![]() |
Cytat:
|
Mogę kupić więcej niż 4 bilety jak to miało miejsce w poprzednim systemie?
Bo dodałem 5 i kółko się kręci ale nie przechodzi nigdzie dalej... Edit: Można kupować więcej. Sprawdzone |
Pytanie - jest nadzieja, że w dzień meczu z Legią będą jeszcze bilety? Chciałbym obejrzeć mecz ze znajomymi z b. daleka (ok. 700km) a nie mają jeszcze kart kibica - a wiadomo, że przejechać 700km w jedną i drugą tylko po to, by wyrobić kartę i kupić bilet to nie jest dobry biznes. I jeśli tak to na jakich sektorach najprawdopodobniej zostaną wolne miejsca? I czy mając karnet można dodatkowo wykupic bilet na inne miejsce? Idąc na mecz ze znajomymi fajnie by było siedzieć obok nich :)
|
To co dzisiaj sie dzialo przy wyjsciu z kas to dramat !
Byla godzina 15:58 na farta jeszcze zdazylem wejsc kupic bilet za mna szlo 2 mlodych chlopaczkow mega podjarani meczem z Legia i ze pierwszy raz ida na mecz sami, lecz dochodzac do wejscia kas (byla 16:00) dostali mega wala, gosc pilnujacy wejscia powiedzial im ze nie ma szans juz kupic bo on chce jechac do domu, no jak ich zobaczylem to po prostu widzialem lzy w ich oczach, mowili mu ze przyjechali kawal drogi, sa ostatnimi w kolejce szybko kupia i pujda... gosc pilnujacy powiedzial ze on tez jest z daleka i nie kupia biletow bo taki ma kaprys... Noz Ku*wa MAC! Nie moze byc czegosc takiego ! Gosc mial wyje*ane bo i tak bedzie komplet ale tych juz dwoch chlopaczkow moglo sie zrazic i nie beda przychodzic na mecze! Tak klub chce zdobywac kibicow ? przekonac nas do siebie po bojkocie ? Nie tedy droga ! tego goscia moim zdaniem od kopa cza WYJE*AC !!!!!!!! |
Jak wyglądał ? Tak siwy z mordą typowego alkoholika, nieskażoną jakąś głebszą myślą ? Bo jeśli to on, to nie pierwsza jego akcja.
|
Cytat:
|
Przepraszam jeśli zadaję głupie pytanie. Domyślam się dlaczego narożnik B na górze jest póki co nieczynny na stronie z biletami, ale kurcze są jednak ludzie którzy chcieli by udać się właśnie tam.
Moje pytanie. Czy wiecie z doświadczenia kiedy tak mniej więcej mogą go otworzyć? Czy dopiero jak zejdą wszystkie bilety na pozostałe sektory? Dzięki. |
Jak zejdzie D to otworzą B - tak samo dzieje się na C czy G, zejdzie jedna część, otwierają następną.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze powiedzialem mu zeby ich wpuscil bo co mu szkodzi 2 osoby wpuscic, rozumiem bylo by 20-30 to ok ale 2 ?;/ to on do mnie ze szkodzi i tyle... nie dalo sie z nim gadac. |
Witam, mam taki problem - nie mogę się zalogować na stronie z biletami. Kartę kibica wyrobiłem dzisiaj, próbowałem różnych sposobów logowania (jako login pesel lub mail, itd.) jednak nic z tego. W końcu kliknąłem, że zapomniałem hasła - pojawiła się prośba o malia, na który mieli wysłać nowe. Po wpisaniu wyskoczyło że podany mail nie istnieje. Wygląda to tak jakby nie było mnie w ogóle w bazie. Czy ktoś miał podobny problem? Od razu zaznaczam, że biletu nie będę w stanie kupić na miejscu, gdyż jestem z poza Krakowa.
|
Będę w Krakowie w dniu, kiedy będziemy grać z Legią. Mam pytanie czy dam radę przed meczem wyrobić sobie kartę kibica? Ile przed meczem trzeba być, żeby wszystko załatwić i zdążyć na pierwszy gwizdek?
|
Cytat:
Na pewno więcej niż dwie godziny. |
Cytat:
(moze trafil do spamu ? moze podales bledny mail?) https://bilety.wisla.krakow.pl/pomoc...c-i-faq,9.html |
Nie dostałem żadnego linka na maila, ale jestem przekonany, że podałem dobrego, bo sprawdzałem dwa razy. Nie wiem, może babka przy kasie się walnęła. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać przez telefon.
|
a sprawdzałeś sobie folder SPAM?
|
Jasne, że tak. Nic tam nie ma.
|
Mam dwa pytanka dotyczące kart kibica:
1) Czy żeby wyrobić duplikat karty muszę się stawić osobiście w punkcie sprzedaży biletów? 2) Czy żeby przedłużyć ważność karty muszę się stawić osobiście w punkcie sprzedaży biletów? Koledzy mieszkają dosyć daleko, a muszą przedłużyć lub wyrobić kartę ;) Dzięki za odpowiedź!! |
1) Nie musisz.
2) Nie musisz. 3) Przy wyrobieniu duplikatu ma przecież nową kartę. 5 kas otwartych. Można śmigać po bilety ;) |
Cytat:
W zeszłym roku bilety na Legię skończyły się dzień przed meczem. Obecnie mamy ok 3 tys biletów mniej w sprzedaży(sektor gości dla Legii i G3 bufor) więc jest duże prawdopodobieństwo, że biletów nie będzie w sprzedaży w dniu meczu, ale na wszelki wypadek trzeba śledzić cały czas informacje. |
Cytat:
|
kolejka po kk jakieś 20 min stania. 6 kas czynnych
|
Na stronie z biletami widnieje informacja:
Ilość wolnych miejsc 11173 |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ja wyrabiałem Kartę Kibica, to mi 3 razy źle wpisywano adres e-mail. Niektóre osoby, które tam pracują to totalna porażka. |
Ile na początku jest udostępnionych miejsc na mecz na naszym stadionie?
|
Cytat:
|
Witam takie pytanko słyszał ktoś o tym ze ma być piosenka na legi na melodie ich hymnu o lidze mistrzów leci to jakos tak MAM TAK SAMO JAK TY LIGE MISTRZÓW W TV niestety nie znam dalej :haha:
|
Cytat:
Ależ błysk. Zajmij się krakowskim podwórkiem a nie spinaniem dupy na warszawke. |
Cytat:
Cytat:
|
Mam putanie odnośnie opłaty za bilet.
Chciałem kupić bilet online ale nie potrafię za niego zapłacić. Mam konto w banku spółdzielczym a przy płatnościach nie ma takiego do wybrou, Brat ma w alior sync ale tego też nie ma a przelew zwykły jest niedostępny. Czy ktoś może mi pomc? |
wie ktoś ile biletów zostało?
|
Cytat:
UWAGA! Jeśli system nie "załapie" Twojej płatności to wciąż możesz użyć kasy która przelałeś za posredenictwem PayPal. W mailu (koniecznie wpisz maila żeby dostać potwierdzenie) będziesz miał kod dzieki któremu możesz spróbować kupić jeszcze raz. Wtedy zaznaczasz opcję Kod PayPal albo coś takiego |
Cytat:
|
Cytat:
Wybierz platnosc Payu a pozniej T-mobile uslugi bankowe. Logujesz sie identyfikatorem i haslem z alior synca. |
wg FB Wisły Kraków już 13000 biletów/karnetów sprzedanych.
|
Cytat:
Hej! Możliwość realizacji w konkretnym banku płatności PayU uzależniona jest od terminów przyjmowania przez nich wpłat. W jednym banku przyjmowanie takich płatności odbywa się 7 dni w tygodniu 24h na dobę, a w innym tylko od poniedziałku do piątko od 8 - 16 Dlatego też niektóre opcję w weekend mogą być niedostępne Pelna tabelka zawierająca godziny/bank znajduje się pod adresem: http://www.payu.pl/dla-kupujacych/wygoda |
Cytat:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fad0d81f7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fad0d81f7.html |
@ŁukaszTS
Chyba jaszybciej będzie jak znajdziesz kogoś kto ma konta w jednym z tych banków. Zwykły przelew jest chyba wyłączony ze względu na to, że system czeka chyba 3h na płatność, potem anuluje zamowienie (tak przynajmniej było kiedyś), a zwykły przelew może iść dłużej. |
Cytat:
To ci opisałem co masz zrobić?! W czym znów masz problem, zapłać tym alior sync/t-mobile bankowe i po sprawie. A jak nie to sam załóż konto. Trwa to 5 minut i po sprawie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl