![]() |
1. Gdzie znajdę terminarze lig piłkarskich do wydrukowania (wszystkie w jednej formie i języku)
2. Czy da się przesunąć ten napis http://i27.tinypic.com/15yji8h.jpg, aby był wyrównany do lewej strony |
Wie ktoś kiedy będą nowe vlepki Wisły Fc Jaworzno??
|
Cytat:
|
Jak we wrzesniu wyglada sytuacja z noclegami w Zakopocu,na szlakach itd.
Niby koniec sezonu(??) a jednak wrzesien zwykle jest jeszce ladny i w miare cieply ,ale ludzi na szlakach chyba nie tyle co lipiec/sierpien?? (pytam tych co maja jakies porownie np z 2008 rokiem :)) Bo wreszcie chcialbym w spokoju i kulturalnie dostac sie do Morskiego Oka |
Cytat:
|
Dojade czymś z Kurdwanowa na Płk. Dąbka :)? Może być z przesiadką tylko gdzie :P
|
na Powstańców Wielkopolskich wsiadasz w 108 bądź 224
|
Witam
Orientujecie się może jak w Firefoxie 3.5.2 usunąć konkretne linki podpowiedzi pojawiające się w oknie wpisywania adresu? W jakim pliku firefox przetrzymuje te dane? Z góry dzięki |
Cytat:
albo 158(os.Lipska) i trochę z buta pociągnąć.. btw: tam gdzie jest ten graf" TS" :) |
Mam telefon w plusie, wczoraj wygasło mi konto, telefon jest na umowie chyba na 15 doładowań jeszcze. Jak nie doładuje konta np w ciągu miesiąca to mogą mi coś zrobić ? zablokować nr albo coś w tym stylu?
Jak sprawa z tym wygląda? |
Witam, chciałbym sie dowiedziec czy jest jakas mozlowsc wymiany wyswiatlacz LCD w aparacie cyfrowym ?
oraz o ile nie ma takiej mozliwosci to za ile mogłbym sprzedac taki oto aparat z tym ze posiada on mała ryske na LCD mniej wiecej dluga na 7-8 mm, aparat ma chyba 3 miesiace tak wiec jest na gwarancji. Fuji FinePix A850 Wiem ze ta ryska to nie pzreszkadza w niczym ale pozyczyłem go w stanie idealnym i w takim tez stanie chciałbym oddac, ew. sprzedac i kupic nowy. z góry dzieki za odpowiedz :) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Noclegów w Zakopcu to zazwyczaj nie brakuje więc tu nie masz się o co martwić, natomiast co do warunków o które Ci chodzi to nie byłbym taki pewien że we wrześniu będzie o wiele większy luz. Ogólnie im wcześniej wyjdziesz na szlak, tym będzie mniej ludzi. ps.w tym roku w Zakopcu nie byłem ale dosłownie na dniach mówili że takiego ruchu to dawno nie było - pokazywali kolejkę do kolejki na Kasprowy bodajże,to była normalnie masakra;) , podobnie jak były fotki z Giewontu...jak w markecie przed świętami. Ale jak się zdecydujesz to zdaj relacje jak było bo sam jestem ciekawy. |
Cytat:
A pasta do usuwania rys z wyświetlaczy nic nie da? |
nie wiem kogo pytac moze bedzie ktos wiedzial
gdzie moge ubiegac sie o uprawnienia na koparke ? jaki koszt i ile trwa kurs ,czy jest jakis egzamic ? aha i czy przez bezrobocie cos da sie zalatwic taniej bo ktos mi mowil ze na wozki widlowe tak robil |
Cytat:
|
Jest takie rymowane powiedzenie, które mówi, że powtarzane kilka razy żarty przestają śmieszyć. Zna ktoś dokładnie brzmienie tego powiedzenia ?
|
Żart powtarzany przy każdej okazji przestaje śmieszyć.
O to chodziło ? |
Mam pytanie. Lepiej byłoby gdybym chodził na siłownie tak : pon,wt (sr przerwa, czw przerwa) piatek, sobota (niedziela przerwa) czy co dwa dni ?
prosze o szybka odpowiedz :) |
czym najlepiej wyleczyć śliwę na pięcie? Jutro mam mecz i przydałoby się jakoś podleczyć, jest jakaś maść na to?
|
Cytat:
Codzienne treningi sa dla profesjonalistow :) |
jak wlozyc karte sim do iphona?
|
Cytat:
|
w pudełku masz taki klucz , mozesz zrobic to szpilką jesli masz Iphone 2g (w 3g dołączali właśnie ten niby kluczyk) i na górze masz malutką dziurke , wcickasz szpilke w tą dziurkę i wysuwa się szufladka na kartę sim
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie kupie w miare tanio buty do garniuturu?
|
Cytat:
|
Da się coś zrobić aby na przedmiotach które są w Inoxie nie odbijały się paluchy?Jakieś środki zapobiegające?
|
Cytat:
http://www.zol.pl/noclegi/?action=ob...d=638&jak=solo Pod domem jest przystanek na 'machanego' i jadą busy we wszystkie kierunki: Zakopane - 2,50zł, Polana Palenica pod MOrskim Okiem 7zł... |
Poszukuje dobrej stronki w necie z czionkami, z uwzględnieniem gotyków.
Na pewno jest jakiś link w temacie o malowaniu bo nawet kiedyś skorzystalem, ale nic chce mi się przesukiwac 60 stron:P |
Cytat:
|
Orientuje sie ktoś, kto nas wyruchał z terminem Lechii? Miała być sobota albo piątek, żeby nie gonić na zbity pysk do pracy w poniedziałek.
|
Cytat:
|
Są już grzyby w lasach?? Był ktoś -jeśli tak to w której części małopolski.
|
Jeśli złapią mnie kanary w autobusie, nie mam dokumentów i podam fałszywe dane a potem policja sprawdzi i się nie będą zgadzać z rzeczywistymi to mogę mieć jakieś konsekwencje za podanie kontrolerom nieprawdziwych ?
|
Pytanie do kogoś z Gdańska Wrzeszcza/Gdyni/Słupska/Chojnic:
Znalazlem monitor LCD tanszy o 50 zl w tym sklepie http://www.elektronicznyswiat.pl/index.php/kontakt niz na allegro. Pytanie brzmi: czy kupowal ktos z was albo slyszal cos o tym sklepie i jaka moze wystawic opinie ?:) Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
Grzyby zebrane przez moją rodzinkę w okolicach Tarnowa (na południe od Tarnowa) - zatrzymali się po drodze koło lasu właśnie żeby sprawdzić czy są grzyby. I jest ich już sporo. |
mam pytanko. Loguję się na stronce z grą. Przeglądarka mozilla. Wpisuje login i hasło. otwiera się strona. chcę przejśc do jakiejś czynności (czyli klikam na cos tam) i wyskakuje komunikat: "Twoja sesja wygasła, zaloguj się ponownie na stronie startowej! ". na explorerze idzie normalnie. O co kaman??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl