![]() |
@FrankDrebinTSW: nie musisz mieć starej kk, dajesz kwit i kase i masz nową karte
|
14000 tysięcy sprzedanych biletów! Może jutro będzie ok. 18 tysięcy osób.
|
UWAGA - przez internet tylko do 2:30 w nocy.
|
to dobrze :evil:, przynajmniej bilet na C będę mógł przy kasie kupić
|
Cytat:
|
Cytat:
rozumiem, że już po fakcie jest. to nic innego nie pozostaje jak prokuratura. |
w strefie kibica jest płatność kartą?
|
można płacić kartą w SK
|
można !
|
Powinieneś dostać wiadomość z linkiem do formularza zmiany hasła. Sprawdź w spamie, ewentualnie spróbuj 'przypomnieć' jeszcze raz.
|
Na MS w siatkowce tez rozowo nie jest. Oto moja dzisiejsza przygoda.
Po sniadaniu namowilem rodzine bysmy sie wybrali na siatkowke, wszak taka impreza w Krakowie to rzadkosc. Postanowilismy wybrac sie na popoludnoiwy mecz Belgia - USA. Pierwsze zderzenie z rzeczywistoscia bylo przez telefon. Dodzwonilem sie bodajze do do sekretariatu Krakow Areny zeby sie dowiedziec czy w ogole sa jakies bilety jeszcze. Takiej informacji nie potrafiono mi udzielic. Dowiedzialem ze do jakiegos systemu sprzedazy na hali nie da sie dodzwonic w ogole. Musze jechac osobiscie do kas. No trudno, pomyslalem ze pojade to pojade. Tak wiec kolejny problem to bylo jak tam dojechac. Okolica obstawiona policja i straza miejska, a wjazd na parking przy arenie kosztuje 30 zł. Nie szkodzi ze tylko na chwile ze po bilet. 30 i koniec. Ostatecznie zakotwiczylem pod plaza i dalej na piechote. Doszedlem pod arene, akutrat sie ludzie zbierali na wczesniejszy mecz Włochy - Iran. Arena ma kilka stanowisk z kasami ale tylko teoretycznie bo otwarte bylo jedno (z dwoma okienkami). Kolejka na conajmniej godzine stania... W kolejce stali takze ci, ktorzy kupili bilety przez internet ale musieli odebrac papierowa wersje biletu. Dobrze ze zapytalem sie czy mozna gdzies indziej kupic bilety i okazalo sie ze mozna w empiku. No to wracam do plazy bo tam empik maja. Jak doszedlem to zobaczylem grupke awanturujacych sie lekko ludzi i wiedzialem ze jest zle :) Okazalo sie ze empik owszem sprzedaje bilety ale nie blankietow na ktorych bilety moglby wydrukowac. Wkurzony i zrezygnowany juz wychodzilem kiedy zobaczylem dwoje pracownikow ogranizatora ktorzy niesli nowa paczke blankietow. Ostatecznie kupilem bilety ale jak na taka impreze to ogranizacyjnie ta czesc beznadziejnie wygladala. Sama hala jest swietna i nowoczesna (z podobnych to bylem tylko na Philips Arena Atlanta i krakowska jej w zasadzie w niczym nie ustepuje), widowisko tez niezle, choc emocji znacznie mniej niz na meczach na R22. Atmosfera gorsza niz na meczach u nas w czasach bojkotu i ratuje ja tylko intensywna praca wodziereja. |
DysoN - co prawda temat nie pod to podlega, ale korzystając z okazji chciałem zapytać, czy wokół hali jest jakaś strefa kibica, gdzie można oglądać mecze?
Sam się wybierałem na jakiś mecz, ale teraz to się głęboko zastanawiam... |
Nie widzialem zadnej zorganizowanej strefy kibica. Przy schodach jest bramka, pare flag. Obok jest pawilon prasowy (czy cos w tym rodzaju).
|
Cytat:
Co do atmosfery którą porównujesz do meczów podczas naszego bojkotu, to jest to nie na miejscu. To mecze innych państw, gdyby siatkówka była bardzo popularna jak piłka nożna to być może spore grupy kibiców tych reprezentacji przyjechałby tworzyć atmosferę tutaj, ale tak nie będzie. Nie oczekuj mega dopingu. Mecze siatkówki gdy gra nasza reprezentacja to takie obecnie show-time, z częścią osób które kompletnie się nie znają ma tym ale jest to modne ale i też fanów którzy jeżdżą wiele latpo tych halach w Polsce. Wodzireje tworzą coś, na stadionie by to nie siadło, tam pasuje. To tak porównując w temacie biletów co się wyprawia na R22. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do biletów na Legię, niby w tym tygodniu ma ruszyć sprzedaż. Miejmy nadzieję, że tak się stanie, bo tu przedsięwzięcie, jak i okoliczności są nieco inne i cel powinien być jeden - komplet widzów. |
Czy na sektor rodzinny da rade wejsc dwojka doroslych + dziecko czy na kazdego doroslego musi przypadac przynajmniej jedno dziecko?
|
Można wejść dwójką dorosłych + dziecko na rodzinny.
|
Cytat:
• KARNETY NA SEKTOR RODZINNY! Bez zmian pozostaje również propozycja dla rodzin, dla których przeznaczony jest liczący blisko 2000 miejsc sektor rodzinny, znajdujący się w narożniku stadionu na trybunie F. Z karnetu na sektor rodzinny może korzystać opiekun z dzieckiem do 13. roku życia. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwoje dzieci, które również będą miały do dyspozycji swoje miejsca siedzące. Jeżeli opiekunem jest osoba mająca uprawnienia do zniżki, to wtedy można zakupić karnet ulgowy. Karnet na sektor rodzinny dla dziecka do 13. roku życia, obejmujący 6 spotkań przy Reymonta 22, to tylko 6 zł! Uwaga: sprzedaż karnetów na sektor rodzinny prowadzona jest wyłącznie w Strefie Kibica! Dowiedz się więcej o sektorze rodzinnym - https://bilety.wisla.krakow.pl/aktua...rnetow,10.html |
Cytat:
Czyli z tego wychodzi, że bilety będzie można nabywać tylko na sektor G1, G2. Na G3 będzie bufor a na G4 i G5 Legia. Szykuje się super mecz na trybunach :-) |
Wybieram się ze znajomymi na mecz. Dla kilku z nich będzie to pierwsza wizyta na nowym stadionie i nie mają oni kart kibica. Czy mogę kupić im bilety on line zanim wyrobią swoje karty? Chciałbym to zrobić jak najszybciej póki są jeszcze fajne miejscówki. Dzięki!
|
A możesz pisać posty zanim zalogujesz się do forum?
Wyciągnij wnioski. |
Cytat:
Ps. Ci koledzy to chyba są ze Starych Grzegórzek jak nigdy nie byli na stadionie przy R22 ? |
Dzięki Panowie. Tak myślałem, ale nie byłem pewny na 100%.
@domin_czyzyny - koledzy ze Śląska :) |
Cytat:
|
Zniżkę do biletów nalicza w koszyku czy dopiero później jak przejdę do podsumowania? Bo jak w koszyku wpisuje dane osób dla których chcę kupić bilety to niżej jest info:
Uwaga! Zniżki do biletów są naliczane w następnym kroku, po dodaniu biletów do koszyka. Jak dodam bilety do koszyka to nic takiego się nie dzieje, dalej jest normalny a nie ulgowy. |
Ja dzisiaj kupywalem i sobie sam na ulgowy ustawilem bez problemu poszlo nie czekalem na nastepne kroki:)
|
A rzeczywiście teraz jest taka opcja, wcześniej w ogóle nie było możliwości wyboru. Dzięki.
|
9000 bileto juz poszlo, mam pytanie jak kupuje sie bilety przez internet to mozna z jednego konta kupić bilety dla innych osób, co trzeba podać przy kupowaniu? I jak to przebiega wgl? Jak dziala sprzedaz przez internet? dziala system? Pozdro
|
Cytat:
|
Jeśli ten ktoś posiada KK to spokojnie możesz mu kupić bilet. Potrzebujesz imię / nazwisko i np. PESEL. Mnie 20 minut temu poszło bezproblemowo, 2 bilety są.
|
luzik wszyscy mają aktualne KK wiec trzeba zakupić bilety, dzięki za informacje
|
Słabiutko panowie...Na C można kuić jeszcze ok. 3.3 tysiąca karnetów.Cena za karnet wręcz śmieszna i takie problemy ze spredażą???
|
Cytat:
Może pomyślisz ze ludzie z C kupuja bilety bo wychodzą drożej... |
Wczoraj sprzedano ponad 2000 biletów. jak na pierwszy dzień sprzedaży to dużo.
|
3700 dokładnie biletów...
|
Byłem około południa , ogonek na 20 minut stania , 3 kasy otwarte. Kupowałem na F 2/5 sektora już zajęta. Bilet za 5 zł dla żony miło mnie zaskoczył.
|
Mam pytanie. Jeśli kupię karnet, a nie będę mógł się pojawić na jakimś meczu, to mogę go komuś udostępnić?
|
9000 miejsc sprzedanych.
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...rzedanych.html |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl