![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Bogu dzięki jeśli od tego pa...na się uwolnimy. Gdyby ta piłka na Lechii mu przeszła pod nogą to dawno by go już tutaj nie było. Ale nie lepiej pisać o nim że się spina, że na treningach najlepszy. Tysiące wytłumaczeń. U mnie oglądając każdy ostatni mecz piłka lecąca w jego stronę podnosi ciśnienie, nawet nie mogę sobie wyobrazić co czują ludzie którzy z nim trenują na co dzień. |
Cytat:
Pamiętam jeszcze jak dostawalo mi sie za to od zaślepionych propagandą klubową kibiców, przekonanych, że znaleźlismy nowego Casillasa |
Cytat:
Teraz, nie przeczę, broni ok - natomiast jeśli chodzi o grę nogami to jest olbrzymi postęp, tyle że to za mało by podpisać z nim nowy kontrakt. Problem jest tylko taki że ten co będzie po nim , może być jeszcze słabszy. |
Cytat:
|
Cytat:
"Ewentualna budowa coraz silniejszego..." ech - nie uwierzę póki nie zobaczę... |
Co z Cleberem?
|
Cytat:
Temat denny, bo lepszego bramkarza ani nie mamy, ani nie jesteśmy w stanie sprowadzić. Dla wszystkich rozsądnych drobna sugestia - nie z każdym warto dyskutować, od jakiegoś czasy to forum to wylęgarnia pokemonów. Jest opcja "ignoruj", a że wstyd jak sam s-syn, to już jak widać żaden problem dopóki się liczba kliknięć zgadza. Ale spoko rav, masz naj- informatorów i głos prawdziwych kibiców. Miałem nie zabierać głosu bo nie wypada, no ale trudno - każdy ma jakieś granice tolerancji. |
Cytat:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Źle to wyglądało. Cleber nigdy nie symuluje ... :( |
Oby z Clebim było lepiej niż to wyglądało, a wyglądało to dość symbolicznie , jak dla mnie, bowiem ewentualne skręcenie kręgosłupa Clebera, to takie jednoczesne złamanie mistrzowskiego kręgosłupa Wisły, która jest ostatnio bezradna ze wszystkimi rywalami i łamie ją już każdy, kto tylko zechce, bo oprócz jarych dziadków Clebiego i Radka, reszta naszych piłkarzy, to piłkarze wirtualni . Poza kibicami oczywiście, którzy nie pozwolili sobie na lanie od Poznaniaków, gdyż piłkarzy mamy ZEROWYCH pod każdym względem, od siły i umiejętności, aż po honor. ?? Honor, który już tyle razy splamili z Levadią czy Karabachem i pewnie splamia znowu za tydzień z Cracovią, czyli klubami w zasięgu naszych partaczy.
Ps. w temacie " nasi piłkarze" odpowiem, że obecnie mało który z nich, zasługuje na takie miano. |
Modle się o to żeby z Cleberem było wszystko ok. Nie wielu jest takich ludzi jak on. Myślałem do tej pory że kibice z Poznania prezentują przyzoity poziom, teraz już wiem że to zwykłe ....Y.
|
Cytat:
Jest tylko mały problem, bo o czuciu w nogach ani słowa. A to nogi Clebera wpadły w przerażającą drgawkę zaraz po upadku. |
Cytat:
|
flamengista jeśli uraz jest na odcinku szyjnym, piersiowym to jeśli ma czucie w rekach to jest spoko. Bo gdyby uszkodził coś na tym poziomie to byłby sparaliżowany od szyi w dół.
|
Ja mam niestety złe przeczucie, że on nawet jak dojdzie do siebie, to na boisko już nie wróci. A to będzie katastrofa.
|
Powrót na boisko jest w tej chwili mało istotny - najważniejsze żeby był zdrowy. Nieciekawie to wyglądało.
|
Clebi trzymaj się!! Kto jak kto, ale ten facet ma jaja i napewno wyjdzie z tego. Mam kompletnie w dupie wynik meczu. Cały czas myślę tylko o tym co z Cleberem :(
Co do kibiców na stadionie w Poznaniu. Prostactwo nic wiecej. Pokazaliście swoje miejsce w szeregu. Pogratulować |
Cleber- szybkiego powrotu do zdrowia !!
|
O Cleberze jako piłkarzu mającym ratować kulawą defensywę Wisły na razie zapomnijmy. Teraz chodzi o to, by ten jakże sympatyczny człowiek mógł normalnie się poruszać.
Kluvi - mam nadzieję, że masz rację. |
Clebi zostaje na noc w szpitalu, bardziej asekuracyjnie. Badania na chwilę obecną nie wykazały, żeby to było coś poważnego. On sam czuje się już lepiej.
|
Cytat:
|
Chwała Bogu. Cóż, jedyna dobra informacja, na zakończenie przykrego wieczoru.
|
Świetne wieści :) Może go po prostu postrzeliło w karku. Wtedy ciężko ruszać głową. A tak to sobie poleży w cieple, na spokojnie i wróci ;)
|
Ważne, żeby nic mu się nie stało - trzymam kciuki za powrót do zdrowia!
|
Bardzo, bardzo dobre info, ale chyba niestety ten sezon będziemy musieli sobie radzić bez niego.
|
jedyna pozytywna wiadomość dzisiaj...
|
Hermes mimo 36 lat na karku to Sobola spokojnie teraz wygryza. Myślmy nad wymianą środka pola bo jak widać nie mamy nikogo z czterech czy pięciu zawodników którzy grają w pomocy kogoś kto będzie trzymał piłke i będzie silniejszy niż przeciwnik. Chwała Sobolowi za wszystko, ale jego czas mija. Z tymi zawodnikami ciężko będzie nam coś osiągnąć (szczególnie z naszą obroną) więc chyba powinnismy grać dwoma DP jak kiedyś (Sobol i zapomniany Cantoro). Aż łezka w oku sie kręci, bo teraz ni kszty ducha zespołu. Wyglądamy jak kilka lat temu Śląsk Wrocław, taki typowy średniak, a zniżamy się ku Odrze i Polonii Bytom (miejsca 6-10).
|
A pomyśleć, że Cleber na meczu ME zasiadł parę rzędów niżej od mojego krzesełka... kto by wtedy pomyślał. Zdrowiej CLEBER!
|
Kto by pomyślał, że spotkałem Clebera z rodziną w jednej z galerii i pogadaliśmy kilka minut...
Piszesz tak jakby on już wśród nas nie był. Ja wiem, 1 listopad, ale daj spokój :-) |
Dobra wiadomość odnośnie Clebera, wyglądało to rzeczywiście bardzo grożnie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl