Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

CrazyBoy96 20.01.2018 19:27

Nagonka na chłopa większa niż na Ragana, choć tak konkretnymi bombami nie rzucał :D

serek.c2 20.01.2018 19:31

Idea forum - wiem, ale nie powiem :D

teo 20.01.2018 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1492136)
Idea forum - wiem, ale nie powiem :D

Idea odpowiedzialnosci, zeby sie cos nie wypier... przez dlugi jezyk.
A jak ktos ma problem z cierpliwosci i z tego powodu musi sobie powrzucac na moja osobe to powinien zmienic strone blon bo pasuje do zydowizny.

ashkeczup 20.01.2018 19:46

Z moim informacji (dodam jedynie, że z pewnego źródła) wynika, że ktoś z obecnej kadry może odejść, ale także można spodziewać się transferów do klubu. Stay tuned, chociaż różnie może być ;)

AS82 20.01.2018 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez teo (Post 1492137)
Idea odpowiedzialnosci, zeby sie cos nie wypier... przez dlugi jezyk.
A jak ktos ma problem z cierpliwosci i z tego powodu musi sobie powrzucac na moja osobe to powinien zmienic strone blon bo pasuje do zydowizny.

Jutro ma być tych 2 nowych ? :-D

pepe72 20.01.2018 20:29

To zostaje twitter Janekx'a

https://twitter.com/Janekx89

teo 20.01.2018 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1492140)

Slyszalem o najblizszych dniach.

wislak2214 20.01.2018 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez teo (Post 1492147)
Slyszalem o najblizszych dniach.

Sypiesz takimi ogólnikami;d Każdy tak może sobie napisać . Jest okienko, coraz bliżej start ligi więc należy się kogoś spodziewać. Sam Carlillo mówił w jakimś wywiadzię , że pracują nad wzmocnieniami z Junco , więc przestań już z siebie robić informatora...

teo 20.01.2018 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak2214 (Post 1492148)
Sypiesz takimi ogólnikami;d Każdy tak może sobie napisać . Jest okienko, coraz bliżej start ligi więc należy się kogoś spodziewać. Sam Carlillo mówił w jakimś wywiadzię , że pracują nad wzmocnieniami z Junco , więc przestań już z siebie robić informatora...

Nie czytaj :-) dodaj do ignorowanych czy cos :-)

AgresywnyChomik 20.01.2018 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez teo (Post 1492149)
Nie czytaj :-) dodaj do ignorowanych czy cos :-)

zapytaj jednej ze szklanek, niech zdradzi jakies info.

Levis88 20.01.2018 21:36

Gość jedzie takimi ogólnikami że głowa mała, szkoda karmić trola.
Bomby miały być po zejściu z kontraktów niektórych naszych tuz, coś się zmieniło?

Blaszczu16 20.01.2018 21:37

Czy ci zawodnicy są z eklstraklasowa przeszłością, tak jak kilkanaście dni temu ktoś sugerował? Ty lub regan, chyba.

JarooP 20.01.2018 22:18

Tam czytam i nie wierze co niektórzy zachowują się jak dzieci��
Co z tego ze teo i regan rzucili coś o transferach. Niektórzy nie znają zasad poufności nawet jeśli coś wiedza powiedzieć nie mogą uszanujcie to i poczekajcie jak się sytuacja wyjaśni. Napewno coś na rzeczy jest bo sam knura o tym pisał.

Cierpliwość panowie rzecz rzadko spotykana. Jedyne co nam pozostało to codziennie sprawdzać newsy transferowe i tyle w temacie. Poluźnijcie gumki w majtkach

CrazyBoy96 20.01.2018 23:04

Oczywistą oczywistością jest, że transfery do klubu jeszcze będą :) Forum jest po to, żeby pisać, a każdy piszę sobie co tylko chce :) Życie z czasem weryfikuje tylko kto jest ogarnięty a kto chce sobie zrobić fejm :)
Jak dla mnie taki Ragan już jest spalony, chciał zabłysnąć strzelając jakąś bombe, lecz dla niego niestety mu się nie udało :)
Jeżeli chodzi o Teo, to On sam nic nie obiecywał, jednak zrozumiałe jest rozgoryczenie innych użytkowników jego dystansem nie podając żadnych szczegółów :)

Ja z doświadczenia wiem, że nie warto sugerować się informacjami innych użytkowników, bo i tak zawiodą w 90% :)

Ja tylko mogę zapewnić, że zobaczymy nową twarz w klubie i to pewnie nie jedną, ale to tak z dystansem :D

WISŁAZWE 20.01.2018 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1492140)

Nie do mnie pytanie ale..
Wg moich informacji jutro mają być w Krakowie. Niestety do chwili obecnej nie udało mi się ustalić personaliów zawodników.

Przyjeżdżają podobno w asyście menadżerów. Być może koło południa coś się wyjaśni.. Ale pewnie to już oficjalna strona klubu poinformuje o tym fakcie.
Testy medyczne.

Barti 20.01.2018 23:34

@ZWE
Lolek? :D

Karherop 20.01.2018 23:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez teo (Post 1492130)
Wybaczcie, ale niczego nie napisze, bo w kregu zainteresowania Wisly jest obecnie 8 zawodnikow i ktorzy na pewno przyjada tego nie wie nikt poza 3-4 z bezposredniego kierownictwa klubu :-)
Ja napisze narodowosc y i z a przyjedzie x i v i bedzie z teo beka :-) nie dziekuje :-)

Podajesz miesiąc i rok urodzenia tych 8 zawodników i dziękuję. Trafisz dwóch i jestes kozakiem. Udowadniasz ze nie opowiadasz bajek.

Ale nie, nie zrobisz tego po prostu rzucasz textami z dupy.

teo 21.01.2018 00:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CrazyBoy96 (Post 1492166)
Oczywistą oczywistością jest, że transfery do klubu jeszcze będą :) Forum jest po to, żeby pisać, a każdy piszę sobie co tylko chce :) Życie z czasem weryfikuje tylko kto jest ogarnięty a kto chce sobie zrobić fejm :)
Jak dla mnie taki Ragan już jest spalony, chciał zabłysnąć strzelając jakąś bombe, lecz dla niego niestety mu się nie udało :)
Jeżeli chodzi o Teo, to On sam nic nie obiecywał, jednak zrozumiałe jest rozgoryczenie innych użytkowników jego dystansem nie podając żadnych szczegółów :)

Ja z doświadczenia wiem, że nie warto sugerować się informacjami innych użytkowników, bo i tak zawiodą w 90% :)

Ja tylko mogę zapewnić, że zobaczymy nową twarz w klubie i to pewnie nie jedną, ale to tak z dystansem :D

Kiedy regan napisal o bombie, ja dodalem, ze beda dwie male.
Teraz Ty piszesz, ze przyjedzie dwoch zawodnikow :-)

Jakbym robil sobie fejm to by sie to raczej nie pokrylo :-) Cos tam moze i wiem, a moze dobrze lawiruje :D niech bedzie, lawiruje i dlatego Karherop nie zrobie tego czego oczekujesz :D neich tak bedzie :-)
A moze tak po prostu ktos prosil - nie pisknij pol slowka, bo jak sie rozniesie ze jada do nas to moga z lotniska w Krk poleciec... do Warszawy.
I po co potem mam sluchac, ze przez jakiegos teo nie doszlo do transferow a tym bardziej stracic kompana do whisky?:D

Jak ktos napisal... zluzujcie majty. Ja juz widzialem sytuacje kiedy zawodnik jechal na testy medyczne a nastepnego dnia podpisywal kontrakt w innym klubie. Wisly nie stac na frajerstwo :D

regan 21.01.2018 01:41

A co wy myslicie? Ze my informatorzy wam wyszczekamy wszystko co wiemy? Że wam podamy kawa na ławe kto, kiedy, za ile i ile bedzie mial kontraktu? Że odbierzemy wam możliwość tych wszystkich rozkminek na shoutboxie w typowanie nazwiska, narodowosci itd. ciagnących sie tygodniami? :D Mamy wam tak just like that wszystko wyśpiewać???. Nie Nie Nie! Tak nie bedzie! :D
A to że jakaś bombka czasem nie wypali to najlepszym informatorom sie przytrafiało ;) :P

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CrazyBoy96 (Post 1492166)

:lol:

Jeszcze zobaczysz że termin bomba zostanie na stałe wpisany do słownika transferowego :P

Piotr777 21.01.2018 01:45

Wystarczy, abyście nie robili z siebie idiotów. Obaj. Resztę jesteśmy w stanie wybaczyć.

w0lno. 21.01.2018 02:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1492180)
A co wy myslicie? Ze my informatorzy wam wyszczekamy wszystko co wiemy? Że wam podamy kawa na ławe kto, kiedy, za ile i ile bedzie mial kontraktu? Że odbierzemy wam możliwość tych wszystkich rozkminek na shoutboxie w typowanie nazwiska, narodowosci itd. ciagnących sie tygodniami? :D Mamy wam tak just like that wszystko wyśpiewać???. Nie Nie Nie! Tak nie bedzie! :D
A to że jakaś bombka czasem nie wypali to najlepszym informatorom sie przytrafiało ;) :P

Jeszcze zobaczysz że termin bomba zostanie na stałe wpisany do słownika transferowego :P

https://youtu.be/CExlwc5DSpM

Dariook 21.01.2018 07:20

A ja wiem, ze bedzie jeden, dwoch a moze nawet trzech nowych zawodnikow. Cos tam grają w pilke. No chyba ze sie wszystko wysypie na ostatniej prostej to wtedy nie bedzie zawodnikow. Ogolnie to huja powiem :D

My informatorzy musimy trzymać się razem :D

wiesniak842 21.01.2018 07:58

Ty przynajmniej zawsze masz pewne info!!!:D

Karherop 21.01.2018 09:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1492180)
A co wy myslicie? Ze my informatorzy wam wyszczekamy wszystko co wiemy? Że wam podamy kawa na ławe kto, kiedy, za ile i ile bedzie mial kontraktu?

Tak dobrze grasz swoją rolę, że az sam w to uwierzyłeś:) Ach ta siła autosugestiii.:lol:

wiertar 21.01.2018 09:53

My informatorzy... No ....a mać!

barto 21.01.2018 10:02

Takich mitomanów i kabotynów jak regan to ze świecą szukać gdzie indziej :) Ale przynajmniej jest wesoło z "informatorami"

Blaszczu16 21.01.2018 10:09

Ale jadu o jeden post. Czasem mam wrażenie, że niektórzy wyładowują swoją codzienną frustrację zebraną w domu, pracy czy na ulicy na innych użytkowników. Transfery nie zależą od regana, a niektórzy już by go chcieli wieszać bo napisał o bombie. Temat transferów jest bardzo śliski i w każdej chwili może wydarzyć się coś nieoczekiwanego. Przykład np. z Ofoe czy wielu innych zawodników. Dajcie sobie na luz.

Martinus 21.01.2018 10:13

Dlatego nie należy pisać o tym w tak jednoznaczny sposób jak on to zrobił. Wystarczyło wykazać się odrobiną inteligencji. A tak wystawił się na słuszną szyderę.
A generalnie z tymi "informatorami" na forum jest jeden podstawowy problem. Zdaje się, że g**no wiedzą. Może to i lepiej :)

rokfor 21.01.2018 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Martinus (Post 1492191)
Dlatego nie należy pisać o tym w tak jednoznaczny sposób jak on to zrobił. Wystarczyło wykazać się odrobiną inteligencji. A tak wystawił się na słuszną szyderę.
A generalnie z tymi "informatorami" na forum jest jeden podstawowy problem. Zdaje się, że g**no wiedzą. Może to i lepiej :)

Ludzie on sobie jaja robi...

Karherop 21.01.2018 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Martinus (Post 1492191)

Lepiej bym tego nie ujął.

A kolega regan i tak juz dawno zostal zdemaskowany. Średnio 2-3 razy w roki rzuca postem "będzie bomba" i robi sobie ubaw z dywagacji innych. Na Sboxie tylko to potwierdził :P

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl