![]() |
Cytat:
no wlasnie nie bardzo, bo tam mam wszedzie ustawione 5.1, a to nic nie zmienia... wiem, ze w jakis w sumie "banalny" sposob sie to ustawia ale za h*** nie pamietam :-/ |
Cytat:
moze sterowniki masz jakies kiepskie?odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz ...chyba ze masz jakas porzadna karte muzyczna to po prawej na dole powinna byc jakas ikonka odnosnie ``audio`` w pasku i tam poszukaj :) P.S. -jesli masz karte muzyczna na PCI i zintegrowana na plycie to wylacz w BIOSIE zintegrowana.... Nic mi wiecej do glowy nie przychodzi:)pozdro |
Cytat:
|
Mam pytanie, wie ktoś co się stało z weszlo.com ? Wygląda jakby im ktoś domenę zamknął ..
|
Chce zrobić w pokoju wiślacką ścianę. Projekt jest. Pytanie czym najlepiej namalować? Farba olejna nie wchodzi w grę bo by nie szło zamalować a wodną podobno nie idzie uzyskać w pełni nasyconych barw (tzn kolory są po wyschnięciu blade). Są jakieś może specjalne farby do tego typu malunków? A może sprej? Jak mocno trzyma (kwesta ewentualnego zamalowania) no i jak już to jaki rodzaj? Bo zielonego pojęcia o sprejach nie mam.
|
Cytat:
|
Nie, no już działają :)
|
Wie ktoś gdzie skupują jeszcze podręczniki? Z tym, że za gotówkę , nie na wymianę. Pilne...
|
prawdopodobnie na rondzie matecznego, bo widziałem kilka osób gnających z podręcznikami w ostatni wtorek (punkt znajduje się/znajdował się po tej stronie matecznego gdzie jest przystanek autobusowy w stronę centrum)
|
Jako, ze nie gralem nigdy w zaklady typu "bet-at-home" itp, a tylko sts i toto-mix, mam pytanie czy moglby Ktos "Kumaty" wyjasnic mi na PRIVie, o co kamman, czy warto, ile kasy trza wylozyc, itd?
|
Prosiłbym na PW tekst piosenki Kamyk & Pio - Wisła
|
Cytat:
|
Powiedzmy, że znalazłem telefon, zdjąłem sobie simlocka, chwile pochodził, wyłączył się i teraz nie chce się uruchomić, nawet nie ładuje.
Co jest? :) |
gdzie najlepiej zaparkowac we poblizu dworca pkp tak zeby bylo nieplatnie najlepiej
|
yourtv.com.pl ogladam na tym mecz Legii i moze ktos sie orientuje gdzie ten kod z sms sie wpisuje?
|
Jaki jest najtańszy sposób na oglądanie meczów Wisły w telewizji (chodzi mi o podanie pakietu w C+ itd.) !?
|
Cytat:
|
Czy na nowych Groblach nie ma już boisk piłkarskich, czy też jest tylko jedno którego nie widać na tym ujęciu?
http://bi.gazeta.pl/im/6/6977/z6977786X.jpg |
Potrzebuje nuty Cracovii tej z sepleniacym chłopem:D Poratujcie bo chcemy sie posmiać
|
Jechał ktoś ostatnio pociągiem relacji Katowice - Ostrava? Jestem ciekaw czy nadal jest ta "przejściówka" mianowicie, że kupuję bilet do ostatniej stacji w Polsce, konduktor sprzedaje mi tą właśnie "przejściówkę" za 2zł abym mógł przekroczyć granicę w pociągu, a później po zmianie konduktorów na czeskich kupuję u nich bilet do Ostravy. Podobno wychodzi to taniej, niż gdybym kupił bilet prosto do Ostravy.
|
Znacie jakiś program do wycięcia kawałka z pliku mp3 i zapisania go jako mp3?
|
Audacity
10znaków |
Cytat:
hehe jesli to ``powiedzmy `` to to co mysle i jesli jest to telefon nowy (powiedzmy 3G) to najprawdopodobniej zostal zablokowany przez siec:) Jesli znow powiedzmy to powiedzmy to widocznie padla plyta glowna lub cos tego typu:)pozdrawiam |
Gdzie na sopcascie i po polsku mozna obejrzec derby Mediolanu?
|
www.meczyki.pl mozliwe nie wiem
|
Zna ktos dobre sterowniki do karty dźwiekowej?
|
Cytat:
hop na nowa str. |
Jakis czas temu przegrywalem na pen drive rozne rzeczy od pewnej osoby i przy kopiowaniu od niej skopiowalem sobie cos takiego jak "MD DOS", tzn mam taka ikone na pen drive i potzebuje to usunac, jednak za kazdym razem wyskakuje, ze "jest chronione" i robiac format pen drive jest to samo i za hu** nie moge tego usunac :/ wiec Ktos jak sie tego pozbyc?
|
Panie i Panowie...na jaką melodię śpiewają Belgowie gdzieś tak od 1:15 ??
http://www.youtube.com/watch?v=YstpThsBTY0 coś mi się z weselami kojarzy :) ale to chyba jakaś francuska melodia :) ma ktoś linka do tego :) |
Cytat:
Może napisz jaki model masz karty dźwiękowej to prędzej ci ktoś pomoże. |
Jest w Krk jakies pole do gry w mini golfa?
|
Witam.
Potrzebuje pilną odpowiedz, jest w krakowie otwarta gdzieś myjnia ręczna???? |
Przez jaką strone, program najlepiej ściągac na dysk utwóry z portalu www.wrzuta.pl ??
|
Cytat:
Ja ściągam przez www.icsx.pl , po prostu wpisujesz nazwe kawałka w wyszukiwarce a on znajduje ci dokładnie te same pliki które umieszczone są na wrzucie klikasz pobierz i gotowe. |
Cytat:
|
ok dzięki ale co zrobic jak klikam tam pobierz czy wpisuje ten ciąg znaków zamist audio a włącza mi się QuickPlayer?
|
gdzies przeczytalem ze Lech pozdrawial Legie podczas meczu z Brugge? o co dokladnie chodzilo i co spiewali ?
nosu - sciagnik.net |
Cytat:
|
Ja mam powazne pytanie. Czemu we Wronkach najlepsi kibice na swiecie nie dopinguja swojego najlepszego polskiego klubu?:lol: :rotfl:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl