![]() |
ja pamietam ze zakładałem na bet-at-home i nie trzeba bylo miec konta.
a co myślicie o tym?? Udinese -Paok 1 Steua- Twente strzeli Twente Stoke- Valencia x2 Legia sporting x1 |
Co tam na dziś dajecie ja chyba musze dac na Standard wtedy bede pewny, że Wisła dziś wygra ostatnio nic nie wchodzi
|
Ja mam to samo, jeszcze nigdy się nie zdarzyło żebym postawil na Wisłę i Wisła wygrała. Nie obstawiam meczów Wisły, ale jak już to przeciwko, zawsze wchodzi :)
|
Lepiej przeciwko jeśli już:d jak Wisła nam wygra będziemy się cieszyć , a jak nie daj Boże powinie jej się noga bedzie pocieszenie w postaci trafionego kuponu:)
|
Cytat:
|
ja dzis na pewniakow dalem na Shalke i Sporting Lisbona w ako kurs 4.5
a jeszcze dalem na Twente i Wisle oraz tych dwoch pewnikow tez w ako kurs 25:) gralbym jeszcze atl. bilbao ale graja u ruskich wiec nic pewnego w tym meczu:D pzdr. |
Po wczorajszym zysku na meczu Milan-Arsenal w postaci zakladow:
1 polowa Milan 2,5+ bramkki Milan Dzisiaj sklanialbym sie do Wisla-Standard 2,5+ bramki Udinese-grecy 1 Trabzonspor-PSV 2,5+ bramki Ajax nie powinien przegrac z Manchesterem United. (u anglikow sporo kontuzji, zwlaszcza w defensywie) PS. Ile razy obstawialem na Wisle, tyle razy kwota na koncie u buka sie zmniejszala hehe. |
no to z brameczkami ladnie postawiles;p
ale wg mnie to dzisiaj mozn smialo grac 1,5+ jakas polowa bedzie 2,5 :) ale obym sie mylil na twoja korzysc;D |
Standardu nie grajcie, bo Wisła ich dziś pojedzie.
Na bwinie wszyscy grają Wisłę , 2.45 kursik jest , nawet jest w top5 najczęstszych zakładów ( Legia zresztą też - ale ,że przegra ;)) ) Ponadto Udinese , ManUtd i Hannover 96 http://img828.imageshack.us/img828/3662/kuponj.jpg |
blanco fajny kuponik j tez gram Wisle i Sporting ale co do hannoveru i manu nie jestem pewny....troszke ryzykujesz ale kto nie ryzykuje ten nie ma:d
|
Cytat:
Poza tym, widzisz, nie znasz angielskiego a zabierasz się za pisanie w tym języku. A skoro już się wpisałem, to żeby nie było kompletnego OT, to nie polecam grania meczu Legii ze Sportingiem. Sporting w dołku, Legia z wewnętrznymi konfliktami, plus na trybunach mogą dziać się różne rzeczy jeśli zagra Rybus (plus brak oprawy). Każdy wynik jest możliwy. |
Cytat:
Nie wiem co Wy w tym bwinie widzicie... Obok bet-at-home ma najniższe kursy w sieci. |
Cytat:
Też mnie w....ia to ,ale tak czy siak kupon nie siądzie pewnie więc nic nie stracę . Na Bwinie zaczalem grac dawno temu ( kursy byly wtedy lepsze ) , przyznam ze zachcecila mnie ich szata graficzna :D |
Cytat:
Tymczasem gram tak: System 2 z 3: Salzburg - Metalist 2 2,5 Stoke - Valencia X 3,25 Victoria Pil. - Schalke 04 X 3,4 System 2 z 3: Ajax Amsterdam - Manchester United X 3,4 Steaua Buc. - Twente X 3,2 Porto - Manchester City X 3,25 |
Na dziś kilka singli lub 2 z 3:
Hoffenheim - Mainz 1 2,25 Duisburg - St Pauli 1 2,8 Veendam - Dordrecht 1 2,3 |
Tak sobie dziś przez cały dzień kombinowałem progresje,ale na gemy w tenisie przy kursach powyżej 2.Efekt zadowalający bo jestem na+.Nie często się zdarza aby we wszystkich setach były tie break,wiec ktoś kogoś musi złamać.Tak jak mowie opłacalne przy kursach powyżej 2.
|
Witam po przerwie :-)
Lech 1 Inter 1...2,02 Bolonia/Inter@26 |
Cytat:
Cytuję w celu przypomnienia, bo jutro miejmy nadzieję będą kolejne okazje. Powodzenia |
Cytat:
Oczywiście ze spróbowałem i nie zawiodłem się,duży + z tego i dzięki dla Ciebie:) |
Kursy na remis Widzewa z Podbeskidziem aktualnie oscylują wokół 2.20-2.40, jeszcze dwie godziny temu obstawiłem po kursie 2,9, ktoś musiał grubo zagrać na ten remis, może prezesi obu drużyn;)
|
ja po 3,1 wczoraj wieczorem grałem.Oby prezesi,wtedy pewna sprawa:D:D
|
Lorient - Lille 2(2,25)
Mons - Genk 2(2,3) Nottingham - Coventry 1(1,85) Śląsk - Ruch X(3,4) Arsenal.S - Atletico.R 1(2,1) Ausburg/Bayer@21 |
Na Dziś:
Lechia x2, Southampton, Leeds, Bayern, Marsylia, Glasgow AKO 10 http://img208.imageshack.us/img208/6138/beztytuurj.jpg RANGERSI.. ZNÓW.. ehh drugi raz w przeciągu dwóch tygodni dają dupala.. No to francuzy, może dziś nie postrzelają (wszystkie mecze dziś o 19) http://img600.imageshack.us/img600/8755/beztytuuzqz.jpg |
Ja zagralem na Skoki...
Kamil Stoch-Peter Prevc 1 Simon Ammann-Vegard Haukoe Sklett 1 Martin Koch-Bjoern Einar Romoeren 1 Stawka 100zł AKO:4.85 Oczekiwana wtgrana 485,00zł |
Na (reklamowanym z resztą na tejże stronie w prawym górnym rogu) bet-at-home płacą mniej za zwycięstwo Arki nad Śląskiem niż Wisły nad Lechem :rotfl:
|
Głupszego zakładu niż wygrana stocha nad Prevcem juz dawno nie widzialem.
Zwlaszcza ze Prevc skacze tu świetnie. Nie sledziles ani treningow ani kwalifikacji ? edit Zwracam honor ! :) |
masz kabat racje nie sledzilem:) ale lubie stawiac na swoich o czym swiadczy ten fakt:)
http://zapodaj.net/e75cf8e5c397.png.html |
|
Zagłębie Lubin-Wisła Kraków nie trzeba mowic na kogo za 100zł
|
Wisla,legia win barca-valencia bts za 100 ako 8
|
Orientuje się ktos gdzie można jeszcze postawić zakład długoterminowy na MP?
|
Cytat:
|
Ode mnie dziś single:
Tenis Montanes - Gonzalez 2:0, 1,80 Parmentier P. - Hlavackova A. 1 1,70 Ekstraklasa; Korona - Jagiellonia 2 3,30 Kursy Bat-at-home |
Single na dziś:
FC Nantes(-1) - FC Metz 1 3,90 New York Islanders - Ottawa Senators 2 2,55 |
Ja dzisiaj dałem tak:
-Benfica 2 1,37-podwójna szansa(FORTUNA) -Betis-Saragossa 12 1.30 -St.Patrick-Cliftonville 1 1.20 -Wawrika-Zabalos 1 1.30 -Lakers-Portland 1X 1.45 -korona-jagielonia nie będzie czerwieni 1.17 AKO:4,71 |
Cytat:
|
Dzięki za radę, skorzystam.:)
To moje pierwsze kupony,więc każda wskazówka się przydaje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widzę że każdy ma swój sposób na ogranie bukmachera więc i ja pochwale sie swoim na przykładzie dzisiejszego meczy Ligi Mistrzów Napoli - Chelsea po nie jednym juz zawalonym kuponie gdy stawiałem na zwycięstwa jednej lub drugie j drużyny zacząłem grać coś takiego jak Azjatycką Sumę Goli objasnienie tutaj http://bettingnews.blox.pl/2010/11/A...O-TO-JEST.html a wiec do rzeczy dzisiejszy mecz
- Stawiam gole powyżej 1 w pierwszej połowie i tak gdy któraś z druzyn strzeli do przerwy chociaż jednego gola mam zwrot a jak widać w dzisiejszy meczu do przerwy było 3 gole wiec zakład trafiony ako wyniosło 2 dla porównania stawka na Napoli w całym meczu 2,25 . - i jeszcze jedno gram z regóły dwa takie zdarzenia wiec średnio ako wynosi około 3,5 za przysłowiową dyszke mamy na czysto 25 zl. Dla chętnych dla spróbowania piszcie jakie u was efekty przynosi. Ja dzisiaj zagrałem taki zestaw : Napoli - Chelsea i Millwall - Middlesbrough wiec siadło. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl