![]() |
Na dziś kilka singli:
Atlético Rafaela - San Lorenzo X 2,95 2-1 Brest - Nancy X 2,95 0-1 Evian Thonon Gaillard - Lille X 3,2 0-3 Freiburg - Kaiserslautern X 3,25 2-0 Barnsley - Peterborough 2 2,75 1-0 Getafe - Valencia X 3,25 3-1 Huelva - Alcorcon 1 2,1 1-2 Piękne single :P I weź tu człowieku graj. |
ja wczoraj puściłem taka taśme za 2 :
cracovia- górnik 2 lechia - bielsko x2 stoke-city 2 arsenal - aston villa 1 montpellier - st etiene 1 werder - augsburg 1 bayern handicap milan- roma 1 barca handicap |
|
sercer by chcialo aby Wisła mistrzem była.ale grając nie mozna tego łączyc i nie chodzi mi tu o Twoj konkretny typ ale wogole
|
LM
3 kupony na lm
1 kupon Milan-Barcelona bts kurs 1.8 2 kupon Milan-Barcelona bts 1.8 Apoel-Real ovr 2,5 1.72 3 kupon Milan - Barcelona bts 1.8 Apoel -Real ovr 2,5 1.72 Benfika-Chelsea bts 1.83 |
Marsylia -Bayern Monachium 1 kurs ......4.33 ten kurs to normalnie prezent na swieta :)wrescie czlowiek się odkuje
|
Co myślicie nad 1X na Apoel 3,90 niby wiadomo, że Real ich musi pocisnąc ale na Cyprze rózne cuda sie mogą zdarzyc
|
Żadnych cudów nie bedzie.Są to dwa rózne swiaty .Na spokojnie Real ich wypunktuje a w rewanżu zmiecie z powierzchni
|
Dokładnie,Apoel i tak już zrobił niesamowity wynik,na poziomie ćwierćfinału raczej ich Real nie zlekceważy.
Pogromu nie będzie ale Real powinien wygrać 1 lub 2 bramkami Lyon,Porto,Zenit czy Szachtar to nie Real Madryt W sumie Apoel nie ma nic do stracenia ale choćby zagrali na 110% to i tak nie powinni nawet zremisować Natomiast jeśli chodzi o rewanż to spodziewam się deklasacji 4 lub więcej bramek |
Apoel - Real 2
Benfica - Chelsea X Crystal Palace - Doncaster 1 Tottenham - Bolton 1 Zlate Moravce - Zilina 2 co myslicie ? |
Benfica - Chelsea X ten mecz bym sobie odpuscil .wg mnie każdy wynik moze pasc
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiem że dobrze mówi.Dla mnie może być remis,byle bramkowy:)Najwazniejsze aby obie strzeliły. |
Cytat:
To mam 100% wtopy,zamiast 90% pefki :haha: |
na dzisiaj
Dortmund -Stuttgart 1 kurs 1.3 Wisla Kraków -Legia 2 kurs 2.62 Belchatow-Lechia Gdansk 1 kurs 2.03 ako 6.91 |
|
Draw no bety:
Lech - Cracovia 2(4,6) Q.P.R - Arsenal 1(4,1) Bayer - Freiburg 2(3,5) over 1,5 gola: Wolves Santander Ausburg...2,37 |
trzeba juz uwazac na druzyny z dolnych rejonów tabeli....niespodziewanie teraz zaczną wygrywac,kasa kasa kasa w ruch
|
Obstawiacie dzisiaj LE :) ( jak tak to na kogo stawiacie :) )
|
W kazym dzisiejszym meczu le moze pasc każdy wynik,lepiej sobie dzis odpuscic i poczekac na mecze ligowe
|
ekstraklasa,same single
Legia-Ruch x2 1.83 Jaga-Wisła over 2,5 2.50 Śląsk-Gks Śląsk 1.85 Lechia-Zagłębie Lechia DNB 1.50 |
Na jutro kilka singli :)
FC Köln - Werder Bremen X 3,25 VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 1 5,6 Evian Thonon Gaillard - Rennes X 3,15 Rayo Vallecano - Osasuna X 3,25 Wraca szwedzka: BK Häcken - Malmö FF 1 2,75 Mjällby AIF - Örebro SK 1 2,1 |
Cytat:
FC Köln - Werder Bremen 2 3,25 VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 2 5,6 Evian Thonon Gaillard - Rennes X 3,15 Rayo Vallecano - Osasuna 1 3,25 |
Cytat:
Tak sobie ;) Ja wybrałem Koln i Evian. Do tego rozpisowy poszedł 2 z 3: Milan - Viola 2 10,00 Kaiserslautern- Hoffenheim 1 2,6 Unión Española - Colo Colo 2 2,45 Siadła tylko Viola :D |
Wróciłem do typowania po dłuższej kilku miesięcznej przerwie i na Wielkanocny weekend postawiłem pare meczy.
http://i43.tinypic.com/68bq82.jpg Jak zwykle "pewniaki" :D Jakoś miałem przeczucie i ominąłem Milan, Real i pare innych niespodzianek, znaczy sie "pewniaków":D Dziś obstawiam weekend. Typami podzielę sie jutro Pozdr :alleluja: |
Cytat:
|
|
Dziś się nie pochwaliłem kuponem, oprócz Shoutboxa, więc potwierdzam:
Książę Remisów :P http://i42.tinypic.com/sq3489.jpg |
Może coś takiego:
Auxerre - Paris SG X 3,25 Freiburg - Hoffenheim X 3,3 Sogndal - Haugesund 2 2,55 |
Nie chce mi sie skanowacv kuponu ale znowu puściłem taśme , 9 meczy kursy w granicach 1.1-1.4 za 100. Osiem siadło jeden nie ale za to jaki heh... Twente NAC Breda.typ na Twente. Patrze na livescorze a tu Breda wyrównała w 90 minucie. Strzelec:... Nordin Boukhari... Z jednej strony boli jak ch... bo koło nos przeszło 760pln ale z drugiej przypomniałem sobie jego bramke w 94 minucie w Derbach i jakos tak lżej ;)
|
Cytat:
Zagrany oczywiście 2 z 3 ;) Dziękujemy :) |
Cytat:
Ja od kilku tygodni po prostu nie mogę wygrać :( |
ja wczoraj puscilem na Crussaders(5,0) Derry City(4,5) i Hapoel Beer Sheva(2,0)...
kursy z stsa :p za 3zl tak dla zabawy puscilem i weszlo :D |
Barcelona 1.70 bet365
Liczę na powtórkę z finału lm z United,kiedy to łaskawie skonczyło sie 3-1. Zderzą sie ze sciana i tyle bedzie walki. W tej chwili w zasadzie na wyspach chyba nikt nie jest w stanie rywalizować z dwójką Real-Barcelona. Jedynie Milan i Bayern cos by powalczyły,ale na pewno nie Chelsea. |
Typy na Weekend
Pusciłem dwa kupony w totomixie Pierwszy kupon kochane "pewniaki" :D PSG - Sochaux 1 1.30 Napoli - Novara 1 1.25 Milan - Bologna 1 1.25 Porto - Beira Mar 1 1.13 Ajax - Groningen 1 1.20 Man Utd. - Everton 1 1.30 kurs 3.58 stawka 100 wygrana 315,00 Drugi mniej pewny ale kursy in teresujące Hertha kaiserlautern 1 1.57 Dortmund - BMGB 1 1.40 Juve Roma 1 1.46 Wolves - Man City 2 1.25 Barca - Real 1 1.70 kurs 6.82 stawka 20 wygrana 120,00 Na drugim kuponie niewiadomą są gran derbi bo w sumie z jednej strony widzę jak Barca będzie ich cisnąć a Real będzie jak głupi biegał za piłka ale z drugiej remis jest całkiem możliwy. Kolejna sprawa to Dortmund. Brakuje im niby żwycięstwa do mistrzostwa ale grają o 18.30 a wtedy będą już znać wynik Bayernu który gra o 15.30 na trudnym terenie w Bremie. Jesli Bayern nie wygra to Borussia może nawet przegrac i będzie mistrzem. I tego sie obawiam (patrz Wisła - Polonia). Tak więć lepiej żeby Bayern wygrał a wtedy dortmund będzie gryzł trawe aby odebrac patere u siebie. Co do pierwszego kuponu to co sie tu rozpisywac, typy które jak to zwykle "muszą wejść" tak wiec licze że niespodzianek nie będzie :D |
Dzięki, zagrałem pierwszy kupon , co oznacza , że pewnie Ci nie wejdzie :D Nie ma tutaj takiego pechowca jak ja ;)
|
United przechodzą samych siebie dziś,paranoja.Dwa razy prowadząc dwiema bramkami ,pierwsza zmiana 86 minuta.Roz.......ili system
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl