![]() |
Cytat:
gdy instaluje jakieś wtyczki do greasymonk, na ogol wystarczy wylaczyc malpke i mozille potem wlaczyc i dziala |
W jakich sklepach w centrum lub okolicach jest duży wybór krawatów w rozsądnych cenach?
|
Kamil możesz jaśniej??
|
Cytat:
na Tomexie :D |
o ktorej jest wyjazd do sosnowca w sobote??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma ktoś do sprzedania podręczniki z 1 klasy XIII LO ?
http://xiii-lo.krakow.pl/strony/plik...czniki_kl1.doc http://xiii-lo.krakow.pl/ Na priv, gadu:9065555, kom: 601592582 - podam dokładną klasę etc. |
Cytat:
|
Cytat:
W cenie z biletem na mecz płacisz również za pociąg, więc na pewno będzie. Możliwe, że nawet będą dwa, bo duże zainteresowanie jest. |
Jak usunac paste do zebow z dzinsow ?:)
|
jak najszybciej :P
|
Ile teraz średnia krajowa wynosi w Polsce? I gdzie to można sprawdzić?
|
Cytat:
|
Czy gwarancja słuchawek obejmuje też taką usterkę przy wtyczce?Przeważnie moje słuchawki psują się właśnie tam.Tzn. gdy porusza się kabelkiem to lepiej działają słuchawki albo działają dwie naraz.Czy taka usterka nadaje się na gwarancję?
|
Cytat:
Szczegóły powinny być na stronie GUS-u, chyba stat.gov.pl |
Mam troche dziwne pytanie :D. Posiadam konto Maestro Sezam <26. 14 sierpnia wypłaciłem wypłate i zostawiłem sobie na koncie koncówke 74,50zł. Dzisiaj sprawdzam saldo i jest 74,96zł. Wiec wychodzi na to że przez 14 dni urosło mi 0,46zł. Jak sprawdzić jakie oprocentowanie jest tego konta ? :P . Myślałem że nawet nie ma na tym koncie jakiegoś oprocentowania a tu taka niespodzianka :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo widze ze w temacie przepisow nie ma na Ciebie mocnych ;) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
a problemy prawnicze na forum są dobra powtórką z przeróżnych dziedzin prawa :-) |
Prawnika to jeszcze:) nie potrzebuje ale jak by się znalazł tu na forum jakiś notariusz, to proszę się na prv odezwać;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
suka brzmi dwuznacznie :)
|
Ko Mam Pytanie Może Nietypowe Bo Do Nielicznych Fanów Grega Housa Orientuje Sie Ktoś W Którym Odcinku I Wktórej Seri Był Cytat Wilsona O 2óch Psach W Parku Podczas Rozmowy Z Housem Na Temat Amber Bende Wdzięczny Za Pomoc
|
jak dodac w xfire gre do listy ktora nie jest zainstalowana na dysku, a jedynie wypakowana? [tak dodac, aby mozna bylo zgrywac obraz podczas gry - samo dodanie do listy gier nie pozwala na to]
|
mam pytanie na temat kina, filmow...
jaki zajebisty HORROR polecicie? nie musi byc nowość, moze byc starzy ale zeby ciary szły po plecach przez 2h!!!! |
|
Stanley Kubrick "Lśnienie" (Shining ) z Jackiem Nicholsonem na podstawie Stephena Kinga.
|
Mam pytanie... Czy napój "White Star Power" to to samo co napój "BIAŁA GWIAZDA" ?
|
nie.
BG wyszedł z inicjatywy SKWK, a WSP ma być oficjalnym napojem klubowym TS Wisła. Napoje mają też różnych producentów ;) |
Cytat:
|
Witam,
Potrzebuje najzwyklejszego "MS painta" :) takiego jaki ma pewnie każdy z was :) Od razu zaznaczam, że szukałem po google i jedyne co znalazłem to paint.net który mnie nie zadowala. Doinstalować z płytki windosowskiej też nie mogę, bo mam mocno okrojoną wersje systemu. |
Można gdzieś pobrać word-a i excel-a ? Tylko chodzi mi o pełną wersje a nie że po miesiącu minie ważność...
|
Cytat:
|
www.peb.pl :>
|
ma ktos pojecie o neostradzie ?
wyskakuje blad 633 i nic poza rrestartem nie pomoze by powrocilo polaczenie, na googlach tak nie jasno to opisane |
do usunięcia
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl