![]() |
Witam! Pytanie mam może nieco nietypowe, ale cóż... :) A mianowicie jaka jest maksymalna dopuszczalna prędkość na ulicy Bora - Komorowskiego w Krakowie? Proszę tylko o pewne odpowiedzi. Pozdrawiam
|
Cytat:
dzięki za odp ;] |
Spitus=Pijak
|
POSZUKUJE POKOJU, BĄDZ MIEJSCA W POKOJU NA CZAS ROKU STUDENCKIEGoO
w Krk. :) Poratujcie. |
Cytat:
|
Co znaczy skrót EXP na opakowaniu lekarstw? Datę ważności?
Watts, dzięki. |
Cytat:
|
Jest dzisiaj otwarty jeszcze jakiś sklep ze sprayami?
|
do usunięcia
|
Dziala wam ThePirateBay.org ?
bo mi sie stronka zaladowac nie chce - krzyczy ze uplynal limit czasu zadania czyli tak jakby serwer byl wylaczony... |
Czy ktoś z Was wie jak ukryć numer w telefonie SE k800i ? Chodzi mi o to, żeby osoba do której dzwonie nie widziała mojego numeru tylko wyświetlił jej się napis "numer prywatny". Nie mam na myśli zastrzegania numeru tylko chwilowe ukrycie go. W Nokiach robiło się to w ustawieniach połączeń w zakładce "Moje ID ma być wysyłane" poprzez zaznaczenie opcji "Nie". Potrzebuję wiedzy jak to zrobić w SE k800i. Pilne :)
|
Cytat:
http://forum.pcarena.pl/151029-post4.html |
W poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie też posłużyłem się Googlami i znalazłem ten trick z wpisywaniem "#31#" przed numerem ale u mnie to nie działa. Na szczęście znalazłem opcję "Pokaż lub ukryj numer" w ustawieniach połączeń. 15 minut szukałem a to było na wierzchu :/ Ale dzięki za chęci.
|
Mieszkańcy Krakowa - pomóżcie... Jest mi to bardzo potrzebne a do Krk mam ponad 250 km... (pytanie kilka postów wyżej)
|
Cytat:
abcdefgh |
Gdzie najlepiej zostawić auto w czasie meczu w Sosnowcu? Przyznam szczerze, że nigdy nie parkowałem na dworcu ani w jego okolicy, bo nie było takiej potrzeby. Może być priv.
|
Cytat:
|
Dzięki wszystkim za odpowiedź :) Jednym słowem uratowaliście mi życie. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Przy praniu z koszulki odpadł mi herb Wisły. Czym go można przykleić, bo klejem to chyba raczej nie ;/ ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hehe, takiego pytania w tym temacie to bym się nie spodziewał :D a takie podstawowe pytanie, ten herb to naszywany? :D |
przyklejany, przyklejany!
ludzie, pytania w tym temacie są już coraz durniejsze, bo tylko w tym konkretnym przypadku można zapytać matki, żony, kochanki, siostry, babci, sąsiadki... powoli dotykamy granicy absurdu, bo ze wszystkim przychodzicie na forum :shock: |
Pytanie odnosnie allegro.
Czy jesli kupilem jakas rzecz i wybralem opcje " przy odbiorze" pocztą i przyjdzie listonosz... a mnei nei bd w doimu... to czy zostawi awizo ? czy odrazu odsylaja ? i czy są z tego powodu jakeis problemy? |
Cytat:
|
na odwrot- parking przy galerii za druga godzine kosztuje 2 zl, potem kazda kolejna 4 zl. Ale uwaga!- czynny do 23 tylko.
Pozostaje parkowanie w okolicy- Topolowa, Arianska itd. |
Cytat:
luknij sobie na mapę - w prawo od dworca - do ronda mogilskiego.Tam możesz za free parkować, oczywiście uważając na znaki;) - tyle że może Cię czekać kilka okrążeń zanim znajdziesz jakies wolne miejsce. |
Cytat:
|
Cytat:
I tyle. |
Nie mieszkam w Krakowie, tak więc mam pytanie. Tramwajem jakiej linii dotrę spod Galerii Krakowskiej pod stadion Wisły?
|
15 (10znakow)
|
Jak zmienić zapach z paszczy po browarze?? oczywiście gumą do żucia. Ale może są jakieś niesamowite sposoby o których nie słyszałem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a wie ktos o ktorej jest pociag do sosnowca w sobote?? bo na glownej nic jeszcze nie pisze
|
nie powiem co się chłopak, jak te wszystkie rady zastosuje :lol:
jest taki cudowny specyfik - tableteczki ziołowe - Knobexol; ale nie wiem czy je w Polsce dostaniesz, zapytaj wujka google :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl