![]() |
Czy przez internet można kupić komuś bilet na jego pesel, czy tylko sobie?
|
Można. Musi mieć aktywną KK.
|
Cytat:
Jak chcesz sprzedać karnet i bilet na jedno miejsce np. na A23 miejsce 65 rząd 13???????!!!!!!!! Pomyślcie że trochę. ilość karnetów zawiera się w liczbie libietow. A liczba biletów jest większa od karnetów, bo otwarto sektory na które nie ma sprzedaży karnetów tylko bilety. Więc dlatego dostępnych karnetów i biletów jest 5414 a nie 7 tys. Dostępnych miejsc będzie jeszcze ok 1800. Więc max co trafi do sprzedaży to 7200. czyli łącznie ok 27500 do tego Legia 2000 to jest 29500 + bufor na G3 to jest łącznie 30700 do tego sektory Vip których nie ma w normlanej sprzedaży sektor szkolny i E16 i skyboxy. Łącznie 33 326 Nara |
Cytat:
20k pękło! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mnie bardzo cieszy że kasa klubu się bogaci, jednak z drugiej martwi że są mecze z Legią które mogły by przyciągnąć nawet i 40 tyś widzów (przy dobrej promocji meczu), ale na większość spotkań to jednak nie spodziewałbym się wyniku ponad 17-18 tyś. Może lider na dłużej by coś zmienił? |
Na całe szczęscie w 24 godziny zeszło 130 karnetów na C5, co bardzo cieszy. Myślę, że do piątku te pozostałe 330 sztuk zejdzie i ilość karnetów będzie tam w liczbie 2 tys, co oznacza, że sektor na wielu meczach nie będzie z pustymi bocznymi sektorami a pełniutkim napchanym po brzegi C :)
Tydzień temu było na C sprzedanych 775 karnetów, myślę, że jeszcze ok 1300 przy okazji tego meczu poszło |
Fajnie by było jakby na inne sektory też przy szybkiej wyprzedaży (np. na E lub G) też wprowadzili rezerwacje dla karnetów.
|
Cytat:
E21/26 nie jest prowadzona sprzedaż. Zostało tylko G1 250 ok miejsc. |
Cytat:
|
Jemu chodziło o karnety.
|
Sorki.... nie doczytałem dokładnie ...racja
|
Chciałem zabrać znajomych na mecz, jednak są nietutejsi. Czy w związku z tym, jest możliwość zakupu biletu w kasie podając dane tych osób, nie mając ze sobą kart kibica? (mają karty kibica, ale ja nie mam ich ze sobą)
Z góry dzięki za odp! |
A mają ważne KK ?
Kiedyś tak kupowałem na puchary znajomemu sam pesel podałem,ale to wiadomo inny mecz. A nie mozesz zakupic przez internet ? i po problemie? Podajesz ich pesel,imie i nazwisko i gra gitara |
W kasie byl z tym problem.
|
Widnieje jeszcze 5,5 tysiąca biletów wolnych + "garstka" karnetów na C. Czy któreś sektory jeszcze nie są udostępnione?
|
Cytat:
|
Karnet dla siebie i bilet dla znajomego zakupiony :-D Bardzo przyjemny system sprzedaży, wszystko jasne i klarowne. Żadnych błędów nie miałem, bo zaledwie 2-3 minutach przyszło potwierdzenie, że już opłacone ( może wpływ miało to że robiłem teraz zakupy , gdzie system nie był obciążony).
Choć ,żeby już było zajeb.. to marzy mi się, żeby powstała jakaś np. podstrona do strony zakupów biletu gdzie np. po kliknięciu w dane miejsce można zobaczyć wirtualne zdjęcie z pozycji siedzącego na krzesełku :D |
Klub udostepnił do sprzedaży wszystkie sektory jakie mógł, oprócz E11 (dzieci), E16 (mityczni sponsorzy). Zostało ok. 5700 miejsc (w tym 300 karnetów) + loże i VIPy.
|
Przeklejam za FB
Cytat:
|
Dziś koło 11 przy kasach zero kolejek ale ludzię się cały czas przekręcali. Ciekawe ile ludzi nie obytych w intenretach przyjdzie w dniu meczu pod kasy stadionu ?
|
Ja bylem przed chwila, przy Kasie ok 10 osob, Ja kupilem 4 bilety wiec 21504 osoby :)
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż obaj wiemy, że to pewnie 1 i ostatni mecz na R22 w tym roku, ale chciałbym sie mylić. |
Może kupuje pojedyncze bilety, bo bardziej wspomoże klubową kasę? :)
Już nie masz się do czego przy pierre dolić... |
No karnet się nie opłaca (klubowi), ja też mam tylko bilety :P
|
I to jest wspieranie klubu !
|
Kupilem bilety na H22, wiec wsparlem kase klubowa 200pln :) ja sam kupuje bilet praktycznie na kazdy mecz, karnet kupie po tym meczu, bo wole inne miejsce na sfadionei tylko bilety juz sprzedane.
|
Nie kupisz już po tym meczu karnetu, ponieważ to ostatni termin sprzedaży był :)
|
WAŻNA INFORMACJA DLA MAJĄCYCH PROBLEMY Z LOGOWANIE PO RAZ PIERWSZY!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/ |
Wg mnie kupowanie biletów zamiast karnetów jest trochę bez sensu. Ja kupuję zawsze karnet, jak chcecie dodatkowo wspomóc klub to kupcie np. koszulkę oficjalną, na meczu będziecie tak czy siak :)
|
Cytat:
więc to nie do końca jest głupie... |
Poza tym warto wspomnieć, że nie każdy zawsze na ten mecz może iść. ;)
Zostało mniej niż 4 tysiaki + 700 karnetów, komplet pęknie chyba do jutra, najdalej do soboty, bo w ciągu ostatniej godziny zeszło koło 300 biletów. :-) |
Cytat:
Także Kolego to, że coś wg Ciebie jest bez sensu, nie oznacza, że dla innego jest tegoż sensu pozbawione. |
o kurcze to mnie zaskoczyliscie:/ myslalem ze bedzie jeszcze jeden etap sprzedazy karnetow, ale musialem cos przeoczyć w takim razie.
|
Ok, nie wyraziłem się jasno.
Dla gościa, który chodzi mecz w mecz na stadion, kupowanie biletu po droższej cenie jest zabiegiem co najmniej dziwnym, ponieważ klub można wspierać nie tylko poprzez zakup biletu. Jak kupisz drożej bilet, zamiast zestawu karnet + oficjalna koszulka, to jesteś tylko na meczu, a jak kupisz karnet z koszulką to masz jeszcze koszulkę. Po prostu wydaje mi się, że niektorzy zapominają o tej formie wspierania klubu, na zachodzie to jest główny przychód przeważnie. Lepiej ? |
Jednemu wygodniej karnet a drugiemu bilet - nie ma sensu ta dyskusja :)
|
3828 miejsc pozostało, i liczba z każdą chwilą maleje... No, takiego zrywu to się nie spodziewałem :) Ja jutro rano idę do kasy.
|
Cytat:
Edit: No to mój błąd, z tym, że nie ma nigdzie napisane. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl