Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

BoBaSbK 26.02.2012 15:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adikos1906 (Post 1223705)
Wiedziałem, że znajdą się osoby które będę mówiły że za drogo :shock:

Może jak Ty zarabiasz 8 tys. zł, to dla Ciebie taki wydatek to pikuś. Jednak bierz poprawkę na to, że niektórzy mają wypłaty po 1,5 tys. zł i do tego rodzinę na utrzymaniu. Dla takich osób wyjście rodziną 4 osobową na mecz to wydatek rzędu 100 zł. Trochę ekonomii i człowiek się gubi, nie?

palikot 26.02.2012 22:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BoBaSbK (Post 1223812)
Może jak Ty zarabiasz 8 tys. zł, to dla Ciebie taki wydatek to pikuś. Jednak bierz poprawkę na to, że niektórzy mają wypłaty po 1,5 tys. zł i do tego rodzinę na utrzymaniu. Dla takich osób wyjście rodziną 4 osobową na mecz to wydatek rzędu 100 zł. Trochę ekonomii i człowiek się gubi, nie?

Jak ktoś zarabia 1500 zł i ma czwórke na utrzymaniu, to nie chodzi na mecze!!! Chyba, że ma dość ostro najebane w pale a co dopiero z całą rodziną.

szamik 26.02.2012 22:20

BoBaSbk to troche pojechałemś... Ile jest w Krakowie rodzin które składają się z 4 osób, płaca miesięczna obojga rodziców wynosi 1500zł i w dodatku wszyscy jej członkowie chcą być na meczu Wisły 2 razy w miesiącu...

silver03 26.02.2012 22:26

Ceny cenami, ale... np. paru moich znajomych nawet nie wiedziało, że na Wisłę można wbić już za 10zł.

Pan Jotka 26.02.2012 22:45

Cytat:

SKOŃCZ PIERDooOLIĆ!

LanceTS 26.02.2012 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1224223)
Ceny cenami, ale... np. paru moich znajomych nawet nie wiedziało, że na Wisłę można wbić już za 10zł.

Dokładnie. Kumpel który chodzi na mecze raz na rok i to nie na młyn, a bardzije na piknikowe trubyny nie chodził ostatnio bo mu "szkoda kasy na tych patałachów". Jak mu powiedziałem ze ulgowy może kupić na narożnik za 10zł to mi niechciał uwierzyć.

zim zum 27.02.2012 11:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 1224272)
Dokładnie. Kumpel który chodzi na mecze raz na rok i to nie na młyn, a bardzije na piknikowe trubyny nie chodził ostatnio bo mu "szkoda kasy na tych patałachów". Jak mu powiedziałem ze ulgowy może kupić na narożnik za 10zł to mi niechciał uwierzyć.

Zajebiste doznanie iść na mecz i nie widzieć 1/3 murawy.

Z taką grą, to w dalszej części sezonu będą chodzili (albo i nie) tylko naiwni posiadacze karnetów.

art 27.02.2012 12:46

Mecz z Lechem meczem TOP. Chyba się komuś kompletnie w głowie poprzewracało w tym klubie :| Za darmo by 33tys nie przyszło po takich wynikach i grze.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._karnetow/rss/

silver03 27.02.2012 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1224393)
Zajebiste doznanie iść na mecz i nie widzieć 1/3 murawy.

Byłem na B11 ostatnio i całą murawę widziałem, widok spoczko (cała murawa). Ciężko się ogląda chyba jedynie jak się usiądzie bezpośrednio za "szybkami", ale tych pechowych miejsc jest bardzo mało.

BoBaSbK 28.02.2012 11:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1224234)
SKOŃCZ PIERDooOLIĆ!

Obrońca Basałaja ... a może kolega nie wyrwanych na polu....

kuba_cf 28.02.2012 11:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BoBaSbK (Post 1224832)

10 zł kosztuje bilet na III ligę, narzekanie na takie ceny w czołowym klubie ekstraklasy jest żenujące.

BoBaSbK 28.02.2012 12:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kuba_cf (Post 1224846)
10 zł kosztuje bilet na III ligę, narzekanie na takie ceny w czołowym klubie ekstraklasy jest żenujące.

Dlatego zamiast wydać 60-50zł za bilet na mecz z Lechem (stara X) wolę sobie oglądnąć mecz w canal+ , kiedy ja siedziałem na X Wisła z Lechem wygrywała 8:0 a byłem też na meczu Wisły u siebie kiedy było na stadionie 40tys ...

_gilardino_ 28.02.2012 12:59

Bilety po 10zł, tylko ile ich jest, 500? a do tego w miejscu w ktorym niczego nie widać i o ile się nie mylę cena nie obejmuje meczow "Top"
Stadion i tak świeci pustkami więc nie rozumiem dlaczego nie dadzą na trybuny za bramkami biletów po dyszce za okazaniem legitki. Dla kogoś kto zniżki nie ma C,G po 30zł na mecz z Lechem więc to już niemała kwota
ps. h.. mnie obchodzą ceny na Legii i Lechu
ps2. mam karnet

Pan Jotka 28.02.2012 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BoBaSbK (Post 1224832)

Jak do tej pory byl taki klub jak Gornik Zabrze co wpuszczal ludzi za 5 PLN. Chodzili i chodzili za te 5 PLN,. Klub sie nie wzbogacil a takze spadl do II ligi.
Potem wrocil i ma klopoty finansowe do dzisiaj,bo myslal ze jak ludzie przyjada za 5 zeta to jak sie przywyaczaja to i za 15 wpadna na stadion.W I co ? I jajco. Ludziom dasz za darmo to sam podcinasz galaz, bo budzetu nie dokmniesz po za tym co za frajda jak kazdy ma mecz za paczke fajek.
Uwierz mi ze jak Wisla zacznie grac to znowu beda walic oknami i drzwiami na kazdy mecz. I nie beda patrzec czy jest za 15 czy 51.

OpEnTaNy 01.03.2012 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BoBaSbK (Post 1224852)
Dlatego zamiast wydać 60-50zł za bilet na mecz z Lechem (stara X) wolę sobie oglądnąć mecz w canal+ , kiedy ja siedziałem na X Wisła z Lechem wygrywała 8:0 a byłem też na meczu Wisły u siebie kiedy było na stadionie 40tys ...

guzik nas obchodzi kiedy i na jakim meczu byles i guzik nas obchodzi ze wolisz ogladac w Tv przez takie myslenie wlasnie nie ma ludzi na stadionie

heoij 01.03.2012 19:53

Pierwszy raz w tym sezonie sektor gości zapełni się w całości !

Kibice Lecha Poznań zamówili wszystkie 1600 biletów, dlatego dla niektórych może być to dodatkowy czynnik żeby w piątkowy wieczór wybrać się na Reymnota !

rasel1906 01.03.2012 20:13

^^ a goscie z Chorzowa i Zabrza nie zapelnili juz w tym sezonie sektora w calosci?

heoij 01.03.2012 20:17

Tak, masz rację pomyłka z mojej strony, miałem na myśli nowy rok 2012 a napisałem sezon ;)

domin_czyzyny 01.03.2012 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BoBaSbK (Post 1224852)

Nie pierrrrdoool i tyle. Dla takich typów jak Ty, tylko dopłata od Wisly do przyjścia na mecz by zadowoliła (aby jeszcze zapłaciła za paliwo i parking, MPK, i jeszcze na kiełbachę dała...)
Nie jestem też obrońcą Basalaja, chce aby wyp..... z klubu. Ale to co Ty wypisujesz jest przegieciem.

Nie jesteś tez kibicem Wisły jak wolisz "kulwa" siedzieć przed TV. I jak wyżej napisano gowno nas obchodzi kiedy byłeś na meczu, a kiedy siedzisz przed TV. Dla Wisły twoja osoba znaczy mniej niż zero, bo na Ciebie nic nie zadziała- tzn. Żadna polityka marketingową, reklamowa, itp.

To tak jak zapraszać na stadion przeciętnego wielbiciela Gazety Wyborczej, albo promować piękna muzykę wsród gluchych.

Bez odbioru.

Aha a tak naprawdę, to chyba tylko w przytulisku zupę za darmo dają... zgadzam się z innymi - patologia.

Devonisch 01.03.2012 23:03

Cytat:

Bez urazy ale podtrzymuję to co pisał palikot. Patologia. Nie podoba się zarabianie 1,5 na miesiąc to zmiana pracy.... Jeśli wykształcenie nie pozwala... sorry.... nie miej o to pretensji do klubu i do innych kibiców. Znajdzie się na stadionie przynajmniej 100, którzy zarabiają mniej a radzą sobie i na meczach są.

Teraz bilety są praktycznie za darmo. Karnety jeszcze taniej niż ustawa przewiduje. Tyle co PKP do Gdańska. A komfort oglądania meczu na nowym stadionie o niebo lepszy. Trzeba tylko jak u dwulatka wyłączyć tryb roszczeniowy.

vote-for-mikey 01.03.2012 23:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _gilardino_ (Post 1224878)
Bilety po 10zł, tylko ile ich jest, 500? a do tego w miejscu w ktorym niczego nie widać i o ile się nie mylę cena nie obejmuje meczow "Top"
Stadion i tak świeci pustkami więc nie rozumiem dlaczego nie dadzą na trybuny za bramkami biletów po dyszce za okazaniem legitki. Dla kogoś kto zniżki nie ma C,G po 30zł na mecz z Lechem więc to już niemała kwota
ps. h.. mnie obchodzą ceny na Legii i Lechu
ps2. mam karnet

500? Dwa całe narożniki od Reymonta, na których miejsc jest prawie 6 tysięcy miejsc. I nie wiem jakim cudem to było możliwe, że całą rundę wiosenną 2011 przesiedziałem na górze, i na dole narożnika i jakoś nie miałem problemów z widocznością. Wybacz, ale robisz problemy z dupy, ludzie szukają wymówek, żeby nie iść na mecz. "A to, tylko Korona", "A, brzydka pogoda", "A musiałbym jechać tramwajem, bo samochodem się wyjeżdża pół godziny ze stadionu".
Ja osobiście czekam na powrót Pucharu Pasztetowej, bo to były najlepsze kibicowsko mecze w ostatnich.

Eternit 02.03.2012 08:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 1226073)
500? Dwa całe narożniki od Reymonta, na których miejsc jest prawie 6 tysięcy miejsc. I nie wiem jakim cudem to było możliwe, że całą rundę wiosenną 2011 przesiedziałem na górze, i na dole narożnika i jakoś nie miałem problemów z widocznością. Wybacz, ale robisz problemy z dupy, ludzie szukają wymówek, żeby nie iść na mecz. "A to, tylko Korona", "A, brzydka pogoda", "A musiałbym jechać tramwajem, bo samochodem się wyjeżdża pół godziny ze stadionu".
Ja osobiście czekam na powrót Pucharu Pasztetowej, bo to były najlepsze kibicowsko mecze w ostatnich.

Ale bilety po 10 zł są tylko na dół narożników.

piotrekj66unia 02.03.2012 10:21

ma ktos info jak schodza bilety?? bedzie szansa kupic cos kolo niedzili na C?

michael 02.03.2012 10:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotrekj66unia (Post 1226184)
ma ktos info jak schodza bilety?? bedzie szansa kupic cos kolo niedzili na C?

Na 99% kupisz.

Ogin 02.03.2012 15:15

wczoraj ok. 18 tylko 1 kasa otwarta była ale żadnej osoby w kolejce więc bilet bez problemu zakupić można było :)

vote-for-mikey 02.03.2012 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eternit (Post 1226145)
Ale bilety po 10 zł są tylko na dół narożników.

rzeczywiście, uciekło mi to... i tak nie zmienia to faktu, że dół narożnika jest prawie zawsze pusty... W takim razie to chyba racja, że tych miejsc jest nieco ponad 700 minus karnety.

I sam też zauważyłem, że z jakiegoś powodu wpisałem 6, zamiast 4 tys. bo tyle jest miejsc na tych narożnikach. Co nie zmienia przesłania. Jeszcze nie tak dawno temu było drożej, w gorszych warunkach, a na meczach był komplet.

marian paździoch 02.03.2012 16:55

Orientuje się ktoś czy w dzień meczu z Lechem będzie można spokojnie nabyć bilet i wyrobić KK ?

mic 02.03.2012 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marian paździoch (Post 1226355)
Orientuje się ktoś czy w dzień meczu z Lechem będzie można spokojnie nabyć bilet i wyrobić KK ?

Mysle ze nie bedzie problemu, ale badz pod kasami 2h przed meczem (potem jest cholerna kolejka)

marian paździoch 02.03.2012 16:59

Na E chyba nie powinno być takiego boomu ?

cinekw 02.03.2012 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marian paździoch (Post 1226357)
Na E chyba nie powinno być takiego boomu ?

Nie o to chodzi. Bilety będą na pewno, tyle tylko, że jak przyjdziesz za poźno to kolejka będzie tak duża, że zanim kupisz bilet mecz się zacznie...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl