![]() |
Tutaj robi się coraz bardziej nerwowo i irracjonalnie.
|
Cytat:
|
Może by tak zamknąć ten temat tak na tydzień?
Najpewniej i tak nic się w sprawie nie wydarzy a przynajmniej będzie spokój. Bo coraz więcej forumowiczów nie trzyma ciśnienia... |
Cytat:
|
Cytat:
Polać mu! Biała gwiazda po rant kufla! |
Cytat:
Wg Migi Wojtkowski, Imaz, Kort złożyli wezwania do zapłaty i zostali spłaceni, więc ludzie w klubie walczą i mają jeszcze "zaskurniaki". |
Kilku kolejnych też tak może zrobić jak zobaczą że jest to sposób na szybkie odzyskanie części kasy, w dodatku jeszcze przed świętami. Ciekawe do kiedy naszym dobrodziejom paliwa wystarczy na gaszenie takich pożarów.
Przy okazji - kilka ciekawych informacji od janekxa89 w zapowiedzi naszego meczu: https://zagranie.com/janekx89-zimowy...ecz-z-stolicy/ |
Gdzie niby miga napisał że imaz wojtkowski kort zostali spłaceni.?
|
Dlatego musimy zjawić się licznie na najbliższych dwóch meczach.Dzięki temu będą pieniądze na część zaległości i zawodnicy nie odejdą za darmo.W styczniu pozwolić odejść Imazowi na którym zarobimy te 100 tysięcy euro ( pół roku kontraktu) pozostali którzy też chcą odejść niech odchodzą ale musimy stanąć na głowie żeby nikt wartościowy nie odszedł za darmo.Można dogadać się z panami Ziętkiem i Kwietniem na krótką pożyczkę i spłacić tych którzy mają jakieś oferty Wojtkowski,Sadlok,Basha.Sprzedać ich ,oddać pożyczkę a resztę na zaległe pensje dla drużyny.Jeżeli dobrze to rozegramy to po okienku zimowym wyjdziemy na 0 z zaległościami wobec piłkarzy.
|
Takie pytanie. Czy po tym jak Ci 3 panowie (lub 2 - są równe wersje) złożyli wnioski o płatność będziecie ich witać jako bohaterów i zbawicieli Wisły ?
Akurat dobrze że takie rzeczy wychodzą. Sprzedać najszybciej jak znajdzie się kupiec. Nawet jakimś cudem wejdzie ktoś z olbrzymią kasą od stycznia to tych panów już nie chcę widzieć przy Reymonta. |
Przypierdzielanie się do piłkarzy, którzy w tym sezonie w ogóle nie mają płacone jest żenujące.
|
Nie potrafię zrozumieć, co trzeba mieć w głowie, aby formułować pretensje do piłkarzy.
|
No ....a jak oni smieli wogole zlozyc wniosek.Graja tylko 5 miesiac za darmo.Nie sa godni nawet podania reki.
|
Za postulowanie, że Cupiał powinien być u nas persona non grata powinien być ban. Powiedzieć coś takiego na poważnie nie byłby w stanie nawet kompletny idiota, więc to musi być bardzo kiepski troll.
|
Cytat:
Może odniesiesz się do tego co napisałem do Ciebie na priv ? Zero reakcji. Ale czego spodziewać od wirtualnych tworów (złożyłem mu propozycję żeby mi powiedział mi prosto w twarz). LucjuszWielki czekam na odpowiedzi na mojego priv. Jak ktoś ma ochotę pojechać do mnie z "uprzejmościami" to proszę na priv. Chętnie się spotkam i wysłucham bezpośrednio z Twoich ust tych inwektyw na mój temat. Czy moderacja będzie konsekwentna w deklaracjach ? Przy okazji temat do zamknięcia do końca roku bo niektórym gotuje się w głowach i nie panują nad emocjami. W temacie mojego stosunku do 3 panów zawodników (lub 2 panów - są równe wersje). Podobno mieli się wstrzymać do końca roku. Inni jakoś nie złożyli zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!). O tym nie pomyśleliście ? Już zapomnieliście jakie Carlitos robił numery ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo a jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani. |
Cytat:
|
Piłkarzy z jednej strony można zrozumieć ale z drugiej to z ich strony może byc gra na wyciągniecie znacznie większej kasy niż do tej pory powinni dostać a dla nas ostateczny gwoźdź do trumny. Jeżeli dobrze rozumiem zasady na jakich rozwiązuje sie kontrakty.
|
Cytat:
|
polecam wszystkim zluzowanie majtek, zjechanie kursorem myszy w lewy dolny róg i kliknięcie w napis "first" ktory przeniesie WAS telefportem do innego (badz nie) wszechświata w 2016 roku. Warto. Moze wtedy ktos właczy dodatkowego tiktaka miedzy uszami, a moze nie. ale warto.
|
For_FuN_ czy No_look_Pass to twoje alter ego a może twój ojciec chłopcze i dlatego piszesz w jego imieniu ?
|
Ej, Krakusie siedem sześć, może byś wyregulował trochę swój internet, przygasił monitor i wziął oddech, bo jest tu ciebie bardzo dużo. Wysyłasz ludziom na priv propozycje spotkań, aby wyjaśnić sobie jakieś niesnaski, no robi się dziwnie i toksycznie. Wszyscy się stresujemy, bo wszyscy kibicujemy Wiśle, ale może warto rozmawiać, a nie krzyczeć.
|
Cytat:
|
Cytat:
I kto tu nie panuje nad nerwami ? I kto robi wycieczki personalne wplatając w nie dziwne treści (w tym takie które kwalifikują się do obraźliwych) ? Ja nikogo nie obraziłem. Wyraziłem swoją opinię o BC i o Tych co złożyli wezwania do zapłaty. Ty również mogłeś. A skupiłeś się nie na merytorycznej odpowiedzi a tym co sądzisz o moim stanie psychofizycznym. Czy jak Ci z tym ? |
Cytat:
1. Zaproponowałem spotkanie żebyś mi wyjaśnił twój problem. Odmówiłeś. Zważaj co piszesz jeśli używasz inwektyw i bezpodstawnych oskarżeń. 2. Tak, bo odniosłeś się do jego wpisu (nie swojego). To raczej ja zapytam jak tam u Ciebie w temacie trzeźwości. 3. Tak jestem autorem tej listy. Nie zostałem naprostowany. Listę sam usunąłem i nikt mi tego nie kazał zrobić. Część osób nawet pisała ze szkoda że ją usunąłem. Coś jeszcze ? 4. Wytykasz mi Socios. Ja wysłałem deklarację i zapłaciłem składkę. A jak jest z Tobą ? 5. Agresja ? Zero meteorytyki ? Może tak konkretniej. A poniżej wpis RAV i wieśniaka842 w temacie deklaracji o przystąpieniu. Przeanalizuj je dokładnie a później wytykaj innym znacznie pewnych słów. wieśniak842 Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
To może jeszcze raz napiszę. I czytajcie ze zrozumieniem.
Podobno WSZYSCY zawodnicy mieli się wstrzymać do końca roku z nerwowymi ruchami. Inni jakoś nie złożyli wezwań do zapłaty zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!). Może część osób zapomniała jak psioczyli na zachowanie Carlitosa ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo za jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani. A podobno tak Wam zależy na dobru klubu. Coś tu się nie zgadza chyba. Popieracie rozkradanie Wisły przez inne kluby ? Przemyślcie na spokojnie i życzę miłej reszty niedzieli :) |
jesli juz tak sie buntuja - to szkoda ze nie przedstawili sprawy jasno - do Legnicy pojechalby autobus juniorow i chlopaki by sobie chociaz zaliczyli wystep w ekstraklasie - przynajmniej by sie starali a nie odstawili takiej szopki , wczoraj tych gwiazdorow zniszczyl zespol ktoregio klepie w tej lidze kazdy , co chcieli pokazac tym wyjazdem to naprawde niewiem
|
Niezłe jaja,Andrzej Iwan powiedział,że Sarapata jest słupem miśka.Nawet by się zgadzało,jak go zatrzymano to u nas wszystko się posypało.
|
Doprawdy eureka.
|
Cytat:
|
@filipowski
Odejść za darmo to pół biedy, gorzej że trzeba by im przy okazji wypłacić pieniądze do końca kontraktu. W przypadku takiego Wojtkowskiego to 1,5 roku a niektórych i dłużej. Andrzej Iwan w wielu kwestiach fantazjuje i nie pierwszy raz palnął jakieś głupstwo. |
Cytat:
|
nie do konca kontraktu - tylko do czasu az nie podpisza umowy z nowym klubem , no i oczywiscie zaleglosci - myslisz ze taki Wojtkowski zawiesi buty na kolek i 1,5 roku nie podpisze z nikim kontraktu ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Dostałeś odpowiedź na priv, myślisz, że ktoś będzie czas tracić i biegać za Tobą bo jakiś ..,.,., opowiada herezje ? Weź się za tą listę "czarnych owiec" z deklaracji siocios... Cóż się stało, że wyparowała? Kolejny "genialny"pomysł legł w gruzach czy jak? Kim Ty jesteś, że będziesz tutaj decydował o persona non grata dla Cupiała? Bez jaj. Robisz zamęt, lepiej było bez Ciebie tutaj. EDIT: HAHA teraz doczytałem resztę, zdublowałem wytyk o liście czarnych owiec, ale pisałem to zanim się dowiedziałem, że ktoś też kpił z tego - więc coś jest na rzeczy skoro kolejna osoba zgłasza zastrzeżenia do zachowania na forum :] EDIT2: Krakus76 przeklej z łaski swojej posty o krytyce piłkarzy, którzy złożyli podanai o rozwiązania kontrkatów bo mi się nie chce czytać 3 stron tematu, albo przybliż temat bo niestety lub stety te wieści nie dotarły do mnie jeszcze. |
Cytat:
A na resztę szkoda czasu. Kolejny mocny tylko w gębie. ps. A Ty należysz kolego do Socios że mi coś wytykasz ? |
Cytat:
Ale posypało się bo zarządowi zamarzyły się puchary. I niech to zdanie przypomina sobie każdy, kto na tym forum pisze o "miłości kiboli do klubu". |
krakus76_ weź idź pobiegaj czy coś. Odpoczniesz od forum, forum odpocznie od Ciebie. Wszystkim będzie lepiej.
|
krakus76_ ty kiedyś pisałeś relacje z wyjazdów na stronie SKWK ?
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl