![]() |
Zazdroszczę Ci.:)
|
ja za to nie mogę się doczekać. nie mam co robić, nie zasnę teraz. Podobnie jak Voin po pierwszym gwizdku zaczynam się trząść :D
|
sevenheaven to wez sie umow u dentystki na dzisiaj na 19:00 to 4:1 dla Wisły pewne:D
|
Kurde, ileż można czekać.....
Już czuje te ciary po całym ciele jak któryś z naszych grajków strzeli bramkę! |
Kocham 'opis wydarzenia' na polsacie sport:
"Przed mistrzami Polski bardzo trudne spotkanie. Wisła Kraków zmierzy się bowiem na wyjeździe z czołową drużyną belgijskiej Jupiler Pro League. Czy piłkarzy Wisły stać na zwycięstwo?" Jak Trudne Sprawy albo Malanowski i Partnerzy. :D:D |
Cytat:
|
http://www.taktycznie.net/2012/02/st...z-rewanzu.html
Bardzo fajne opracowanie taktyczne meczu. |
Cytat:
|
Jak Wisełka nie awansuje to będę załamany jak po każdym odpadnięciu z europejskich pucharów. Wiem, że 1/16 LE to duży sukces, jeszcze jak się popatrzy na ostatnie "dokonania" z Levadią i Karabachem, ale i tak będzie bolało. Jak awansujemy to i Legię obejrzę, jak nie to sobie daruję, bo nie chciałbym abyśmy odpadli, a Warszawa awansowała. Jeśli ma Legia awansować to wraz z Wisłą.
|
Dziecko u babci, żona u koleżanki, piwo w lodówce...
DLACZEGO MAM JESZCZE TYLE CZASU CZEKAĆ ????:tsw_wisla_flaga: |
Prawde mowiac szkoda byloby odpasc. Standard w tej chwili nie jest chyba w najwyzszej formie, do tego dzis zagra bez kilku zawodnikow. My zaczelismy niezle ta runde jesli chodzi o gre. Wygladalo to w tych dwoch meczach calkiem pozytywnie (tu mam na mysli przede wszystkim ofensywe) natomiast gorzej w defensywie. Najbardziej niepokojace jest to, ze te trzy stacone gole ze Standardem i Zaglebiem wynikaly z wlasnych glupich bledow indywidualnych. Tego trzeba koniecznie dzis uniknac jesli myslimy o awansie.
W pierwszym meczu Belgowie nie pokazali nic wielkiego i licze na to, ze dzis oslabieni i w nie najwyzszej formie rowniez nie zagraja wielkiego meczu. Wtedy bedzie duza szansa na awans. Fajnie byloby go wywalczyc bo w kolejnej rundzie Hannover lub Brugia a wiec kolejni z ktorymi mozna powalczyc;) A wiec naprzod Wislo! Dzis wielki dzien:D |
paznokcie obcięte żeby nie było co obgryzać :)
jeszcze 2 i pół h ! :D |
Cytat:
|
strasznie nisko oceniają nas bukmacherzy dając 1,6-5,50 według beat home. Chyba nawet z Apoelem dawali nam więcej szans. Po pierwszym meczu a oni dalej tak nisko nas cenią. Mam nadzieję że się mylą bo nie mogę tego zrozumieć
|
Cytat:
mnie dopadło teraz i nie wiem co przez 2h będę robił |
bukmacher bet365 wystawił kurs, że gola w meczu strzeli .. Łobodziński pewka :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Jednak tylko zajawka :) |
Ma ktoś linka do transmisji na Sopcascie? ;]
|
Cytat:
sop://broker.sopcast.com:3912/68445 |
o dziwo w studiu na razie z 90% czasu jest o Wiśle i nawet dobrze o niej mówią.
|
Sklady juz są...Bolat w ich bramce,to bylo do przewidzenia ze sie wykuruje.
U nas Jaliens z Chavezem -zobaczymy jak to bedzie wygladalo,no i Iliev -na niego dzis licze,ze to on bedzie motorem napedowym. |
Szpilka powiedział, że już nie kibicuje Wiśle, a Feddek mówił że nasi kibice rzucali kubkami z moczem w pierwszym meczu.
|
Cytat:
|
do kornd, nie siej zamieszania jak źle usłyszałeś. Koniec tematu
|
no to sie chlopaki pokazali na minucie ciszy ....a p otem wielke ale ze nas w europie traktuja jak bydlo
|
gizmowisła: co się stało bo nie oglądałem? ;)
|
Cytat:
|
.... Cię to powinno obchodzić skoro Ciebie tam nie ma
a ty gdzie jestes ze mnie pouczasz SHARKSIE ??????? |
ej chłopaki uratujcie mnie, można gdzieś obejrzeć mecz na jakiejś zagranicznej stacji fta ? najlepiej z hotbirda albo astry 19,2E?
|
okropny mecz, szachy straszne
teraz trzeba podejsc juz wyzej, przejac pilke, rozegrać bo inaczej się nie uda wszystko na stojąco stad tyle strat, bezsensownych kiwek skoro zdominowaliśmy ich u siebie to możemy dać radę i tam - żadnego piekła nie ma, nic się nie dzieje |
Póki co bardzoooo słaby mecz słabych drużyn .Dziwi brak jakość w Wiśle z przodu.
|
jedno jest pewne: tak grając nie wygramy.
ch w d komuchom, mam nadzieje że nasi dobrą rozróbę zrobili na minucie ciszy. |
Cytat:
|
Szkoda ,że nasi kibice nie uszanowali minuty ciszy przed meczem ...
Co do tych kubków z moczem to ja słyszałem ,że to kibice Standardu rzucali w kibiców Wisły a później może jakiś rewanż dostali i wyszła bitwa zamiast na śnieżki na kubki z moczem. |
Ja słyszałem od paru chłopa że latały race i śnieżki ale kubi z moczem? wtf?
|
Na razie typowy mecz bez historii - mało strzałów, 2 zółtka, straty, brak animuszu do gry.
Tutaj rozstrzygnie wszystko jedna bramka. Bitonik wejdzie na wkur**e, że nie grał w ostatnich 2 meczach i pokaże na co go stać. GO! :-) |
syf, piach i metr mułu - tak po krótce można skomentować pierwszą połowę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl