć tej korupcyjnej ochrony PZPN, nad ich klubem . Uważam i mam nadzieję, że tak chorobliwa pycha i trwałe zakłamanie w koprupcji, natychmiast znajdzie niezbędnych "lekarzy" i nawet klasyczna propaganda w najobrzydliwszym wydaniu już im nie pomoże, w dalszym trwaniu w tak chorobliwym stanie. |
Cytat:
Jak są zaradni, to niech idą na całość. Jak sprzedawali mecze, to i własne 4 litery może też zechcą. W końcu dla nich honor to tylko kwestia ceny... A klub dzięki agencji zwiększy budżet i kupi kolejnych Stiliców, może i do Ligi Mistrzów wejdą. |
Cytat:
Wystarczy wspomniec kilka epopei z rodzimego SKWK piora jednego autora. chociaz to: Cytat:
Podejrzewam, ze nawet i Obrzezany Wstyd zza Blon nie jest w stanie czegos takiego splodzic. A ta cala Wiara Lecha kwalifikuje sie do szpitala psychiatrycznego. Czemu ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia |
Wielkopolanie, jak chcecie tak bardzo pomnażać aktywa swojego klubu to może otwórzcie sieć fryzjerni , wasz duchowy przywódca wyjdzie kiedyś z pierdla,doświadczenie ma na polu fryzjerskim i menagerskim.
Ludziom "włosy rosną" od słuchania jacy to jesteście naj . Boiskowe przygody Reksia też już się skończyły, na rynku piłkarskim jest (będzie) raczej spalony . Strzygł was sportowo , niech się teraz nauczy nożyczkami. Kibice którzy czują się oszukiwani mogli by liczyć na zniżkę. No i najważniejsze : trzeba wymyślić chwytliwą , kojarzącą się z wami nazwę , proponuję "Amikadze" albo "Ikona" |
Amikadze :)))))))))))))
Przepraszam, ale zostalem rozjebany na kationy :)))))))) |
Cytat:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Cytat:
nie ma to jak Symetria :) |
miazga..ale brakuje kilku slow na samym koncu hehe
|
Były drugi trener Wisły Kraków Andrzej B. został zatrzymany przez CBA dziś rano w Warszawie.
Informacje podali przed chwilą w TVN24 EDIT Cytat:
Czy on przypadkiem już wcześniej nie miał postawionych zarzutów? Info z marca 2008: http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,96554,5068640.html Jeśli tak to zapewne chodzi o Koronę. |
Nie ma się co podniecać kolego z Warszawy.
http://www.dzienniksport.com/index.p...1075&Itemid=60 To chodzi o zarzuty korupcyjne za czasów jego pracy w Koronie. No ale informacja "kolejna osoba związana z Koroną Kielce zatrzymana" na pewno nie jest tak chwytliwa jak "były trener Wisły Kraków zatrzymany". Cóż, szkoda że nawet dziennikarstwo informacyjne w naszym kraju coraz bardziej poziomem zbliża się do faktu i superaka. --------------- cytat z JM "Wściekły trener Boruca wyrzuca zawodnika do rezerw!" - Kto pomyślał że Boruca? Oczywiście że nie Boruca - McGeady’ego! I wszystko w tym temacie. |
Jakbyś doczytał mojego posta, to byś wiedział, że wiem ocb.
|
Przecież edytowałeś swojego posta :) ja odpowiadałem na tą treść jaka była o 8:22.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Griszka30KR----> być może jest to spisek warszawskich mediów, kto wie? :> |
Napisali 'byłego trenera Wisły' po to żeby lepiej się sprzedało.
|
Cytat:
Business is Business |
Cytat:
Dobra, tyle wystarczy bo to taki trochę offtop na poziomie piaskownicy się robi, aczkolwiek racja musi być po mojej stronie. Nikt nie powiedział, że to spisek warszawskich mediów, (w sumie onet i interia są chyba krakowskie) ale powoli zaczyna być denerwujące takie tytułowanie newsów. Wg mnie takie praktyki można już podpiąć pod nierzetelne dziennikarstwo a nawet celowe wprowadzanie opinii publicznej w błąd. Jeżeli zatrzymują kogoś w związku z konkretną aferą i konkretnymi zarzutami to w informacji powinny znaleźć się dane odnośnie funkcji którą dana osoba pełniła w czasie, za który ma postawione zarzuty. Jak już koniecznie dziennikarzyny chcieli wplątać w to Wisłę to mogli podawać coś w stylu "CBA zatrzymało Andrzeja B. w związku z aferą korupcyjną w której miał brać udział jako działacz Korony Kielce, ostatnio Andrzej B. pracował jako II trener w Wiśle Kraków", a nie "Zatrzymano byłego trenera Wisły Kraków" bo to jest ewidentne postawienie Wisły w niekorzystnym świetle. Wystarczy popatrzyć na komentarze jakie pojawiają się na onecie i interii. Wiem, że to trolle tam siedzą i że 90% ma problemy z przeczytaniem tekstu ze zrozumieniem, ale właśnie przez to kilkadziesiąt procent ludzi jest przekonanych, że Wisła brała udział w aferze. Owszem jak zatrzymają kogoś z Wisły i postawią mu zarzuty dotyczące meczów Wisły to proszę bardzo, niech to będzie news dnia we wszystkich wiadomościach, ale dopóki Wisła nie jest powiązana z tą śmierdzącą sprawą wszelkie takie nowinki naruszają jej dobre imię. |
ale propaganda w mediach!!
"aresztowano byłego trenera Wisły Kraków", "były trener Wisły Kraków aresztowany za ustawianie meczów" itp, itd a już we wszystkim przoduje TVN24...który ani słowem nie wspomina że zarzuty nie dotyczą okresu pracy w Wiśle... |
olać to, robia sobie newsa z odgrzewanego kotleta, kazdy wie ze Blache zatrzymali za to co robil w Koronie.
dlatego nie ma sie co fascynowac tym ze TVN robi to co robi ;] bo robi to juz jakis czas ;] |
Cytat:
Swoją drogą takiej ksywy, jakie on ma nazwisko to żaden rasowy gangster by się nie powstydził :D |
Bahra? A nie Blachę?
|
Proud, jeśli nie podoba ci się propaganda TVN24, po prostu nie oglądaj... postulat tak naiwny jak, "nie podoba ci się rząd, idź zagłosuj w następnych wyborach na inną partie" niestety chociaż partie polityczne różnią się pomiędzy sobą tylko mordami członków, tak w Polsce mamy akurat całkiem niezłą konkurencję dla TVN24. TVPINFO nie gonią za sensacją tak jak tvn, działają też bardziej lokalnie, a PolsatNews też stara się bardziej rzetelnie podać informację.
To jest jednak moja subiektywna opinia. Jak ci się nie podoba, nie oglądaj... mi się nie podoba i nie oglądam. PS: Polsat News też przedstawiają informacje jakoby przestępstwa były popełniane w okresie kiedy był trenerem Wisły. |
Wielkopolanie latają po całym mieście w poszukiwaniu swojej gazetki, do większości sklepików jakoś nie dotarła , na wydawcę i firmę kolportującą sypią się h... .
Przypominam , że według szumnych zapowiedzi w pierwszym numerze Reksiu miał opowiedziec o szczegółach swojej "dodatkowej działalności gospodarczej". |
Kiedyś czytałem. że Blacha miał ksywę w środowisku "młody fryzjer"... Jak się popatrzeć teraz to ma ponad 100 zarzutów, ponoć przytulił za to ponad 400 tys. zł.
Rzeczywiście Forbich przy nim to marny golibroda. I że nam Maciej takiego &%!/^!! do Wisły ściągnął ... ;/ |
Jest i Stefan! http://www2.90minut.pl/news/85/news852004.html
Ale nie postawią mu żadnych zarzutów :D |
Cytat:
"Na Was też przyszła pora! Ha!!!" :-p Pozdrawiam, LJ |
Oj przestańmy się podniecać jednym artykułem.
Sami jechaliśmy po wszystkich mimo pewnej tendencyjności w tytułach w gazetce. Teraz przyszła na kolej na nas - mądrzy przeczytają o co biega i siedzą cicho a pyskacze zaraz zaczną po Wiśle jechać. Taka różnica. |
Caly myk w tym ze do sporej czesci spoleczenstwa tafi nius ze to Wisla jest zamieszania w korupcje.
Klub powinien sie ostro domagac sprostowan w mediach. Jak nie bedzie sprostowan lub wrecz przeprosin to na miejscu klubu takim dziennikarzom bym kazal spierdalac na drzewo gdy przyjda po akredytacje na mecz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl