![]() |
Jaka płaca taka praca :D Jagger ile zarabia, a ile nasi ;)
Oczywiście żartobliwie.. |
Cytat:
Co to jest 12 km/h. Idź na bieżnie i zarzuc sobie takie tempo. Dawno nie czytałem większej bzdury. |
Cytat:
Co niewiele zmienia wynik z porównania, gdzie leciwy gość, który wciągnął nosem w swoim zyciu więcej niz waży i w tym czasie jeszcze śpiewa ma lepszą kondycję niż nasze wysportowane gwiazdy. :haha: |
Cytat:
|
Jest szybszy od Młyńskiego? Jest.
Wystarczy za komentarz. |
Cytat:
Ja czasami podczas dłuższej rozmowy przez telefon wykręcam 4000 kroków chodząc po pokoju :) |
Tak czy siak, co trenują Polscy kopacze? Za granicę jedzie, ani techniki, ani przygotowania taktycznego, ani fizycznego nie ma.
Grać w Polsce w piłkę się nie nauczą, to chociaż by mogli być maszynami do zapierdalania, siłka, bieganie itp. Tymczasem oni trenują po 10-20 lat zawodowo, żeby i tak od przeciętnego kopacza z zagranicy odstawać, a i nierzadko od półamatorów dostać lanie. |
Cytat:
Dajmy sobie z tym spokój. Ja widze jedno. Od dobrych kilku lat jestesmy NAJWOLNIEJSZĄ drużyną w lidze w której gramy. Jesteśmy skazani na atak pozycyjny i wrzutki. Tyle, że tego nasi "trenerzy" nie potrafią nauczyć naszych "zawodników". Kiedys chociaz nadrabialiśmy wybieganiem (wolniejszym, ale jednak=> przy średnio w lidze 105-110 km/mecz, nasi mieli 112 do nawet 120 km/mecz. EOT |
#CzasNaBelek
https://wislakrakow.com/posts/czasna...ly-krakow/8961 8 stycznia 2024 roku drużyna Białej Gwiazdy rozpocznie w Myślenicach przygotowania do rundy wiosennej. Dwanaście dni później krakowianie udadzą się do Turcji, gdzie kontynuować będą pracę przed startem rozgrywek. Zgrupowanie potrwa od 20 stycznia do 3 lutego. Gracze z R22 stacjonować będą w dobrze znanym im obiekcie IC Santai Family Resort, który posiada rozwiniętą infrastrukturę sportową z dwoma basenami, z siłownią, z centrum fitness, SPA & Wellness oraz przede wszystkim z czterema pełnowymiarowymi boiskami. |
ile tam dzisiaj mamy w myslenicach ?
|
Cytat:
5 chłopa/m^2 i -22 na zewnątrz :alleluja: |
To jeszcze trening czy już gang bang?
|
Wisła ogłosiła daty sparingów:
24.1.2024 - FC Nassaji 27.1.2024 - FC Atyrau 30.1.2024 - Kolding IF 02.2.2024 - FC Arda https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...2478929830383/ |
To są klubu przez AI wyszukane?
|
Cytat:
|
No proszę jaka powagą jak się o AI zazartuje. Przepraszam że uraziłem najświętsza AI.
A co do idioty to z całym szacunkiem ale jeśli twierdzisz np że Królewski nie miałby czasy na forum pisać, gdzie chłop jest znany z tego że musi się w mediach społecznościowych udzielać i lubi dyskusje z oponentami to... No idiota Cię nie chce nazywać ale poziom odklejenia jest konkretny. Czy u ciebie czy i drozda i Markusa. O tym wpisie w stopce że celem jest awans w lutym nie wspominam bo już o tym pisałem :D jak na nie idiotę to słabo to wygląda :D |
Cytat:
- Dyrektor sportowy taki jak Kiko musi mieć nad sobą niańkę, jakąś zwierzchność, która może wetować jego ruchy. Dostałeś AL - cholera też źle. Sam chcesz to niańką zostać?:-D - PMŚ może być wartościowa i generalnie stanowi lepsze rozwiązanie niż zachodnia (a przynajmniej dla takich klubów jak Wisła), bo na zachodzie nie trenują szkoleniowcy pochodzący z innych krajów niż rodzime za wyjątkiem Portugalii, Hiszpanii i Włoch.:rotfl: - Rude to nie jest trener, tylko analityk, który dotychczas jedynie przegrywał i którego zatrudnienie będzie strzałem w kolano. Wiesz o tym jeszcze zanim odbył pierwszy trening i powiedział pierwsze dzień dobry.:lol: - Królewski to fatalny właściciel klubu, podejmujący niemalże wyłącznie złe decyzje i kompromitujący Wisłę. prawie nigdy nie mówi prawdy, nie ma sensownej idei, żyje w sferze utopii etc. Naprawdę czekam, aż napiszesz, że Kiko zatrudniły krasnoludki, a nie on, nie zdziwiłoby mnie to. :evil: To, że robi błędy: zgoda, tego akurat nikt nie neguje. - Odklejeni są wszyscy poza Tobą i czasem zgadzającym się z Tobą Koalikiem. :evil: A przynajmniej ci, którzy mają inne zdanie i nie kupują Twoich bajek i absurdów. Wiele spraw pominąłem, bo to nie wszystko w temacie, kto tu jest naprawdę odklejony, ale nie chce mi się już dalej wyliczać absurdów którymi nas raczyłeś w ostatnich tygodniach. Szkoda czasu. |
O kurde AI niańka Kiko :D PMS lepsza niż trenerzy zachodni :D Jaro wielki właściciel klubu, prawdomówny i nieomylny niemal :D
Ja z Tobą już nie gadam bo to sensu nie ma. Może dlatego nic nie rozumiesz że jesteś zaślepiony Hiszpanami i Królewskim więc trochę mózg nie działa jak trzeba. Z tym super Królewskim w I lidze drugi rok, który na siłę bronil PMS to dobre :D Myślę że wystarczy spojrzeć z boku na ten cyrk w Wiśle, który trwa 5 lat, a wręcz od roku się nasilił, żeby wiedzieć czy rację mam ja, w krytyce tego gówna, czy ty w udawaniu że jest ok. |
Cytat:
|
To się powinieneś cieszyć że wzbudza efekt odwrotny bo w takim razie swoimi wpisami uwiarygadniać Jarosława Królewskiego.
Także powinnaś mnie chwalić zamiast ganić. No chyba że tobie zależy aby ośmieszać Królewskiego i dlatego mnie tak wyjasniasz |
Cytat:
|
Cytat:
|
OFFTOP:
@pepe72: na Android (ver. 13) forum działa na komórce normalnie :-) |
Cytat:
|
Cytat:
A wracając do tematu. Wisła wrzuciła filmy z treningów: T1: https://youtu.be/Z0b1uTODkxo?si=EWRjjsvLCHbGKcMl T2: https://youtu.be/TpH6MCBB26c?si=Ja_wfDP5atTwliQ_ |
Wisła leci do Turcji w sobotę:
https://sport.lovekrakow.pl/aktualno...row_54768.html Cytat:
Bramkarze: Kamil Broda, Alvaro Raton, Jakub Stępak. Obrońcy: Joseph Colley, Bartosz Jaroch, Jakub Krzyżanowski, Mariusz Kutwa, David Junca, Igor Łasicki, Eneko Satrustegui, Dawid Szot, Alan Uryga. Pomocnicy: Jesus Alfaro, Angel Baena, Vullnet Basha, Marc Carbo, Kacper Duda, Enis Fazlagić, Patryk Gogół, Roman Goku, Igor Sapała, Bartosz Talar, Karol Tokarczyk, Dawid Olejarka, Miki Villar. Napastnicy: Angel Rodado, Szymon Sobczak, Michał Żyro. |
Cytat:
|
Cytat:
Osoba Fazlagicia zaskakuje, ciekawe czy to będzie prawdziwą szansa dla niego czy tylko formalność by nie iść do FIFA, UEFA, PZPN, NBA, NFL itd. Brakuje jednego na skrzydło do rotacji, Starzyńskiego nie chcieliśmy z powrotem czy nie możemy. Zdrowy Żyro i grający z przodu może nam się przydać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl